36 pralinute belgiene

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

MIRILa multi ani cu sanatate, bucurii si dragoste alaturi de cei trei baieti ai tai.

Sa te bucuri de aceasta zi care este calda ca sufletul tau.

Pupici si multe

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Draga Mirica
Sa ai parte anul asta de flori multe multe
muzica si veselieprieteni dragi si buni
clipe relaxante si de neuitatvacantze superrrtreburi putine o menajera ieftina (si nasoala eventual)nopti fierbinti sau
mai putin fierbinti da pasionalesi o aterizare usoara la marimea 38!!
pa astia i-am rugat sa-ti cante-n cor
si eu te puuuppp duljeee duljeeeeeee
La Multi Ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani, Miri, mamica frumoasa, supla si mare povestitoare de intamplari hazlii.
Ca tot uit sa-ti multumesc pt minunata felicitare de Paste facuta de manutele tale indemanatice si creative. Si mai ales pt urarea care a adus-o la noi.

Pupici apasati si pe ton de sarbatoare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Opaaaaa!!!!! E sarbatoare mare deci!!!!! La multi ani fericiti Miriculeee si sa radiezi toata viatza ta de implinire, de iubire si de sanatate!!! Ia uite bai nene ziua cui e azi!!!! Sa ne traiesti si sa ne fericesti mereu cu exuberanta si stilul tau care place tuturor

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 6+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am uitat sa va spun ca am fost la ecografie astazi si bb sta cuminte la locul ei, are 6 sapt si 5 zile si e cat un bob de mazare!
Va multumesc tuturor ptr sprijin si ptr ajutor!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 6+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Simonette, felicitari
Sa ai o sarcina usoara si domnisoara samburica sa fie sanatoasa. Va fi o rasfatata dupa doi baieti.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Miri 365 de zile fericite, pline de iubire si impliniri sa ai! o silueta asa cum ti-o doresti! bani cu carul ! vacante minunate cu copkii ingrijiti de socrela.. un barbat tandru cu portofelul mereu spre tine.. si cam asta.. Multi ani ! multi ani!

Simonette : Doamne .. incredibila veste! ma bucur mult pentru voi.. si-i fetita! super.. exact ce-ti lipsea .. ca 3 baieti era cam dur.. ioi . o sarcina usoara sa ai .. pupici multi

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Draga Miri, La Multi Ani, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familie, sa ai aprte numai de bucurii si de tot ce este mai bun.

Te pupam si iti transmitem gandurile noastre bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Simonette felicitari pentru bebica, sa fie intr-un ceas bun, si sa fiti sanatosi .

Scumpilici si voua...multe luni inainte ; lasa dintisorii ca vin ei; abia astept sa ne vedem la kara.

Pupe si noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Mirik-ule, La multi ani cu sanatate si de bine sa ai parte !!!

Sa fii sanatoasa si iubita, norocoasa si fericita! Pupici apasati!

Simonette pui, 1000 de felicitari, esti super mami! Ce curaj, ce putere, esti grozava!

Acu' nu cred eu ca stii d-adevaratelea ca-i fetita, asa-i? Eu iti doresc sa fie!!!

Cum ti-a placut nenea doctorul?

Pupici pralinosi!!!

Mergi la inceput