Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)
Raspunsuri - Pagina 6
laurraa spune:
Chiar de sunt o grasuna in adevaratul sens al cuvantului cand vad vremea de afara imi da asa o nostalgie si un elan in acelasi timp de simt ca plutesc
....asa....ca un...fulg
de usor
M-am ingrasat fff mult, dar nu ma plang; sunt o mancaciosa de cand am ramas insarcinata si nu ma intereseaza decat Maya Teodora

sa fie bine ca apoi are mami grija cu sala, cura, masaje, parafango etc; sanatoase sa fim
Acum chiar plec![]()
Am o energie astazi iesita din comun
32 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

AMR 7 saptamani 

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
maria_bunica spune:
Carla....mai ai putin si mergi la eco...te asteptam cu vesti bune!!Poate reusesti sa intri in seara asta sa ne spui cate ceva despre voi..
Laurraa..spor la treburi azi!!Pe mine cica m-ar ajuta sotul la curatenie...dar fie vb intre noi tot singura se cheama ca voi face...macar asa le pun la punct si inainte de marea intalnire cu bebe!!Nu ma agit prea tare...le voi face incet si cat pot...oricum le-am tinut din scurt...doar ca geamurile nu le-am mai sters si perdelele nu le-am mai spalat de la Craciun..![]()

Blue..cu siguranta vei avea vesti bune si de la medic!!
Kiralina..nu stiu sa iti zic exact ce ar putea fi...poate te-a prins curentul..poate ai otita..mai bine mergi la medic..
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
clodyac spune:
lauraaa e vb de vaccinul antitetanos 
sa vedem cum o sa fac pana la urma 
30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Carla....mai ai putin si mergi la eco...te asteptam cu vesti bune!!Poate reusesti sa intri in seara asta sa ne spui cate ceva despre voi.. ![]() Laurraa..spor la treburi azi!!Pe mine cica m-ar ajuta sotul la curatenie...dar fie vb intre noi tot singura se cheama ca voi face...macar asa le pun la punct si inainte de marea intalnire cu bebe!!Nu ma agit prea tare...le voi face incet si cat pot...oricum le-am tinut din scurt...doar ca geamurile nu le-am mai sters si perdelele nu le-am mai spalat de la Craciun.. ![]() Blue..cu siguranta vei avea vesti bune si de la medic!! ![]() Kiralina..nu stiu sa iti zic exact ce ar putea fi...poate te-a prins curentul..poate ai otita..mai bine mergi la medic.. ![]() 32+ Darius NicholasAMR 8 saptamani ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Eu pe al meu nu ma mai bazez
Il inteleg saracu pleaca dim la 8 si vine seara la 8; nu pot sa-l mai chinui si eu.In schimb la bucatarie m-a ajutat mereu, adica mai mult el chiar
E asa cald ca nu stiu cum sa ma imbrac
pupici
32 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
roxi2000_ro spune:
LAURAA, se face vaccinul antitetanic. Aici pe plan local cei de la DSP au hotarat sa se faca la toate gravidutele, ca au fost probleme in spital mai de multisor.Ca urmare intre 34 si 36 sapt le interneaza pe toate pentru o zi, ocazie cu care se mai refac o data analizele, se preleveaza secretie din col pentru eventualele infectii, in special pentru Streptococul hem grup B si se face vaccinul antitetanic.Eu cred ca e o idee buna, ca stiu o gramada e mamici care nici macar nu trec pe la medic pe parcursul sarcinii si asa au gasit o modalitate sa le oblige, ca alfel nu le primesc la nastere. bine, asta-i o gogorita, ca doar toate au dreptul, dar asa se spera sa responsabilizeze un pic gravidele.
Masina, mi-e rusinica sa spun, desi am promis cand am primit-o de ziua mea ca eu voi umbla dupa ea, tot pe capul sotului meu a ramas...
cu spalat, cu pus benzina in rezervor si altele...
Ajutor la curatenie mi-am chemat pentru prima data in viata, mama rade de mine cu lacrimi cand o sa ma stresez ca nu-mi place rezultatul!
eu sunt asa cu fite la chestiile astea, in baie am 3 feluri de lavete si 4 feluri de solutii de curatat, si ....toate le sterg intr-o directie sa nu las urme...in restul casei e si mai rau..
Dar o sa ma abtin cat pot si o sa-mi amintesc sfatul sefei mele: bucura-te ca nu faci tu!![]()

Roxi,
31 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
laurraa spune:
| citat din mesajul lui clodyac lauraaa e vb de vaccinul antitetanos ![]() sa vedem cum o sa fac pana la urma ![]() |
aham...multumesc.O sa intreb maine cand merg dupa prenatal; multam

32 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
laurraa spune:
| citat din mesajul lui roxi2000_ro LAURAA, se face vaccinul antitetanic, aici pe plan local cei de la DSP au hotarat sa se faca la toate gravidutele, ca au fost probleme in spital mai de multisor.ca urmare intre 34 si 36 sapt le interneaza pe toate pentru o zi, ocazie cu care se mai refac o data analizele, se preleveaza secretie din col pentru eventualele infectii, in special pentru Streptococul hem grup B si se face vaccinul antitetanic.Eu cred ca e o idee buna, ca stiu o gramada e mamici care nici macar nu trec pe la medic pe parcursul sarcinii si asa au gasit o modalitate sa le oblige, ca alfel nu le primesc la nastere. bine, asta-i o gogorita, ca doar toate au dreptul, dar asa se spera sa responsabilizeze un pic gravidele. Masina, mi-e rusinica sa spun, ca desi am promis cand am primit-o de ziua mea ca eu voi umbla dupa ea, tot pe capul sotului meu a ramas... cu spalat, cu pus benzina in rezervor si altele... ![]() Ajutor la curatenie mi-am chemat pentru prima data in viata, mama rade de mine cu lacrimi cand o sa ma stresez ca nu-mi place rezultatul! Dar o sa ma abtin cat pot,si o sa-mi amintesc sfatul sefei mele:bucura-te ca nu faci tu! ![]() Roxi, 31 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003) |
Vineri merg la dr si mi-ai dat de treaba; am ce sa-l necajesc
Asa sunt si eu cu caratenia ca si mama: ce e cu mana mea facut, bine facut ramane.Dar nah.....acum nu avem ce face. Bebebii sunt cei mai importanti.
Al meu sot nu are timp nici pe a lui sa o spele d'apoi pe a mea; si acum cu atatea pe cap saracu nu-l stresez
Ma duc sa-mi fac o cafelutza inainte de plecare si cat o beau mai citesc pe aici (trebuie sa astept sa termine masina de spalat
)
32 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
clodyac spune:
Maria si anda magda asa e mai am putin 
oricum nu cred ca mai puteam mult de exemplu acum pe scaun am coloana intepenita si razvan ma suteaza de mama focului si mai am si o caruta de lucruri de facut 

dar mult a fost putin mai este
30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
LauraOana eu am intrebat dr. mea de epidurala si ea m-a intrebat daca am facut vreodata operatie cu anestezie locala.Acum 10 ani am facut operatia de apendicita si tin minte ca m-au pus sa stau aplecata si m-au intepat undeva pe ca coloana
Dar nu intepatura in sine a durut cat frica...mai ales ca auzeam cum "paraie"serul ala care imi intra.Dar nu m-a durut asa de tare.Mai ales ca nu esti fricoasa asa ca mine
,nu ai de ce sa iti faci griji.Cred ca nu stim cum o sa ne faca mai repede epidurala aia ca sa scapam de dureri

.Asa ca nu iti face griji de lucruri asa "marunte"
.O sa trecem cu bine si de amarata de injectie
.
De abea astept sa vedem ce o sa iti zica la eco,dar eu cred ca totul e cum nu se poate mai bine
.

31+
MIRUNA-ALEXANDRA
mh spune:
Bonjurica Doamnelor,
V-am citit constant chiar daca scriu mai rar, nu prea mai apuc plus ca netu meu cam scartie...
Ioana faina iesire, pentru amatorii de cai mai exista country club La mesteceni laga Sebes unde poti sa faci vacante /trasee de cateva zile exclusiv calare, sau sa iei lectii de calarie, pensiunea are 5 margarete, pe langa asta la Breaza exista singura crescatoarie de cai frisieni din Romania unde poti incaleca niste cai absolut superbi.
Multa sanatate sotului,si te astept cu vesti de la Regina Maria; eu le-as face o vizita dupa paste.
Philip sanatate la puiut!
Carla, ma bucur ca sunteti mai bine.
Despre noi si bune si rele, bb avea 1800 gr sapt trecuta prezentatie craniana tot cu 1 sapt mai micuta, chipurile ptr ca am scurgeri si sa nu fie vreo ciupercuta pana vin analizele am luat canesten ovule si am facut o mica hemoragie am tras si o mare sperietura cu ocazia asta.
Cam atat, momentan.
Mihaela 34+
Dorotea si Irina nov 2005