Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Citat:
citat din mesajul lui hannen

La tineretea si frumusetea ta ar trebui sa roiasca barbatii bine in jurul tau.Nu de-alde Columbeanu,nu de aia cu 5 kile de aur la git,nu de aia insurati...cind zic barbati ,ma refer la barbati chipesi,destepti,de ce nu,cu bani(dar nu din genul cu 10 pipitze linga ei-nu jmecheri din atlasul de mitocanie urbana-"ma place femeile").

Din pacate "fauna de club" - apa preferata de pescuit a Annei geme si da pe dinafara de barbati din categoria de mai sus. Cine vrea oameni normali nu-i cauta prin cluburi de noapte unde nici macar nu te auzi (deci exclus conversatie decenta).

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Pai fiecare cauta partenerul care i se potriveste ca stil. Daca asta isi doreste fata....

Oricate pagini s-ar scrie, eu cred ca este aici slabiciunea femeii care accepta sa fie amanta si evident lipsa de caracter a barbatului care raneste pana la urma mai multe persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

simali, ce spirit de observatie ai...eu n-am comentat nimic de pozele annei, pentru ca mi s-au parut familiare (stil, atitudine, poza), le-am comparat cu pozele de grup ale fetitelor din las vegas care apar pe-aici pe la tv in reclame despre localuri exotice...dar tu esti foarte perspicace, ai mare dreptate cu prietenele, alea par poze de grup cu colegele de job...pfii...

cat despre sutiene, mi-am amintit un banc, cica de la 46 (USA style) in sus incep geamantanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Aia este entorsa , nu luxatie.

Da, ai dreptate. Si sper ca si la Kay sa fie tot atata doar!

zepellina, super citatul

daca credeti in ideea de "soul mate", de suflet pereche, de potivire perfecta... ce te faci cand intalnesti perechea prea tarziu?! Si e insurat, maritata... cu copil... iar atractia dintre voi e ca o boala. Pai ce sa faci... poti fugi ca de draq, ca-i periculos, dureros si imoral.
Sau poti sa gusti putin. Dupa ce gusti, afli ca te-ai inselat. Sau... wow... afli ca ai avut perfecta dreptate. Ea/ el chiar e perechea ta ideala. Mai departe?
Astept scenarii.
Depinde de educatie? Depinde de multe... Probabil ca normal ar fi ca partea insurata sa divorteze, si sa-si urmeze perechea for ever and ever. Dureros, dar cinstit.
Cand nu se intampla asta, dar relatia totusi continua... deja e viciu. Minciuna. Lasitate...
Daca relatia nu mai continua, e sacrificiu...

ai ca deja bat campii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Io-te unde era tot forumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nobile mame, nobile doamne, va admir.
V-ati pus toate in postura de mame ale unei biete victime prinse intr-o relatie vicioasa si incorecta cu un partener casatorit...

Dar nu v-ati pus nicio clipa in postura sotiei inselate?!
Sincer, mie mi-a trecut prin cap. Si asta nu pentru ca nu as avea incredrere in partenerul meu, sau ca nu m-as simti bine cu mine insami, nesigura, pentru ca s-ar fi intamplat vreodata or whatever.

Pur si simplu cred ca se poate intampla oricui. Si eu iubesc, si eu tanjesc, dar am muncit/ si muncesc in continuare ca sa am acasa obiectul dorintelor mele, si sunt sigura ca n-as putea arata compasiune pentru amanta sotului meu.
Ca sufera si ea sarmana. Ma doare'n ...! Sa sufere. Nu se poate pune problema sa-i spui... uite ce faci, gresesti, e imoral, nu se poate sa te bagi intr-o relatie cu un om cu familie. Pentru ca e inutil. Pentru ca ori iubeste ca o nebuna, ori vrea cu tarie ce-i al tau... ori a fost mintita si nu stie ca domnul e insurat...
Oricum ar fi nu la ea trebuie lucrat. DAR... compasiune?! Sa-i inteleg suferinta?! S-o vindec?! Brrrr.... fugiti d-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
DAR... compasiune?! Sa-i inteleg suferinta?! S-o vindec?! Brrrr.... fugiti d-aici!

guilty.
mai toate am zis de nevestele inselate cand le tineam predici moraliste amantelor...

ce-mi plac mesajele tale.

Miss Parker, singurica-singurica(pe dc)? :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Simali- sintem pe aceeasi lungime de unda, conita.
La asta ma gandeam asta seara in timp ce imi cautam niste pantofi cu toc in dulap. Cam 1,55m ma gandeam si eu.
Imi pare rau, Ana- dar cam asta e. You are very petite. Si intre prietenele tale esti cea mai micuta de statura( stai linistita, e doar o observatie, nimic mai mult).
Io-s mai... zdrahoanca- 1,76m(fara tocuri), si chiar si cu tocuri de 10- tot pina la sutien imi ajungi(o alta chestie care nu-ti ajuta absolut deloc in cariera de "dietiectiv particuler", deoarece nu prea ai sanse sa te aperi in situatii mai...dificile sau delicate. Poate doar daca esti sora cu Bruce Lee- ceea ce nu e cazul).
Lisaelisa- cu atit mai mult ca ai fost- odata, de mult in "condurii lor", ar trebui sa fi prima care intelege situatia in care se afla, si ultima care arunca cu rosii. Stii cum e sa fi indragostita de un barbat insurat(care te minte si pe tine si isi minte si sotia), stii cum e sa te simti vinovata(si sa si fii vinovata!), sa iti fie rusine, sa te ascunzi, sa fi nefericita din cauza relatiei in care te afli, si nu stii cum sau daca macar ar "trebui" sa iesi din acea relatie.
Eu mereu am crezut ca experienta ne face mai intelegatori, mai blajini, mai intelepti.
Nu stiu cate dintre voi au citit "The Scarlet Letter" (Litera Stacojie) a lui Hawthorne, dar e una din primele carti pe care le-am citit in engleza, si mi-a ramas bine "insurubata" in cerebel... daca n-ati fost tentate pina acum, chiar merita citita cartea. "Povestea" lui Hester Prynne, casatorita cu un barbat MULT mai in varsta ca ea (asta chiar e un bosorog veritabil, cu baston si tot tacimul), care face un copil din flori, si refuza categoric sa divulge numele amantului sau-si deci si tatal fiicei sale(care este dealtfel si pastorul/preotul comunitatii).
Numai ca, in romanul lui Nenea Hawthorne, s-au cam..incurcat borcanele. Femeia maritata este cea care inseala..nu barbatul insurat

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Ralu- fuse bun tortul- chiar daca soata s-a simtit rau toata ziua(i-a fost rau de la stomac), si doar azi a ajuns sa guste din el.
Oricum, multumesc

Miss Parker- uaaaaaai... de cand nu ne-am mai intalnit in iarmaroc, domnita draga!!! Era tata Bush in Casa Alba!!!
Sa-ti traiasca flacaul!!!( "Va urez" cand pot si pe unde va prind

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Bey,io am zis ca fata-i frumoasa pt. ca e.Daca da jos "smacul"(parca asa-i zice) si-ar mai incheia vreo doi nasturi...stiti voi.
Dar normal,acum depinde de ea ,ce-si doreste de la viata,care-i sunt telurile/aspiratiile...
nu poci sa scriu mai mult,si eu ca restul fetelor ,ma scoateti la pensie cu subiectul asta

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

[buze tuguiate, nasul in vant] Aham, astept, cavalerita Conchita , sa te apleci frumos, sa-mi ridici lancea de pe jos si sa mi-o oferi spasita inapoi :)).
Nu ca nu ma descurc si cu agrafa de la bracinar , da-mi sta mai fain cu lancea de-a dreapta :)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput