36 pralinute belgiene
Raspunsuri - Pagina 12
ninaM spune:
Mirika,LA MULTI ANI!!!!Sa fi sanatoasa,sa fi iubita,sa ai noroc si sa ai parte de tot ce-ti doresti!Pup fata
Nora,primit PM...multumim!
Miha,vazut off-linul...vb maine la tel.
Fete,va pup pe toate si abia astept sa ne vedem la kara...
Gata,merg la
ror spune:
Miricel, mamica frumoasa si isteata,LA MULTI ANI! Sa ne cresti si sa ne infloresti cu fiecare an ce trece.
Am vrut sa-ti aud glasciorul azi, dar n-a fost sa fie. Pana la urma, sunt bune si sms-urile la ceva. Pupici apasati
Darea de seama o lasam pe saptamana viitoare, sa se mai risipeasca ceata pana atunci.
Ror
Bepii spune:
Draga mea Miri, hai c-ai avut o zi foarte frumoasa azi, poate cate un nor pe ici pe colo dar a fost cald ca o adevarata zi de primavara. La fel ca tine, suflet cald, generos, gata sa sara in ajutor cand e nevoie, plina de energie si creativitate dar si cu nori sau chiar tunete atunci cand are ceva de spus . Imi esti draga asa cum esti si sper sa nu te schimbi pt ca esti unica si minunata!!! Ma alatur si eu cu mult drag corului de praline ca sa-ti urez din toata inima multa sanatate, viata sa-ti decurga frumos alaturi de cei trei minunati baieti ai tai , sa fi fericita iar visele sa-ti devina realitate
La multi ani
Simona, ce veste minunata !!! O FETITZA !!!
Felicitari din toata inima, sa fiti sanatoase si sa ai sarcina usoara. Ma bucur tare mult pt tine!
Scumpi, un calduros si din inima LA MULTI ANI pt bebe Sebastian care creste atat de repede incat curand nu-l vom mai numi "bebe" ci ditamai flacaul. Sa va traiasca si sa va bucure sufletele cu prezenta si calitatile lui. Pupici la baiatu frumos
Fete, se apropie 1 mai muncitoresc si noi muncitorii de pe plantatie (adica eu cu Swa) o sa plecam intr-o mini-vacanta prin tarile vecine impreuna cu alte 5 motociclete. Se pare ca va fi vreme frumoasa in toata aceasta perioada prin urmare va doresc tuturor petrecere frumoasa in aer liber (ca altfel nu se poate) si incarcarea bateriilr la maxim.
Va pup pe toate
Bepii spune:
Si inca ceva; abia astept sa ne vedem la karaoke!!!
Haideti veniti, veniti
Pupici apasati
Antoanela23 spune:
Mirik, La Multi Ani!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si tot ce-ti doresti. Petrecere frumoasa alaturi de baietii tai.
Fetele, in principiu vin si eu la kara, a ramas pt 8 mai, da?
Simonette, inca o data, felicitari pentru bebe, sarcina usoara si bebe sanatos.
Sa fie intr-un ceas bun.
Carmita, pe 2 mai lucrez de dimineata, intial lucram dupa-amiaza si mi-am schimbat tura tocmai ca sa vin cu voi pe 2 mai, dar chiar si asa nu as avea cum sa ajung inainte de ora 15, e cam tarziu pt voi, nu?
Pana la urma cred ca noi mergem la flori maine, 1 mai, pt ca suntem toti acasa si e mai relax programul.
Oricum, ne vedem la Karaoke.
Ror,.
Pupi fetele, we placut,
Poze noi
Sonia la Un An!
MadyG spune:
La multi ani ,drag Mirik ,iti spun si eu inca o data si iti urez sanatate,bucurii si multa fericire impartasita cu ai tai cei dragi!
Simo, iti doresc sa fiti sanatosi tun tu si bebe(lina?), sa ai o sarcina usoara si sa iti mearga toate asa cum iti doresti.Ti-am trimis niste mesaje ,dar cum nu ai dat nici un semn, ma gandesc ca poate nu le-ai primit,nu stiu.
Nora ,La multi ani cu mare intarziere ii transmit si eu Andreiutului tau scump,sa dea Domnul sa ii fie viata ca o poveste frumoasa!
Anto,Rorut,bine ati revenit!
Fete dragi, va multumesc tuturor ^pt gandurile bune , pt sfaturi si pt incurajari, desi nu am scris de foarte mult timp , nu am uitat absolut nimic din tot ce mi-ati spus si transmis si va multumesc fiecareia in parte , mult de tot.
Noi am fost la homeopat si copila ia tratament de o bucata d evreme ,bem lapte hipo-alergenic, ne luam prafurile cum trebuie si ne merge bine, Doamne multam.
Carmita , Morgane , multumesc din suflet pt tot !
Va pup cu mult drag pe toate, va doresc un week-end minunat!
Madi si Marie-Dominique ( 09.10.2007)
Antoanela23 spune:
Am fost azi la flori, e ff frumos, duceti-va, merita.
Pupi, somn usor,
Poze noi
Sonia la Un An!
simonette spune:
Doamne ce nebunatice sunteti!!!
Cine v-a zis ma voua ca e fata??? Io nu amzis asa ceva ca nici macar nu se stie acuma!!!! Dar imi doresc intr-adevar o fetita poate de aia s-a inteles gresit si felicitarile voastre m-au emotionat mult dar mai avem pana aflam ce ascunde bb intre picioruse!
Ma simt binisor desi cam obosita si uneori greturi...nu prea mai pot sa mananc carne ci numai fructe si dulciuri! Ieri am muncit ca noi astia de la mer noir si negrii de pe plantatie cred ca au mai muncit ieri si seful meu a remarcat ca am inceput sa ma patez pe fata... Mi se pare ciudat ca la iannis nu m-am patat deloc dar fiecare sarcina e unica in felul ei!
Despre medic simt ca va sunt datoare cu o explicatie...
Am o clienta care este medic la spitalul St Luc si mi-a facut intrarea la un medic f bun de acolo! Ea sg mi-a facut programare la el ca se intra destul de greu.... A fost tare draguta ca si voi de altfel! Programarea o am pe 27 mai si va dati seama ca abia astept sa revad samburelul sau samburik.... Serp sa nu va suparati ca am decis sa merg la medicul asta da??? Va pup si va multumesc ca mi sunteti alaturi!!!
Va doresc un we minunat!!! Eu la kara nu vin de data asta desi era o buna ocazie sa fac cinste! Ma tot gandesc cum sa facc sa va invit intr-una din zile la o berik dar colega mea pleaca in tara ca i-a murit bunica si eu o sa lucrez non-stop!!! Asta e!!!! Berik insa tot am s-o dau chiar daca nu pe 7 exact de ziua mea.....
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Nora spune:
Bonjourici pralinutelor,
noi suntem azi in recuperari dupa ziua de ieri cand l-am serbat pe Andrei de 10 ani! Am fost la bowling cu vreo 18 copii dupa noi, a fost o nebunie totala, dar am iesit vii de acolo!
Apoi ni s-a umplut casa de copii, alergau, se jucau, mancau (mai mult dulciuri decat sarmalele/pizza cu care fugea Bogdan dupa ei!
Miha' mi-a recomandat un cofetar de pe langa ea si am comandat un tort de ciocolata absolut minunat, am primit cadou placinta cu mere delicioasa si, pana la urma, tot noi astia "batranii" le-am cam mancat. Copiii... cu joaca lor.
Mi-au placut mult copiii, fiecare in felul sau: fetite, baieti, franceza, romana, japoneza sau engleza, a fost un adevarat Babilon!
Andrei a primit cadouri frumoase si s-a bucurat de toate mai pe indelete ieri seara tarziu, iar eu... mmmmm... am primit cel mai frumos buchet de trandafiri si crini din lume! Nina, Miha, multumiri!
Eeee, cam asta... ne revenim acum dupa "Festivalul Andrei 10 ani", ne mai tragem sufletul un pic si incepem mai incolo "Festivalul Victor 8 ani"!
Ma duc la siesta, pupici cutiutei!