Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alina, am sunat la o persoana care lucreaza la Municipal, la sterilizare biberoane cica... si mi-a spus ca nu-s niciun fel de probleme, bla bla. Nici de la pediatru nu ma astept sa aud altceva, asa ca, pana la urma, cred ca raman la maternitatea privata, macar nu-mi asum un risc atat de mare (e prea recent deschisa) daca nu ar fi probleme, nu ar fi atat de multe persoane care sa iasa de acolo cu bubele astea.

Multumesc fetelor de sprijin... amu' ma doare burta de nu mai pot si avem de facut o gramada de drumuri, eu in calitate de sofer!!!!!!!

Ioana 36+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Elena, nu ma prea pot lipi de mama pt dans si balet... ca acolo nu se ajunge decat cu masina. Si mama nu are permis de conducere... O sa o mai rog sa o ia de la gradi sau sa o duca, din cand in cand, depinde si de ce treaba are domnul sotz...

Ioana 36+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

LauraOana ce ai mai facut cu cele doua examene?

..deocamdata nimic..atit ca invat pt ele..unul este pe 15 mai..eu invat pt el chiar daca NU STIU daca voi reusii sa il dau..DPN-ul meu este pe 19 mai...din pacate nu a fost nici unul prin martie sau aprilie ca sa pot sa il dau atunci..doar pe 15 mai sau 29 iunie..daca pe 15 mai am sa fiu cu gugu in brate in loc sa imi dau examenul asta este..am sa gasesc eu o solutie (sunt intr-o faza optimista deocamdata..nu stiu cit ma tine, cind sunt in faza pesimista imi vina sa pling ca ma gindesc ca nu o sa mai reusesc eu sa dau examenele dupa ce vine bebele )

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Salutare la toate mamicutele!Sa aveti o saptamana perfecta!
Andreea, imi pare rau ca Philip e bolnavior, ii doresc multa sanatate, sa se faca bine repejor!
Ely, daca nu mai reusesti sa intri iti doresc Paste fericit!
Ioana, pare rau pentru ce-a patit sotul cu piciorul, ii doresc sa se vindece repede, repede !
Raluca, pana la urma ne-ai zis numai vesti bune!Sa aveti o zi fericita acum in aprilie la cununie si apoi oar zile cu soare sa va puteti bucura debebica dulce.
Clody, o sa vezi ca trece repede si sapt asta! Apoi, te poti plimbaci mult, mult ca sper sa tina vremea asta perfecta! Sigur ca daca nu vrei, poti sa nu faci vaccinul, dar cu el te poti protejA si pe tine si pe bebe(doar stim si noi ca-s conditii cam mizere prin spitalele noastre)
Si la noi in SM, se face vaccinul la toate gravidutele odata cu prelevarea de secretie din col.

weekendul aasta a fost super!!! Au fost la noi viitorii nasi ai Ruxandrei de la Cluj, am stat mult pe terasa, am gratarit, ce mai un sf de saptamana perfect!
De azi sunt in concediu si e tare bine!Pot sa-mi fac si eu planuri cu un pic de pregatiri pentru Paste;azi mergem la medic sa-mi vad fetita(cred ca ultima data la eco, apoi doar controale pe masa)Sper sa am doar vesti bune!

Va pupicesc pe toate!

Roxi, 32 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Salutari burticutze!!!
Azi am intrat in primul rand sa facem cinste pentru ca schimbam prefixul...deci incepe numaratoarea inversa,asa ca :
Doamne ce fericita sunt...sper sa va transmit si voua ...mai ales lui Philip si lui Bebe Beca sa treaca febra si sa-si revina piciorul cat mai repede.
Carla...ma bucur nespus de mult ca au trecut problemele(macar cele majore) si astept cu nerabdare cele 2 vesti bune de azi
In week-end nu am intrat decat sa va citesc pe fuga pt ca...am renascut la ce vreme frumoasa a fost in Constanta...ieri chiar am fost pe plaja si ne-am plimbat cu tati si cu prietena mea cea mai buna...si am savurat minutele petrecute pe malul marii si sa stiti ca m-am gandit si la voi...mai ales la fam Carlei ca stiu ca ei sunt topiti dupa mare si plaja
Apropo de mare...Cris_82...am vazut ca esti din C-ta...imi poti zice ca zona pe unde stai si la ce dr esti?Nu de alta...dar suntem singurele din oras...
De azi oficial am intrat in prenatal...alt motiv sa sarbatorim...
Hai gata ca m-am intins ca o placinta...

Ramona 30+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Fetelor,

Alta belea: ma doare urechea. Simt o durere cand inghit sau casc, o simt fierbinte, si ma doare cand apas pe ea.
Offf, asta ce mai poate fi?!

pupici

29 saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Raluca_Ioana..bine ai revenit!!Sigur ca te primim in grupul nostru!!Felicitari pt fetita!!Te asteptam cu poze de la cununia civila!!
Bebe_Beca..uoff...o tii si tu din una in alta..refacere rapida sotului si sa stea bebelina inca cel putin 3 sapt la caldurica!!Ai grija de tine..
Clodyac..yupiii..ultima suta de metri si intri in concediu!!
Philip..cum mai este puiul?A trecut febra?
Alynutza..e normal sa devii melancolica..si hormonii sunt de vina!!
Lauraoana..lasa pesimismul deoparte..chiar daca nu vei reusi sa dai examenul..va fi pt cea mai frumoasa realizare si minune din lume...bebelusul tau!!Spor la invatat in continuare si toate la timpul lor!!
Roxi..frumos week-end ati avut..tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco,sa intri sa ne dai detalii..sa nu ne tii prea mult in suspans!!Concediu placut si relaxant!!
Ramona..felicitari pt schimbarea prefixului,la cat mai multe pana la termen!!Concediu placut..acum in mod oficial..

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

ELA bine ai venit in grupul nostru! Sa scrii repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara in timp real.
Ioana sa incerci totusi sa ai grija si de tine, chiar daca ai mult de alergat. Eu una ma bucur mult ca ai luat decizia de a nu mai naste acolo.

LauraOana examenele le vei lua oricum, inainte sau dupa . Voi sa fiti sanatosi.
Raluca Casa de Piatra!
Ramona felicitari, acceptam cinstea Bine ai intrat in linie dreapta, sa dea Domnul sa fie bine pana la final!

30+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna albinutze!

Ely, Paste fericit alaturi d ecei dragi!

BebeBeca imi pare rau pt noua "belea"; uof saracu sotz si saracutza de tine; asta mai lipsea

Carla, ma bucur ca esti mai bine

Raluca_Ioana, bine ai venit

Ramona_P, eu iubesc marea de un infinit de ori; sunt innebunita dupa ea; asa ca pot sa spun ca te invidiez?

Clody, ce vaccin? Sory daca nu retin.Roxana, se face acest vaccin la toate gravidutzele? Mie dr de familie nu mi-a zis nimic

kiralina, foarte frumoase pozele

alynta, maria, philip

Eu am astazi 2 mari probleme: spalatul masinii (cum va descurcati gravidutzele soferite cu spalatul ca mie mi-e super urat; eventual o las si merg la o cafea) si efectuarea cheltuielilor la apartament

Cum va descurcati cu curatenia de Paste? La mine vine DOAMNA MAMA ca nu am ce-i face; are saraca de facut si acasa o gramada, dar la cat e ea de "zuzu" si ii place energia si plimbareala, nu ma refuza; acasa are "ajutoare", vine o femeie, e fericita si de aceea mi-am permis s-o "exploatez", caci nu ar fi facut fatza la cat e de munca la ea (o casa si doua apartamente)
Mie imi place sa mi le fac eu, dar cu burtica nu ma mai pot catara eu pe geamuri, perdele, scos tot din casa, stat cu nasul in fel de fel de detergenti....e greu.Probabil si voi aveti "ajutoare"

Auleu cat m-am intins; fug ca am tb o gramada si prin oras si mor ca masina o sa-mi fie blocata o ora la spalatorie; ata ete; pupici

32 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
AMR 7 saptamani
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

saluti fetele

si noi pe aici

Bebe Becanasol ca ai de alergat...stii tu cand vine una vin toate...lasa ca o sa fie bine, ai gruja de burtica totusi

Cris 82frumoasa burtica, nu ti mai face griji...sigur bb e ok si apoi esti la prima sarcina e normal sa fie burtica mai mica.
Eu ce sa mai zic ca se minuneaza toti de imensitatea mea de burta ca incepe sa ma enerveze chiar...tot timpul se gasesc destepti sa scoata perle pe gura...

Azi merg la doc sa ma vada, sper sa fie totul ok mai ales ca ma simt bine si m am apucat sa ma mai misc...

Ce va invidiez ca vine Pastele ....aici nu simti deloc ce simteam in Romanica ...era un sentiment special...aici e numai comercial si in plus nici nu cred ca ma bag sa fac ceva...ca nu pot...

Asta e...

NOI
Cristina 32 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 8

Mergi la inceput