*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (239)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,mai,cred ca ,Cami e schestrata !haidi odata cu pozele cele!
Butucico,cum sa fi invizibila????multi !ma bucur nespus ca il aduci pe Andrei acasa.
Simo-Mimo,chiar ca seamana Vladut cu tine:bucatica rupta!numai cu mine nu seamana nici un copil de-al meu..asa mi-au zis mai multi!
Curtea cu brazii respectivi nu e a noastra,ci a bunicilor!Avem si noi cativa ,dar sunt amarati rau!si tb taiati ca sa nu cada pe casa noastra sau a vecinilor!
Oana,o sa isi revina in cateva zile....imi pare rau!
mai,Lica iar face figuri!multa sanatate si
Miha,sanatate si tie
Alice,esti o mama super daca o lasi pe Thea sa deseneze unde vrea!
Cata tare faine pozele si protagonista zici ca e domnisorica,nu mama de 2 copii! Surubelului si Ilincai
sa nu va zic ca am mancat ca sparta azi
va pe toate
Chiar ce o fi cu :Naty,Ioana,Soviiiii,Blanka,Cuscra-multa sanatate,Olga,Cleme,Daciana T,Ursulica,Maria,Clodute,Nelia,Gecko,Kitzy,Criss si alte randunici pierdute????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

lianam

luny e mortal mufarina,deci am ras cu lacrimi la cum radea el,e scump foc...iar la fantanitza e si mai scump

ce norutza am falcutele ei de frumusete mica.. cuscra da ce bine arati

alice multumesc si si movalinda2 mica si frumoasa

bitza sa stii ca ai dreptate...toti copii dupa craca sunt o frumosi pt ca au parinti frumosi,din cate am vazut eu...

catalina nma bucur Antuca a inteles eu puiytza mica si oaca dependent de tzitzi lui mami...

mihap merci langa asa puiutzi cred ca toate intinerim si ramanem frumoase...multa sanatate...

nicol

am vazut si pozici cu vladutz care vrajeste o fetita...floricica aia asa se numeste craciunitza...

bubu off sper sa-i treaca lui stef cat mai repede,cu Lica ce sa zic mai tine-o un pic in suspans sa-i vina mintea la cap si ar fi bine sa-i zice frate la obraz ca doar tu platesti...iar de vladutz na sunt puitzi si ei ,mai au si ei scaparile lor ... si sper sa scapi de toate problemele astea si sa ne improspatezi zilele cu mirosurile atle din bucatarie...ca de mult nu s-a mai gatit pe crengutza...

elara si vizionare placuta .

giani si andrei cenusarul mi-l imaginez cum arata bagat tot in cenusa...

tuchita sa traiasca ziua sanatatii si sper ca sebul sa fie binesuperrrr pozele .

clau ma bucur ca v-ati distrat bine si azi...noi azi am stat in curte nu am mai plecat la plimbare,am stat cu bunicii si cu tati ,am facut facut km prin toata curtea si gradina,am ajutat-o pe mamaie sa puna flori,am alergat pisica,mingiutza,ne-am jucat cu un catelush mic mic,i-am bagat degetelele in gura,ne-am tavalit prin iarba..nici andru nu ma mai lasa sa-l tin de mana...se enerveaza rau cand vreau sa-l iau si tare imi e fricasa nu cada pt ca el nu merge incet,mai mult fuge...se repede si ii place mai mult sa mearga pe pavele,beton decat prin iarba...off

valentina felicitari

naty sunteti bine?ce face iulia?

zozeeeeee si voi la fel,ce faceti sunteti bine?
geckooooooooo...mai da gecko nu a mai intrat de multisor pe craca?ce o fi cu ea?imi lipsesc postarile ei rau de tot?...

ne mai apare un dintisor sus..am vazut azi un punctisor alb..inca nu a spart gingiutza..pana la pasti suntem iepurash,o sa avem 2 sus si 2 jos..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, vezi ca se vede si cu loz
Mersi mult!!!
Si sa stii ca David e bucatica rupta din tine, mie mi se pare ca-ti seamana f. mult!! Iar Barosanel are ceva si de la tine, eu asa ii vad
Am ramas masca cand l-am vazut pe-ala mic cu masca de aerosoli pe fata, cum statea!!!!!! la noi n-o sa vezi asa ceva

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

o sa merg si eu la nani ...va pup si maine sper sa gasesc cafeluta facuta
sa aveti o noapte linistita,fara frichinici,fara febra ...si maine sa aud ca toti puiutzi bolnaviori sunt bine sau cel putin mai bine..va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Gata, am culcat copiii, strans/intins rufe, spalat vase, maturat si cam atat ca ajunge.
M-am uitat la poze la amiaza cat a dormit puiul dar apoi am iesit si n-am mai scris.
Ne-am vazut cu Luny si Mufy care e Spedy Gonzales, daca nu stai cu ochii pe el dispare, e mult mai independent si mai explorator ca Luki. Al meu mai intai cunoaste teritoriul,sta, cugeta, apoi pleaca (adica e mai fricosca sa fiu sincera)
Valentina, eu cu Luny ne-am dat intalnire , sper ca daca se muta mai aproape din toamna sa ne vedem si mai des.
Acum sa vad ce-mi amintesc:

Am fost cu Tuchi la Copenhaga si m-am tot holbat in pozele acelea, dar n-am vazut: gunoaie pe strazi, coji de seminte, ambalaje si altele, caini si "produsele" lor, aglomeratie si blocaje pe strazi etc si am ajuns la o concluzie clara: TRUCAJE, asa ceva nu se exista, si daca se exista tb scos in afara legii, ca e facut doar sa ma oftice pe mine care ma lupt cu gunoaiele prin parc, pe la Mall si peste tot (pasiunea fiului meu, descendent secret al lui Prigoana)
Imi pare rau ca intoarcerea acasa a fost dura si ca Seb e bolnav. Poate totusi puteti sa-i puneti alta branula si sa o prindeti bine sa reziste. Lui Luki i-am schimbat 4 in sapt cat a stat in spital, dar tot a fost mai bine decat sa-l intep de fiecare data. era insa mai mic si abia incepuse sa mearga, l-am supravegheat mai usor. Nu il lasam insa deloc singur si am stat aproape numai cu el in brate si cu ciorapel peste branula ca sa nu le scoata! Sanatate multa!

Mimo, l-am vazut si pe Vladut, e f dragut si are o fata de spiridus pus pe sotii, sper sa ne vedem curand si in persoana. Oricum daca se stabilizeaza vremea vom iesi tot timpul si ne-om nimeri. Am vazut si "botanica"ta, gatita de sezon. Si mi-a placut parul lui Teo,in alte poze nu se vedea asa bine, e f frumos!

Miha, am auzit ca esti racita si "te pregatesti sa nasti". Ai grija de tine! Pacat ca tb sa mergi la serviciu, e mai greu sa te refaci.

Nicol, am vazut-o pe frumoasa Antonia super la moda si dichisita! Bafta multa cu ceea ce incepi si sanatate fetelor, sa treaca orice urma de raceala.Sa stii ca si eu tin cont de chestiile cu luna, mai ales daca incep ceva, sau cand ma tund. Cu cumparatul nu m-am gandit, ca am mers mai mult pe principiul"cand am bani".

Am vazut-o si pe Antonia de Bitza care se pregateste de petrecere. Sunteti foarte frumoase amandoua, cred ca stii ca e leita mami. De fapt asa sunt Antoniile, frumoase ca mamele lor

Teo de Liana la plimbarica si cu florile de pe balcon de am ramas cu gura cascata cum de rezista si nu le face harcea-parcea ca fii-miu. Da' vezi, e fetita, fire sensibila, delicata, nu ca razboinicul meu.

Simo, am vazut si baieti frumosi de la Brasov si nu mi-a venit sa cred ca aia e curtea voastra, credeam ca e un parc ceva, asa copaci frumosi ai! Eu ca eu, dar sotul meu chiar s-ar inverzi ca MImo daca ar vedea! Sa le stapaniti sanatosi si sa treaca si de la voi raceala mai repede!

si tot de la BV am vazut poze artistice cu priviri galese si jucause. Ai niste baieti, Nicoleta, unul mai frumos ca celalalt! Si sportivi pe deasupra! Sa-ti traiasca si sa se faca si ei repede bine, ca vad ca bantuie virusii in tot BV.!Dar si tu ai talent si rabdare, ori sunt ei cuminti ca au iesit f. frumoase pozele!

Am vazut Iulia mov in GB si la baita, pacat ca nu i-a priit berea cu tati. Sper ca acum e mai bine si in noaptea asta si mami linistita!

am vazut filmulet si poze cu Andrei si mingea lui si cu mami a lui cea f. tanara si frumoasa! Ce frumos se joaca si ce bine merge cu mingea in brate, al meu mereu se impiedica atunci cand duce ceva! Si am vazut dovada intalnirii cu Sufletel si mamica lui care se teme sa nu cada! Lasa Zoze, ca invata baiatul sa mearga, si pana la nunta ii trec toate bubele!

Giani are AMR tot mai mic si e mortala cum povesteste ispravile lui Andrica cel frumos si harnic, fermier de nadejde!

Am vazut si filmele si pozele cu Andra si Adrian , pozele cu Andra papadie, erau atat de draguti si impreuna si separat

Am mai vazut printesele Sanziana(Kya), Rebecca (Clau), Thea(Alice), Amira (Roxana) elegante si frumoase ca niste altete regale ce se afla!

Si l-am vazut si pe RAzvanel la dixtractie si tot stolul care a aparut in poze, dar de doua zile de cand ma uit s-ar putea sa fi uitat pe cineva, sa-mi fie cu iertare
Oricum stiti cu toatele ca sunteti frumoase si voi si copiii !

Oana, sanatate multa, sa scapati mai repede. Nu-ti face griji ca nu mananca, bine ca bea si se hidrateaza. Sa treaca boala mai repede si recupereaza el. cu aerosolii ce-ati facut? L-ai convins pana la urma? Sa stii ca si de la medicamente face kk rau, dar daca mananca regim oricum il ajuta.
Felicitari pt concediile planuite, sa va iasa totul cum va doriti si sa vii sa ne povestesti si sa pui poze sa vedem si noi!

Ma tot gandesc ce-o fi cu Gecko si cu Ioana, ce fac gravidutele noastre?
Sper ca totul e bine cu ele si sunt doar f ocupate.
pt ce-a care a urat "Sarbatori fericite" de Florii, ca si la mine au fost. MUltumim, asemenea si tie !
Mai dau o tura prin casa si apoi ma duc la culcare.
Nu inainte de a vedea insa daca scriu ceva Cris si Rami ca ele intra mai tarziu.

Cris, ceva poze cu Andreuta? Sa stii ca nu reusesc sa-l conving pe al meu, nu intelege cum sa te duci la om acasa sa-l deranjezi, fara sa-l cunosti macar? Are uneori niste idei zici ca a fost crescut la Londra in familia regala, nu in cart. Narcisa la BC! Da' eu sunt perseverenta si mai incerc, desi nici macar nu stiu cum va lucra in mai! Ce sa fac daca n-am carnetAdica stiu ce sa fac :sa pun mana sa fac scoala, sa dau ex si sa-l iau, dar e mai usor de zis decat de facut!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

catalina si merci pt aprecieri...iote-maam zis ca merg la nani dar am mai intrat un pic pe mess , am dat un refresh la crengutza si uite ca aparusi tu...am stat nitel la panda sa vad cine mai ciripeste ...dar vad ca randunicile sunt obosite si au plecat la nani...

acum chiar ca fug la nani... pe cuvant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Toni-Cata, multumim. Copiii mei nu sunt cuminti, dar eu neavand ce face... i-am pozat, s-a intamplat sa iasa si ceva poze ok. Scrisorica ta e foarte... informata!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am zis ca l-am vazut si pe Luca de la BM? Zic acum, daca n-am zis!

Si felicitari Valentina pt actiune, imi pare tare rau ca n-am ajuns, mai ales ca a fost si intalneala, dar nu puteam pleca de la petrecerea fetei, desi pt bb mai bine ar fi fost in parc la soare decat in casa in harmalaie si cu copii sarind, urland si alergand din/in toate partile.
Poate data viitoare, ca la asa succes se cere o repetitie!

Uite ca aparu si Rami, deci pot sa ma culc, ca maine e ziua printesei mele, sper sa pot iesi cu ea sa ne distram ,nici nu stie ea ce surpriza ii pregatesc. Si am pastrat si niste banuti pe card special sa ne "rastrabalam" si noi cu shopping (ca tare-i place) si bunatati.

Daca mai gasiti randunici ratacite chemati-le la apel ca e aprilie deja, tb sa revina!

Tiza, LA MULTI ANI de ziua sanatatii! si inca o data sanatate puiului mic .

Maine pe la 10.30 nasc, deci voi intra mai tarziu, sau dim. devreme.

si fug la nani.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

cata iar faza cu scolitul in soferie..off si eu de cand zic si tot aman aman aman...si am mare nevoie de permis ca tot timpul depind de sotior,am avut momente cand aveam nevoie sa merg undeva si nu putea sotul ,masina statea in curte degeaba si nu avea cine sa o conduca,am mers de multe ori la craiova cu ocazie si masina noastra se odihnea...dar daca sunt tantaluca asa imi trebuie...dar am zis ca ma duc si o sa ma duc...cand nu se stie...doar sper ca la vara sa am permis...

gata........bye

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANTUCA SA FII SANATOASA ,DESTEAPTA SI MAMI TAU SA FIE MANDRA DE TINE TOT TIMPUL ASA CUM ESTE ACUM...

si spor la cumparaturi,rastrabalat...

Mergi la inceput