Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 44
olguta12 spune:
Mai dragele babei.
Daca to vreti raspunsuri, vi le da baba.
Din proprie experienta! (si stiu ca sora-mea o sa-mi ia pielea pe batz, dar nu-i bai)- si raspund si la intrebarea pe care a pus-o Luna(tare imi e drag de numele tau).
DECI...
maritata de 6 ani, FERICITA,IMPLINITA, tot tacimul.
Cadou de Craciun, ii iei sotului(Bomboana cu cununie)un belet spre Romanica, sa se duca sa-si vaza neamurile(tata,bunica, frate, cumnata, nepoti,matusi, etc).
Il impachetezi la tzol festiv, ii umpli geamantanele doldora cu bunataturi, si pleaca flacaul la drum lung 2 saptamani.
in aceste 2 saptamani, iti vezi de munca, casa, catel,purcel, te mai apuci sa si transformi dormitorul vostru intr-un IATAC ORIGINAL. Aduni o armata de prieteni, spoiesti, zugravesti, cumperi mobila de dormitor de 3000 de parai(cu tot cu pat sanie), tembelizor flat screen, etc etc.
ZILNIC iti pupacesti consoarta pe webcam- el la randul lui- iti declara dragoste nemuritoare, se topeste dupa tine, te iubeste, te doreste, te..lecuieste cand vine acasa, etc etc.
In 2 saptamani mai slabesti si 6-7 kg de dorul lui, si cand vine acasa in ziua de dupa Craciun, te duci sa-l iei de la aeroport intzolita-chiar ca o dama de companie, aranjata dichisita, etc etc.
Primul lucru pe care ti-l spune cand se da jos din avion este... "Mi se pare mie baby, sau te-ai mai ingrasat?"...hmmm... trecem peste.
Vine inapoi cu cadouri si pt vecinii vecinilor, despachetati si va minunati vreo 2 zile de comorile aduse de el.
Primul lucru pe care il face cand se intoarce- merge si cumpara celulare(mobile) pt amanoi, de-alea de-ti prajesc si carnea in tigaie, iti trimit poze, te ghideaza in Carpati, samd. 500 de parai pe geam. Oare de ce ne trebuiesc? Eh, ca asa a vrut buricul lui sa avem noi mobile bengoase. Buuuun.
Trece o luna, soata isi pune parola pe mobil. Vine acasa tot devreme, tot muncitor, incepe sa-ti reproseze ca "cheltuiesti prea mult". Mai asta... acu' te-ai trezit? ACUM ai realizat? Dupa 8 ani de cand sintem impreuna?
Pe unde mergeti, bairam, concerte, cumparaturi, cand il cauti, isi uita ceva in masina- mobil, chei, portofel, chiloti, creier...ceva ceva uita mereu, si tre sa "traga o fuga pina afara".
Afli ca esti insarcinata. Fugi acasa sa-i spui, si nici macar nu ridica ochii din televizor... te mangaie pe crestet ca pe Grivei, si spune "bravo baby".
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
pitzinuca spune:
OLGULE - nu deschizi tu partea a treia? iti zic si eu la multi ani pt Bomboana (manutzele alea pictate din poza cu tortul sunt ale Galustii? pup!)
well Natasha, sper ca ne citesti in umbra si ne mai dai vesti, daca ai rezistat sau nu tentatiei... dupa cum spuneam la inceput, inca mai ai de lucru ca roata sa se invarta pentru tine. ce traiesti acum e o minciuna.
Anna23 - asa o fata dashteapta ca tine sa bata in retragere in fatza frustratelor mirositoare a ceapa prajita? ntz, ntz...
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Mai fetelor nu mi-ati raspuns si mie la intrebare Cate dintre voi/noi sotiile v-ati ierta sotii in cazul unei aventuri? Si in ce circumstante. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Eu as intelege poate o aventura pasagera. Dar nu as putea trece sub nici o forma peste minciuna care vine la pachet cu o relatie de lunga durata. Noi am discutat acasa despre "ce-ar fi daca". Asa... intr-o noapte cu luma plina, cu copilul dus la mama, sampanie, etc. Si amandoi am convenit ca dupa atatia ani de convietuire si de impartit bune si rele (noi avem 15 ani de mariaj) macar ne datoram unul altuia adevarul. Ca daca e sa "nu ne mai jucam" unul dintre noi sa venim la celalalt si sa-i spunem frumos si cavalereste cum stau lucrurile. Si daca el ar incalca "consemnul" as face foarte, foooaaaaaarteeeeee urat.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
olguta12 spune:
Crap! Apasai pe "botonul" gresit. Scuze
Deci... trec 4 luni, lu' Nea Bomboana deja ii sare mustarul din orice ce, de zici ca e el gravid, nu tu.
Soseste ziua lui, il sarbatoresti cu fanfara si circari, bla bla bla.
La cateva zile dupa eveniment, se imbolnaveste consoarta. Tu- sotie iubareata si grijulie- pleci la 2 noaptea-in camesa de noapte si papuci de casa- dupa o farmacie deschisa, sa nu-ti crape soatza inainte de rasarit.
Cum conduci ca un bolid pe strazi, pui frana, ei strazile la 50 km/ora, incepi sa-i faci salata in masina... dai totul peste cap, hartiile, actele, ochelarii de soare..toate vraishte in masina. Nu-i bai- tre sa-l salvam!!!
Te trezesti in poala cu chitanta de la telefoanele mobile. Cand te uiti mai bine... in loc de 70 de parai, scrie acolo 750() mai e unu ca mine- AS(S) la aritmetica!!! Te uiti mai bine... cu o luna inainte a fost 960 de parai. Buey, asta in DOLARI, nu in LEI!!!. Te uiti pe cine a sunat..numar de Romanica.
Ajungi acasa, ii dai medicamente, te abtii sa nu-l injunghii...si-l iei la intrebari incetisor.. mai intai cica a vorbit cu "fratele"-nope- stiu nr-ul cumnatelului-, apoi cumnata, din nou gres..ia tot neamu' la rand, si dupa 3 ore-deci pe la 6 dimineata- recunoaste ca ... e o FATA...(pe care a cunoscut-o cu TREI zile inainte de a pleca din Romania) de la care a cumparat BRANZA si SALAM TIGARI, intr-o bomba de-aia de cartier...o ghereta- ce dreq o fi.
CERT E, ca statea cu "duduia" la tilifon cate 8 (OPT!!!!!!!!!!!) ore pe zi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ii trimitea "printesa" cate 50 de SMS-uri pe zi.. de-alea picante- TE IUBESC, TE ADOR, MOR FARA TINE... NU POT RESPIRA FARA DRAGOSTEA TA"
Cand incepi sa cauti prin masina, gasesti si felicitari si poze trimise de subsemnata- pe adresa SOCRULUI MEU IN NEW YORK- iar ALA, om batran si cu canapea la cap ( de nu i-as da foc la...canapea) i le aduce sotului "in taina" pina in Ohio. Poze... mama, mama... trantina in lanul cu flori, in parc- la pascut-tot pe jos, la "iarba verde", agatata de un stilp(bara) intr-un bar... oricum... dama arata BINE- exact ca tipele ce le gasesti pe CENTURA. Dama de "lung metraj"... obosita, folosita, si IEFTINA, neamule! Mai ieftina decat PAPUCII MEI DE CASA!!!!!!!!!!!!!
Felicitarile cu buze facute cu ruj, mesaje scrise de o analfabeta, vai de soarta ei.
TU- dama fina, si gravida in 4 luni, in toiul noptii, pui mana pe tilifonu' sotului, si suni la numarul "sugubat". Ti se raspunde din prima cu "Ce faci IUBITULE??? NU MAI POT FARA TINE!!! SIMT CA MOOOOR".
II spui- pai de ce n-ai crapat pina-acu' duduie? Daca durerea este atit de mare?".
Ii vorbesti frumos pitipoancei reciclate...ea rezista pe metereze cam 5-6 minute... si apoi... incepe... "auzi FA! si la urma urmei ce vrei? Ca IO NU IL LAS!!!" (uita ca ea e la 10,000 km departare(exagerez), iar eu sint linga mameluc in pat. In fine...
Ia amploare conversatia, si "bomboana" pe coliva e cand iti spune:"HAI FA SA NE-NJURAM! VINO FA TARANCO AICI, CA-TI RUP PARU' DIN CAP!! SI tie si lu' m*'ta, si lu'... si lu'... si iti ia tot neamul la rand. Iti dovedeste intr-adevar, ca este ultima jartea din mercerie, si ca sotul tau este una bucata bovina fara creier si fara "oo".
Sa va povestesc mai departe???
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
Anna23 spune:
Am citit tot Olguta,dar n-am avut timp sa raspund.Si nici azi nu prea am timp,v-am spus ca e ziua mea curand...Ei bine,azi e ziua cea mare .
sorana spune:
Si, si ...?
Asteptam si finalul Olgutza.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Denisam spune:
Olgutza-pai dc citesc tot ce scrii-vreau si finalul,nu conteaza ca il prevad-oricum jos palaria in fata ta si sper ca Bombonnelu' a invatzat ceva din lectia care i-ai servit-o!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Mai fetelor nu mi-ati raspuns si mie la intrebare Cate dintre voi/noi sotiile v-ati ierta sotii in cazul unei aventuri? Si in ce circumstante. Ma macina intrebarea pentru ca in urma unei discutii cu mama mea referitoare la subiectul de fata m-a intrebat daca eu l-as ierta pe al meu. Am raspuns categoric NU pentru ca eu consider ca nu m-a inselat numai pe mine ci intreaga familie, ca nu i-a pasat de noi (nu numai de mine ci si de copii). Mi-a raspuns ca sunt naiva, ca e omeneste a gresi si ca rar se intalnesc barbati monogami. Deci sunt eu total naiva sau mama e exemplul real al mamei romance care isi sfatuieste copilul sa stea si rabde ca el e baiat bun si e omeneste a gresi? Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Daca omul meu m-ar insela, m-as uita critic si la mine. INTOTDEAUNA cind ceva nu merge sunt de vina doi, mi se pare foarte corect cum a relatat Vikinga, femeie isteata. Cred ca daca multe sotii ar fi un pic mai cu capul umeri ar fi mai putine amante pe lume.
Sa-mi fie cu iertare daca am gresit cu ceva.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
dany_m spune:
Buna la toate fetele
Sa fereasca D-zeu de asa ceva, si al meu a avut o relatie si este ingrozitor de dureros cand afli.