*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (239)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Hai ca am aruncat un ochi nainte de culcare (ca am mai gasit ceva de facut) si am vazut ca Rami a fost o draguta si s-a gandit la fetita mea . Multumesc de urari, se ne traiasca tuturor copiii si noi alaturi ca sa-i vedem mari, sa ne bucuram unii de altii!
Cu carnetul tu da-i bataie ca esti mai tanara si daca reusesti sa gasesti si ajutor sa ai cine sa stea cu Andrei macar cateva ore pe zi, nu mai amana ca patesti ca mine!
Cand eram la fac. invatam si lucram, cand am terminat lucram ffff mult ca eram disperata sa strang bani sa ne luam casa, apoi copil, serviciu...ba nu erau bani, ba nu era timp, sau intelegere si ajutor ca uneori astea conteaza cel mai mult.
Poate ne mobilizam si o facem anul acesta!
Noapte buna stol, plec la culcare sa las liber pt Cris (ca ea nu are somn pe la ora asta de obicei) si pt America.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
pentru toata lumea!

tocmai a fost asistenta la Surub.....a plns doar un pic, tzac-pac l-a rezolvat!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ANTONIA!
SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA PRIMESTI TOT CE VREI DE ZIUA TA!

Mergi la inceput

Multumesc pentru aprecieri!

De stat am stat in Skodsborg, o statiune pe malul marii Baltice, la aproximativ 15 km la nord de Copenhaga, intr-un hotel fost palat regal, hotel de wellness si spa pentru cine isi permitea!

Statiunea era plina de vile pe malul marii, initial am crezut ca sunt case de vacanta, ulterior am descoperit ca acolo chiar locuiesc oameni zilnic...
Aerul avea un miros demential, eu oricum iubesc marea mult insa era ceva...si culmea ca treceau destule masini pe strada principala!
Nimeni n-avea perdele la geamuri, totul era deschis...probabil cu exceptia noastra nu se mai holba altcineva la ei in casa.

In ultima zi, asteptand autocarul sa ne ia la aroprot am sat vreo ora pe malul marii, pe o banca la soare....si am constatat cum locuitori de diverse varste veneau pe un ponton, se dezbracau in pielea goala si se aruncau in apa! Care avea maxim 5 grade, era sa imi cada mana cand am bagat-o in ea!

Nu stiam de ce sa ne minunam mai tare....de faptul ca faceau baie la 10 grade afara si 5 in apa sau de faptul ca erau goi completi?

Toata lumea merge cu bicicleta, toata lumea face sport!

In Copenhaga am ajuns de 3 ori, o data ne-au dus ei la un restaurant pe malul unui canal, de 2 ori am fost pe cont propriu, cu trenul.

Tren care venea la fix 20 de minute.
Din statie puteai cumpara bilet de la un automat, plateai cu cardul sau bagai banul direct, iti alegeai singur zona in care vroiai sa mergi....nu m-a controlat nimeni, nu m-a intrebat nimeni nimic, totul se bazeaza pe educatie si bun simt.

M-am indragostit de zona, mi-am lasat ceva din suflet acolo...m-as intoarce oricand( cu familia of course!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cata, frumos povestesti! Apropo de bilete, sotul meu a patit-o, nu stia exact cum e cu biletele, a venit chiar in prima zi a lui in Viena un control si culmea!! I-au explicat ei ce si cum, nu ca la noi, amenda sau spaga!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!
Ieri am plecat cu bubu in parc la 12 si ne-am intors acasa la 19. Luca, saracu', a picat impuscat la 8 si acum inca doarme (fara nici o trezire)
Aveti AICI pozele promise

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iertare de absenta-asa e cu stapan-nu te lasa sa respiri

N-am apucat sa citesc decat cap.anterior,am vazut puiutii dulci,sunt minunati-imbratisarea Andrei,la final-e lacrimogena rauPupez o Amira-domnisorica-serioasa si Adrianul si Mateiasul-oachesi si machomeni de clasa!!

Giani ! Atat!! Aaa...Ba nu-Hai Andrei!!

Merg sa citesc si cap.asta si revin..sper!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Neata!!
Ieri am plecat cu bubu in parc la 12 si ne-am intors acasa la 19. Luca, saracu', a picat impuscat la 8 si acum inca doarme (fara nici o trezire)
Aveti AICI pozele promise

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Daaaa, pozicile astea nu-s de ieri Oricum, barbatelul e mortal, sa-i mananc eu adidasutii lui
Vreau sa stiu cum te-ai descurcat cu mancarea si dormitul in tot timpul ala...ca doar n-o fi alergat non stop

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Nimeni n-avea perdele la geamuri, totul era deschis...probabil cu exceptia noastra nu se mai holba altcineva la ei in casa.

Rad aici de ma prapadesc , amintirile ma chinuiesc
Avea Teo vreo 5 ani si mergea la o gradinita unde tot programul se desfasura in limba engleza. Incepuse ea sa "miste" in engleza , vine acasa si ma intreaba : "cum se spune perdea in lb engleza?" eu habar n-aveam zic:" intreaba-l pe taica-tu ca eu nu stiu" Se duce copilul si vine inapoi ganditor Intreb: "ei, ce-a zis? cum se zice perdea?" Iar ea, serioasa "a zis ticu [] ca aia n-au perdele acolo" Ma deci, n-a gresit! Stia omu' ce stia!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Duamna Mimo, fireste ca n-a alergat non stop. In parc am stat pana la 3, apoi am plecat s-o luam pe Alex de la scoala si pe traseu a tras un somnic in carucior. Dupa ce am cules copilul mare am fost in mall, unde a papat si bubu un borcanel, iar apoi din nou pe afara pana la 7. Sa-ti mai spun ca am picat si eu la 10??? (calc l-am uitat deschis si am fost online toata noaptea).

PARTY 1 AN

Mergi la inceput