Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

Damn Olguta!I owe you 2 G!Da' eu tot nu'ti spun.Ca si daca spun zici ca te mint sau am luat un nume la intamplare de pe batranul google...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

inca o chestie- ca "dietiectiv particuler" nu-ti folosesti numele tau cand "lucrezi" un caz.
Daca urmaresti un Nea Gutuie, si incerci sa-l prinzi cu cioara vopsita, nu te duci la el cu buletinu-n mana.
Tre sa fi chiar tembel- ca detectiv, bineinteles- sa faci asta.
asa ca... astept banetu' ca sa imi cumpar chiloti de dantela noi.
inca o chestie- eu ti-am spus ca imi poti spune numele firmei in pm- nu tre sa-l dai aici, in tirg- in special daca ai ceva de ascuns- de ex... sa nu afle sotia amantului detalii despre tine.
Cum eu n-am de ascuns nimic- iaca-ta

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Chiar n-am vazut faza cu pm-ul,sincer,dar insist,cred ca ma vei acuza ca am luat un nume la intamplare.Si oricum,la ce personaje filez eu pe aici,te-ar apuca rasul.Am eu asa un feeling ca e mult mai palpitant la tine in state...eu ma plafonez aici printre d-alde Bosho burtosi si cheliosi care "abuzeaza" minore.

Mergi la inceput

damn, girl.
when in Rome, do as the romans do.
Daca intri in hora, tre sa si joci, mami.
Nu-i vorba de bani- da-i dreq.
E vorba CA, nu ar trebui sa-ti traiesti viata prin minciuni si ascunzisuri, sa-ti fie frica, sa te "aperi" tot timpul sa nu afle cineva cine esti, unde esti, etc.
Bunica mea avea o vorba- NU CUMPARA TOT PORCUL PT O BUCATA DE CARNAT.
Sinteti mult prea tinere- si frumoase- ca sa va multumiti cu asa porci, fie ei sa aiba si carnati oltenesti.
Mai bine vegetariana decat cu asa un animal linga tine.
Si chiar nu am nimic cu voi. Sinteti oameni, femei, cu sentimente , dorinte si vise...dar... ati cam pasit gres.
Somewhere along the way, your "bulls*it meter" got busted. It's time to wake the *uck up, chicas. Life's short and time's awastin'.
Viata e mult prea scurta sa o traiesti doar pe jumatate si nu din plin. Sa te multumesti cu putin, si sa oferi enorm.
You only short change yourselves, and destroy lives and hurt people, to boot.

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Olguta nu imi aduc aminte bine daca si tu ai fost printre cele care au spus ca e posibil ca eu si Natasha sa fim una si aceeasi persoana(mai citesc si printre randuri cand revin si vad ca au mai aparut 20 de pagini cat am lipsit).Problema sta in felul urmator.Habar n-am ce parere are Natasha de Dodo/Bosho al ei...dar eu pe individul asta care-mi mananca tineretile(de aia dau cu tona de make-up,mai ascund din cearcanele cu care m-am pricopsit de la plans si nopti nedormite) nu dau doi bani.Am zis ca-l iubesc,si asa e.Dar regret enorm asta.Pentru ca nu ma merita,nici macar pe mine,pitzipoanca siliconata si cu boticul tuguiat,si mai ales pentru ca joaca la dublu dumnealui.Eu n-am stiu de la inceput ca e insurat, am aflat dupa muuult timp,ca altfel sa-mi plesneasca mie pungutele de silicon daca ma mai incurcam cu un asa om!o s-o dau dintr-o extrema in alta si n-o sa fiu nici coerenta,dar sper sa ma intelegi si pe mine macar la faza asta,sunt obosita rau si nu de la dansat prin bamboo.E un tip super ok,cu o gramada de calitati si inca o gramada de lucruri de admirat la el,de la care am avut si ce invata.Dar din pacate principalul a fost sa ma feresc de oameni ca el.Minte pana in panzele albe daca e nevoie,si din pacate o face mai ales cu cineva fata de care si-a luat un angajament in fata societatii si in fata lui Dumnezeu.Am tot zis eu ca sotia lui e asa si pe dincolo,poate a parut ca ii iau apararea sau poate chiar asa am facut,dar sincer eu consider ca n-are nici o scuza.E liber sa ii spuna oricand "nu te iubesc,nu te suport,lasa-ma in pielea mea in pace,hai sa divortam" dar nu o face.Daca lui ii e bine,ce-i pasa lui ca femeia aia sufera si ea macar din orgoliu daca nu din alte cauze si ca eu am plans pana am facut o infectie grava la ochi(macar cand ma apuc sa ma jelesc ar trebui sa te ascult si sa dau tencuiala jos).Nu i-am pus prea multe intrebari legate de viata lui de acasa,de copilul lor(m-am comportat ca o amanta exemplara la faza asta si am evitat pe cat posibil astfel de discutii),dar am eu asa o banuiala de a mea ca el nici macar copilul nu si-l iubeste.Trist,nu?Poate sa ma iubeasca omul asta sincer(desi eu nu-l consider capabil sa iubeasca pe cineva),ca eu una tot nu dau doi bani pe el!Si acum te intrebi probabil de ce mai stau cu el?Nu pentru bani,nu stiu cat castigi tu acolo dar mie aici treaba asta imi ofera un trai decent.Nu pentru ca il iubesc.O dam naibii de iubire ca poate imi gasesc si eu unul urat prost dar care sa ma iubeasca doar pe mine si daca nu ma conformez si traiesc singurica pana la adanci batraneti,cu 5 pisici pe langa mine cum spunea Natasha,dar cu constiinta impacata.Eu l-as lasa,dar nu ma lasa el.Ne-am impacat de un an,dar de cel putin jumatate de an eu nu stiu ce sa mai fac sa scap de el,sa ma despart de el definitiv.Pur si simplu vine mereu si zice ce zice ma ia cu "lugu-lugu,pisi-pisi,iubi-iubi" si iar ma fraiereste !Diferenta de vasrta intre noi e considerabil mai mica decat in cazul Natashei,dar se pare ca si eu sunt intr-un fel la fel de naiva ca si ea si il cred timp de cateva ore cat dureaza sa ma impace...apoi raman singura si imi vine sa-mi dau pumni si palme ca iar am cedat!Sunt amanta dar incerc sa ma tratez!Numai ca n-am gasit inca potiunea miraculoasa care sa-mi dea puterea sa si reusesc!

Mergi la inceput

Daca mai esti la butoane,da un semn mai repejor Olguta ca adorm aici cu capul pe tastatura!O sa ma bag si eu la nani-nani cat de repede,nu de alta dar se adancesc cearcanele si e pacat de mutrisoara mea de pitzi!

Mergi la inceput

scuze... au plecat musafirii, pina am facut curat, am pus cioburile in masina de spalat vase si am adunat mancarea, m-a luat si pe mine somnul
sint aici...taman citeam ce ai scris.

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

ok, Anna
am citit. multumesc MULT pt sinceritate.
iti multumesc ca ai explicat cum stau lucrurile. Iti promit ca daca ai fi spus toate astea de la bun inceput,fara "am plecat la club cu IUBITUL, va las aici, fraiere cu cioc ce sinteti" si "eu sint sexy si desteapta, voi sinteti boccii si proaste(pardon, frustrate)" toata discutia nu s-ar fi "deteriorat" si nu ar fi luat directia pe care a luat-o.
Ana(caci sint sigura cu numele tau nu are doi de "N")- daca ai sa iei mesajele individual, si ai sa incerci sa citesti printre randuri, ai sa vezi ca toate fetele de aici- si cele care am fost aspre/rele/afurisite/nesabuite/aprige la manie am incercat sa-ti explicam acelasi lucru- omul cu care esti(chiar daca e cu doar 5 ani mai mare decat tine, deci sinteti apropiati in virsta) este un mincinos, un las, un nemernic. A fi amanta nu este o ONOARE. Nu este un statut de care poti fi MANDRA, ca femeie.
Faptul ca accepti sa fi cu un nemernic nu denota faptul ca tu esti o fata de nota 25- chiar daca tu esti!.
Nu poti stii ce simt sotiile inselate. Nu poti sa stii durerea ce o au cele ce sint si mame, si afla ca barbatul umbla prin patul altei femei.
In momentul cand te vei casatori si vei deveni mama, in momentul cand vei munci cat 5 sa ai copii sanatosi, casa curata, barbat fericit, si sa mai si arati ca Angelina Jolie INAINTE de pojar, cand vei depune efort 24 din 24, cand vei dormi in pauza de masa- deoarece acasa nu mai ai cand- ATUNCI vei putea stii ce ar PUTEA insemna o AMANTA in viata ta si a sotului tau.
Acum tu vezi viata roz- esti foarte tinara, frumoasa, libera- the world is your oyster!-inca nu te-ai lovit de greutatile vietii (asta nu inseamna ca nu ai si tu probleme sau greutati- NU! Dar ACUM, in momentul ASTA esti responsabila DOAR PT TINE. NIMENI ALTCINEVA NU DEPINDE DE TINE!). In momentul cand vei avea un copil, ai sa vezi cum ti se schimba viata- vei inceta de a mai fi tu pe primul loc, si totul o sa inceapa si o sa se sfarseasca cu copiii tai- Soarele va rasari si va apune cu si pt ei. Eh, si cu toate astea, copilul ala nu l-ai facut singura din eprubeta. L-ai facut cu un partener. Un partener pe care il iubesti, il doresti, si in care ti-ai pus toata increderea, caruia i-ai dat tot ce a fost mai bun din tine. Partener care ti-a jurat dragoste eterna si cinste pina "moartea ne va desparti". Pai &^%$*&* mama ei de viata- eu cu copii acasa, cu cratita in brate si hainele la spalat,calare pe aspirator si cu carpa de praf in dinti, si tu cu pustoaica de 18 ani prin cluburi, o pipai si o cauti de oua..iar eu caut ouale in frigider?????
MANIA, DEZGUSTUL, DUREREA, si DISPERAREA pe care le creaza o relatie in afara casniciei sint greu de "pus in cuvinte". Asa ceva te darima ca om, si te termina pur si simplu ca femeie. Dar tu nu ai voie nici sa mori, nici sa disperi, nici sa fugi cu Circul. De ce? Pt ca- AI COPII. AI O CASA. AI UN CAMIN. AI TREABA DE FACUT(!!!). PLUS CA, TRE SA TII CAPUL SUS!!! Sa nu te arate "damele" prin cartier- uite-o si pe proasta asta cum plange si se chinuie de una singura, si ala umbla cu parashutele prin baruri" . Te zbati in continuare ca o gloaba, pt ca sint altii pe linga tine care depind de tine si au nevoie de tine.
Iar SOTUL TAU... sotul tau e plecat in "delegatie".
Si te mai intrebi de ce spun fetele ca-s scarbite de asa barbati. Nici BARBATI nu le poti spune, deoarece nu sint. Eu le spun "sperm donors"- donatori de sperma. Nu-s buni pt nimic altceva. CREDE-MA, nu te mint DELOC!

ORICE s-ar intampla intr-o casnicie, ONESTITATEA este cea mai importanta.

Fac o mica paranteza, sa-ti spun ce am facut eu in relatia mea cu "Bombonelu"...
cand eu l-am cunoscut pe sotul meu, fugeam de romani ca de pojar. Nu-mi trebuiau nici sa mi-i fi dat cineva pe tava.
DAR- cand l-am cunoscut pe subsemnatul, mi-a placut atit de mult de el, incat m-a obligat sa fiu cinstita cu el, si sa-i spun ce vreau de la o relatie. Deci:

1. Nu caut sluga dar nici stapan. Nu caut un om care sa ma intretina, sa stau toata ziua cu basanaul pe camesha,pe canapea, sa-mi fac unghiile si sa-mi "smulg" sprancenele, iar el sa-mi dea totul pe tava.DAR... Nu caut nici un om care sa-mi faca zilele amare si sa-mi dicteze viata. Sa ridice mana la mine(ca-i rup o mana si-l bat cu ea pina obosesc), sa ma injure, sa ma jigneasca, sa ma injoseasca. Un natantol caruia ii e lene sa-si ia un suc din frigider sau sa-si incalzeasca o farfurie de mancare.
Caut un PARTENER- Someone to meet me halfway. 50-50. Cineva cu care sa-mi IMPART viata. Punem mana, muncim amandoi, ne zbatem amandoi, pierdem amandoi, castigam amandoi, ne bucuram de reusite si ne plangem de mila IMPREUNA.
2. Niciunul din noi nu e perfect. Basanaul creste, suncile se pun, ridurile apar,chelia apare, laptariile o iau vertiginos in "sud". DACA vine ziua cand nu-ti mai place cum arat, cand nu-ti mai place parfumul meu, cand ajung sa sforai si sa-mi dau "aere" in timpul somnului, cand imi creste mustata, sau mai stiu eu ce- cand in acea zi nu iti mai place de mine-- infatisare fizica(,), caracter, apucaturi, etc etc... ATUNCI sa vii sa-mi spui. Sa ai sange in tine indeajuns, si "oo" incat sa fii cinstit. Nu sa umbli cu cioara vopsita, cu minciuni, si porcarii, ca te ia mama lu' Stefan Cel Mare.
Daca EU iti sint cinstita, loiala, si sint alaturi de tine trup si suflet, atunci nu accept NIMIC MAI PUTIN decat acelasi lucru de la tine.
Daca nu se mai poate, punem cartile pe masa, impartim totul frateste, si fiecare cu.... comuna ma'sii. Plecam fiecare pe drumul lui. Ramanem prieteni sau cunostinte-daca avem copii impreuna- ne purtam civilizat- nu ca doua animale scapate din cusca, sau daca (,) chiar nu ne mai leaga nimic, atunci daca doresti,putem sa ne evitam, sau chiar de ne intalnim la vreun bairam, ne facem ca nu ne cunoastem-las la latitudinea ta.
Dar daca nu merge si nu merge, ne despartim. Chit ca e dupa 1 an, 5 ani sau 45. A trai intr-un compromis si o minciuna continua nu beneficiaza pe NIMENI.
DACA te prind cu cioara vopsita, ce ramane din basanaul tau cand termin cu tine, o sa ia mama-ta acasa intr-o punga de plastic. ATIT o sa mai ramana din tine- oscioarele.

Deci- asta i-am spus. A cazut de acord- ca s-a tinut sau nu de cuvant... asta e alta mancare de peste

olguta12

"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Anna, primul pas e sa te hotarasti. se pare ca ai facut-o si ca Natasha e pe cale s-o faca. cand te-ai hotarat nu mai da inapoi. orice ti-ar spune. o ti una si buna! pana oboseste. daca vreodata cazi in pacat, nu-i bai, nu te invinovati. nu inseamna ca trebuie sa continui.
e ca si cu dieta de slabire. aaa, tu nu sti cum e :) sa luam alt exemplu: intolerantza la lactoza.
incepi regimul. elimini alimentele nepermise. efectele adverse se opresc la cateva zile dupa inceperea dietei. in functie de nivelul de intolerantza poate dura mai mult iar efectele adverse pot fi mai usoare sau mai grave. cu timpul inveti care sunt produsele inlocuitoare, ce fel de ingrediente sa folosesti, pe care sa le eviti. cum calci pe bec cum apar efectele adverse. mai apoi vei avea retete proprii cu care te vei mandri si le vei imparti bucuroasa ori de cate ori vei avea ocazia. te vei simti din ce in ce mai bine si cu timpul chiar vei uita ca ai avut intolentza la lactoza si ca a trebuit sa ti regim. regimul e de-acum viata normala. ingredientul eliminat nu-ti facea bine oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

-eu nu cred ca pozele sunt ale Annei
-Natasha arata ca o fetita de 16 ani , inocenta
-it's fun!
-am o presimtire subiectiva de masluire pe aici care presimtire oricum conteaza prea putin deoarece : vezi punctul anterior.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput