Iubirea ne poate salva de la moarte
Raspunsuri - Pagina 7
alina023 spune:
Sa va dea Dumnezeu sanatate!! Sunteti minunati si sunt sigura ca veti fi fericiti pana la adanci batraneti! Povestile cu zane si feti frumosi chiar exista! Voi sunteti dovada! Bravo!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
marylenac spune:
Felicitari, sa dea Doamne Doamne sa ramaneti aceeasi, sa fiti sanatosi, sa va bucurati impreuna de copilasii vostri .
Emotionant...mi-au dat lacrimile si mi-am amintit ca am trait si eu cand eram insarcinata cu primul baietel ceva asemanator, adica un accident de masina dar Slava Domnului nu am patit mare lucru comparativ cu ce descrii tu.... Totusi cand am ajuns la Urgente si sotul nu a mai putut fi langa mine...mi-a ramas intiparita in minte imaginea cu el ramanand in spatele usilor batante, cu o privire absolut disperata ....ca nu poate intra cu mine, ca nu e langa mine...
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
camelia_daniela spune:
E minunata povestea voastra, Rely!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Elena spune:
Intr-o lume in care atit de multe povesti de dragoste se termina prost, e o adevarata incantare sa citesti ca mai exista asa Oameni, asa Dragoste.
Sa va pastrati dragostea si sa o pretuiti asa cum se cuvine!
_
www.youtube.com/watch?v=ZHcAQPu3LJM" target="_blank">Invitatie la Succes
spune-mi ceva bun
ingeras26a spune:
No comment!
Multa sanatate va doresc!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
monicabo spune:
Felicitari!
Intr-adevar, mai ales in momente grele se probeaza calitatea unui om... Cand este totul relativ ok, toata lumea e fericita, dar la necazuri...
Parerea mea este canu multi barbati fac ce a facut sotul tau, care a avut multa rabdare, ti-a fost alaturi trup si suflet...
Au auzit multe povesti triste, cu soti (mai ales barbati, dar nu numai), care vai, n-au mai suportat durerea/stresul/s.a (in cazuri in care recupararea e lunga si uneori si incerta) si s-au refugiat in bratele alcuiva...
Ma bucur mult pt cei 2 copii, ma bucur ca suntei toti bine acum si la fel sa va fie mereu!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Podeanu spune:
Ti-am citit povestea, m-au dat lacrimile....apoi am vazut data postarii. Am sperat ca acum ai reinviat subiectul ca sa ne dai vestea cea mare. Si uite ca asa a fost.
Rely, sa va dea Dumnezeu numai lucruri bune in viata. Sa fiti fericiti, sunteti perechea ideala. Si multe ptr sotul tau. Un om de milioane.
Sa va traiasca si minunile din viata voastra.
ralutzy_che spune:
Povestea voastra ma impresionat. Sunteti o familie minunata.
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca.