Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF

fetelor, eu am fost in weekend la notaufnahme, ca ma durea tare burdihanul si m-am temut de apendicita, na, si mi-a facut nenea doctorul o ecografie, si asa f. subtil m-a intrebat, ca nu fac sport ?? , cred ca efectiv n-a descoperit nici un muschi pe-acolo - si faza e ca eu chiar fac in ultimul timp, si inot si aerobic seara, dar bag seama mai am mult de tras ... sau s-or fi ascuns muchii atsia in timpul sarcinii de nu-i mai gasesc, la ce burtoi am avut ...

Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

bey, cred ca si la mine s-au ascuns muschii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

oma scapa ieri o lingura din mana si zice: "uite mai numai prostii fac astazi", la care Fabi: "Oma, esti nebuna?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ricea

no ca va arat o poza cu mine
http://www.picbox.ro/image.php?key=c27307f5546a512e81902315371686d2

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

maaaaama sa moara soacra-mea, ce bine arati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

ricea daca chiar esti tu n-am cuvinte jos palaria .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

ricea, e absolut interzis sa aratzi asa bine cu 2 copii acasa, pai tu esti femeie serioasa?? Hai treci repede la dezmintziri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Bey Dora sa moara soacra lui Miri (Doamne Iarta-ne) fetelor nu lasi copiii si barbatii sa se uite ca-i bai mare in familie :

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hei PITZI pisi,pisi
ai noroc ca te cunosc ca alfel imi lasam barbatu pentru tine Pisiiiiiiiiiiii Pitzicoanca,Vagaboanda ce esti!

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Pisiiiiiiiiiiiii

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF

oma scapa ieri o lingura din mana si zice: "uite mai numai prostii fac astazi", la care Fabi: "Oma, esti nebuna?!"

Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Miki

Mergi la inceput

Ce dansuri trageam pe melodia asta

Miki

Mergi la inceput