Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui martie
doar viata-i grea, nevasta-i rea.

Martie & Bebica & maimuta Sara

... si amanta-i acadea (adicatelea desert...poate fi si o prajitura cu frisca muuuulta) Na, ca-i fac pofta sotului de o amanta cu frisca...Si mai e pana la ziua lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Referitor la ceea ce a lasat Anna 23 sa se inteleaga, ca va deveni sotia amantului, dar nu in urma divortului acestuia.
Inainte de a pleca din tara ma uitam mult la Zone Reality unde era emisiunea Cheaters(sper ca am scris bine), dupa care s-a luat si Prima cu "Tradati in dragoste" si intr-un episod din aceasta emisiune, o doamna cam la vreo 60 de ani se luptase cu o boala teribila, cancer...cred ca uterin. Dupa ce s-a pus pe picioare a observat ca domnul sot nu mai era omul pe care il stia ea si a apelat la emisiune sa vada daca o inseala. Domnul sot, un barbat la vreo 60 de ani si el avea o relatie cu asistenta medicala personala a sotiei, o femeie la vreo 30 de ani. Dupa ce au fost prinsi in flagrant delict, prezentatorul emisiunii a intrebat-o pe amanta de ce a facut asta? Raspunsul amantei: Credeam ca o sa moara, in ultima perioada se simtea foarte rau. Ce soc pe saraca femeie, dupa ce s-a confruntat cu o boala necrutatoare, persoana care o ingrijea o si trada in acelasi timp si pe deasupra, ca sa puna capac asteptau ca sa moara si sa traiasca ei pana la adanci batraneti fericiti.
intrebare ptr Anna:Daca va face sotia vreo surpriza si isi revine?

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
Mai Olguta, ce daca e machiata? Foarte bine, ce... sa se machieze la 80 de ani? Ca ma mai uit la unele la coafor, ma ia si rasul, zic... Doamnee, ce-or mai cauta astea p'acia? Cred ca nici la chirurgie plastica nu le mai primeste.
Arati ca o amanta, asa da!

adica la 80 de ani nu ne mai tundem si coafam? care e limita de varsta permisa pentru ingrijirea parului?
Olguta n-a zis ca anna nu ar trebui sa se macheze, ci nu asa MULT, cu spaclul. sa foloseasca pensulita (mintile perverse sa inteleaga exact asa: pensulita)
io votez cu Natasha, mi se pare mai genuina. desi sexy, nu e imbracata ca la...club.

pe mine m-au socat pozele de la linkul tau, Anna. imi dau seama ca diferenta intre generatii nu e vorba in vant. prietenele tale, daca sunt, arata ca in reclamele astora de pe-aici cu "ce se intampla in vegas, ramane in vegas", no offence. tu canti la pian si citesti carti bune, dar din atitudinea din pozele alea ale voastre io vad niste trupuri de femei tinere care isi expun strident doar trupurile. ochii lor striga ostentativ "ia-ma pe mine, ba pe mine, ba pe mine"...

io am treisopt de ani si absolut nici un rid pe fatza, am martori, ca poze pe net nu pun. dar nu mi-am pus smaguri pe fatza neam, mai ales tanara. masti cosmetice, peeling, creme, da. poate mai tarziu, pe la 80 de ani, cine stie, s-o inervez pe martie. :-)) poti sa ai ten de papusica daca bei apa cat trebuie, mananci sanatos si fara exces de grasimi sau fast food, dormi 8 ore pe noapte, faci sport si te speli zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Basilique spune:

Citat:

Anna, ma dezic de celelalte fete, esti foarte frumoasa, esti super misto!
Arati ca o amanta, asa da!

Mai, fetelor, recunosc ca ma simt in inferioritate.
As nota si exclamatia englezeasca pe care am scapat-o cand m-am uitat la pozele Annei, dar mi-e ca primesc vreun avertisment.

Pai n-am nici o sansa!!!

Si nici full time de investit in coafura / unghii / machiaj / (operatie estetica si asa nu imi fac) / tzoale etc.

Primul lucru la care m-am gandit dupa exclamatia cu pricina a fost: daca da barbatu-mio ochii cu asa ceva in realitate (ca pe paginile de web se mai accepta), am [...]-o. (incep sa devin obscena)

Al doilea lucru a fost: ok, sa presupunem ca imi pun mintea si ma adaptez putin (chiar vazusem ieri emisiunea aceea cu schimbarea de imagine, la mine nu ar fi chiar asa de drastic, pt ca dinti inca mai am si nici liposuctie nu imi trebuie ).
Ma adaptez si ma fac frumusika. Vin acasa si incerc sa ma apropii de copii. Cum? (mi se crapa fusta / se vede tanga - exemplu nasol pt minori. las machiaj pe obrajii lor cand ii pup. imi intra parul in ochi si oricum se umple de miros de schnitzele cand gatesc. unghiile french se agata in manusile cu care spal vasele - deh, atata lucru faceam oricum ca sa imi protejez pielea mainilor - si mi le rup. cam greu.)

Cu siguranta ca sotul ar fi thrilled.

Ce aleg? Sotie-amanta sau sotie-mama ? Da, stiu, ar trebui sa fiu de toate, dar nu neaparat in fata copiilor....

Da, am si io poze ultra mishto (dupa o ora la stilista si inca una la machiaj si inca doua in studio), se mai uita lumea la ele si ma intreaba cine-i aia , dar in viata de zi cu zi mai rar.

Ce ne facem? si mai ales, ce ne facem peste cativa ani, cand intram in midlife crisis?

Cred ca ma voi concentra pe afaceri - banul ramane o atractie pana la adanci batranetzi...

Cu umilinta,
B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Sa va manance baba de ... neveste atente
Fetelor, eu am DOUA tatuaje- un trandafir foarte foarte mic pe inima, si o razboinica- una cu sabie/pumnal/arma de kilarit/ pe omoplatul stang

iaca capodopera

http://amintiridealtadata.piczo.com/tattoo?cr=4&linkvar=000044

mama n-a vorbit cu mine 2 saptamani, tata 2 zile, barbatu a zis ca-s nebuna, dar il admira zilnic; nu-i bai. Le-a trecut...pina la urmatorul
Si aici se spune acelasi lucru despre tatuajele de la talie, care se vad alaturi de ..sfoara de la itzarii dantelati. yuck.

Off topic- Musafirii inca n-au sosit- mai sint 25 minute, si am timp sa ma duc sa ma dau cu shpaclu

Cat despre faptul ca-s la usa la DC, si stiu sa dau cu pumnul..eh..cel putin sint rujata si am tocuri de 12. Ce sa le fac daca-s fricoase de fel? Sa invete sa dea si ele..macar cu "gandul" daca nu cu gura sau cu pumnul

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

Ms ms Olguta , dar serios ca nu ma deranjeaza ca sunt mai taranca:))) Aia e ,pana la urma sunt printre cei mai curati si mai sanatosi oameni:D:))) Amu' tremin de muls vaca si revin icisha :)) No brb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

conchita

Iar te iei de mine , bineeeeee. Noaptea e un sfetnic bun, cre' ca ma duc sa ma culc, vezi tu maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ok Martie lasam menajul deoparte si trecem la schimbat pampersi kakaciosi,sculat in miez de noapte dat antibiotic,alergat prin parc cand in stanga cand in dreapta dupa titirez duracell pai si cum ramane cu,clubul soro,de unde energie ?!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Anna, parerea mea e ca esti foarte frumoasa dar pozele sunt cam pitzipongesti! :D .
Cum spunea si Martie cam asa imi imaginam si eu o amanta ca doar daca ai bani stai toata ziua la ferchesit!

Parerea mea e ca la cat de bine arati poti linistita sa iti gasesti un bogatan, lasa-l in plata domnului pe asta insuratu'.Cand umblam prin cluburi era plin de din aia cu 2 kile de aur la gat inconjurati de frumoase ca tine.Nu mai bine un din ala decat un om insurat? Tot banii aia ii castigi doar ca nu distrugi o casnicie.
Banuiesc ca si barbatul cu care esti este instarit, tipul tau de femeie(frumoasa si aranjata) nu sta de obicei cu rupti in cur.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Andra bagat 2 cafele si suntem fresh.Eu as vrea sa ii dau unei amante o saptamana din viata mea si dupa discutam.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput