Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

neatza!
clody sa ai o ultima saptamana de lucru usoara!

Vine bebica .... +35
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Neatza si de la noi,


IOANA,imi pare rau,sa se faca repede bine sotul tau.Nu poti sa te mai "lipesti" de mama ta sa mai duca ea fetita la gradi,sau balet,dans?


ANDREEA,multa sanatate lui Philip.

ALEXSI MATEI,eu vreau sa ma duc la o dr care are cabinet particular si e si medic de familie,doar ca e f. ocupata,sa vad daca ma primeste...Cu primul copil a fost nasol, ca dra de familie ma intreba pe mine ce sa-i dea,plus ca in week-end nu lucra,si mai mergeam la un dr particular care te programa dupa o saptamana.Asa ca singura varianta era Budimex de cate ori aveam urgente.

KIRALINA,am vazut si eu pozele,mi s-au parut speciale cele de la nunta,parca erati din alte timpuri


ELY,distractie placuta!

Va pup pe toate,o saptamana placuta




elena,29 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Parca am inviat decand e cald si frumos afara, sper sa tina cat mai mult si sa nu ne bantuie ploile.
Ioana, imi pare rau pentru sotul tau, dar parca si mai tare pentru tine. Ai grija de tine si o sa fie bine!
Andreea, multa sanatate lui Philip. Sa se faca bine cat mai repede.
Clody, sa ai o ultima saptamana de munca usoara. Eu incerc sa ma obisnuiesc cu concediul, bine ca a coincis cu vreme buna ca sa pot iesi zilnic la plimbare.
Ely, daca nu ne mai auzim pana duminica, iti urez Paste Fericit, lumina in casa si in suflet!
Raluca, bine ai revenit. Bine ca esti bine, sanatoasa si bebe la fel. Ai grija cu emotiile la cununie, sa nu fie prea mari sa o afecteze pe bebelina. Sa dea Dumnezeu sa porniti cu dreptul in viata in doi, de fapt ati facut-o deja, dovada bebe din burtica.
Carla, asteptam vesti de la eco.

Ma duc sa trebaluiesc un pic prin bucatarie si apoi o iesire pana la piata. Nu cumpar mare lucru, ca eu nu car, dar ma duc mai mult sa-mi fac plimbarea.
O zi buna si usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! O saptamana buna!
Kiralina creste creste burtica!
Ioana Raluca spor la pregatirile de cununie civila si sa va traiasca fetita!
Ely deci n-eo i-ei inainte cu sarbatoritul Pastelui! Ce gatesti traditional?! Stiu ca la catolici se face pasca cu ciocolata!
Pe mine ma bate gandul sa fac drob anul asta! Mmmmm....

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Buna tuturor,


Fetelor,nu am reusit sa mai adorm deloc de la 4 dimineata cu gandul ca trebuie sa merg la analize.Sunt o fricoasa recunosc.La 7 imi impingeam sotul de la spate ca sa mergem odata si sa scap.Si stiti ce?Nici nu m-a durut cand m-a intepat.
Dar am plecat de acolo cu plasture cu desene pe el(garfield)si cu o ciocolatica,nu de alta da' va dati si voi seama ce foame imi era ca doar eram treaza de mult.Si pana la urma imi promisese ca imi da ceva bun daca o sa stau cuminte.Dar i-am dus o punga mare cu bombonele pentru copii .
Bebe Beca Imi pare rau ca sotul tau are de tras acuma cu piciorul,dar nu dispera ca totul o sa fie bine pana la urma.

anda magda Eu zic sa te duci la medic mai bine.Dar sunt sigura ca totul o sa fie ok si o sa treci in luna mai cu bine,iar bebele o sa se nasca atunci cand trebuie.

maria bunica Multumesc mult pentru sustinere .Spor la pregatiri si Paste Fericit.

Kiralina Dr. la care sunt acuma mi-a fost recomandata de alte mamici care au fost f. multumite ea.Si in general,cam ce mi-a dat ea pana acuma ca sa fac sa ii fie bine fetitei dar si mie,pot sa spun cu mana pe inima ca a fost ok.Inainte ca sa fiu la ea eram la altcineva care nu ma vedea cu ochi buni in ce priveste sarcina,dar ea m-a ajutat pana acuma si cu concediile si cu tratamentele ca sa ne fie bine si uite ca am dus-o pana la aproape 32 sapt.
Dar ar fi super ca sa duc sarcina la termen .

LauraOana Adevarul e ca ca a inceput sa se vada din ce in ce mai bine ca o sa am .Cu siguranta se alimenteaza ea ca sa fie voinica pentru momentul mult asteptat de noi .Stiu ca fetitele sunt in general mai mititele la nastere,dar parca puiul meu e prea micut.

Deea 24 Si plsturi si dulciuri .





31+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
acum sa vad cum ii spun doctoritei de familie ca nu vreau sa imi faca vaccinul am asa un stressssssss dar vad eu pana la urma


clody nu te mai stresa... ii spui fain frumos la dr ca tu te-ai gindit si NU VREI acest vaccin si gata...nu ai 10 ani ca sa poata obliga sa faci ceea ce tu nu vrei asteptam pozele cu rochita

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

kiralina super pozicile
andreea insanatosire grabnica lui philip
ioana imi pare rau pt. Andrei ca a patit-o cu piciorul, dar imi pare rau si de tine, asa ca sper sa gasesti o solutie si sa nu te extenuezi. Legat de Municipal, este plin tot spitalul de infectii si microbi, inclusiv sectia de terapie intensiva, asa ca aveti mare grija! Sunt la moda klebsiela si stafilococul auriu.
carla ma bucur tare mult ca sunteti mai bine si sunt sigura ca veti fi si mai bine si toate or sa intre pe fagasul normal.

pe mine ma incanta la nebunie semnele primaverii, mugurii si frunzulitele de un verde crud, miresmele de flori din aer, totul e minunat!
cred ca devin si un pic melancolica

30+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

LauraOana ce ai mai facut cu cele doua examene?

Vine bebica .... +35
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

cris82 ce bine ca ai fost deja la luat singe..deci ai scapat!! mie nu imi este frica de acee..da imi cam este frica de epidurala..ce bine ca nu am sa pot sa vad ce face anestezistul in spate..asa cred ca e mai bine ..eu am impresia ca de ca. 1 saptamina burtica mea creste peste noapte ..parca e tot mai mare ...pe 15.aprilie mergem la eco..sunt tare curioasa cit o crescut...a avut intre 1200-1500gramme acum 3 saptamini..

ely iti doresc o saptamina fara stres! sunt sigura ca abia astepti sa ordonezi moblia in camera bebelinei! eu sunt aproape gata cu camera..si citeodata intru in camera lui...ma uit de jur inprejur si simt asa o liniste in suflet si abia astept sa il vad pe Gugu acolo in patut asteptam poze cind esti gata!!!

bebe_becasaracuta de tine! tot ramine pe umerii tai! poate totusi primesti ajutor din partea cuiva!! SA AI GRIJA DE TINE!

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELA86 spune:

BUNA MAMICI1SPER SA MA PRIMITI SI PE MINE IN GRUPUL VOSTRU.
DN-05.12.1986
UM-15.09.2008
DPN-22.06.2009

Mergi la inceput