Orgasmul la femeie lipseste
Raspunsuri - Pagina 4
sarrah spune:
citat din mesajul ancai dragoman
Sa intelegem ca nu e frigida ...mie vibratorul mi se pare de domeniul necrofiliei ...adicatelea cu organu' mort poti sa ai orgasm,dar cu ala viu ba ...cred ca de vina e organu' viu,nu stie sa se miste sau nu e dezvoltat cum trebuie sau oboseste prea repede ...recomand duracell lichid Busuioaca de Bohotin ,un cunnilingus inainte sau inca un ajutor(de preferat tot mascul)...daca nici asa nu se produce orgasmul sigur prietena are o problema pudica
pai...asta cu "ajutorul" e mai delicata... intervine o alta problema...al cui e copilul? al sotului sau al "masculului" ? si ii calca pe urme marinei
asa cu vibratorul, impaca si capra si varza...
sau ...il tine pe mascul pentru orgasm
si pe sot pentru final!![]()
ariel_7000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
blond cu ochi albastri anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!! UN VOT VA RUGAM |
asa e!!!
....eu am 2 blonzi cu ochii albastri mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
kokiy spune:
Ariel ,sa-ti traiasca kupii ...mai ales ca azi e ziua lor
...noi nu te-am uitat,esti pe pagina noastra ,dar te prindem cam rarut http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136021&whichpage=1
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Ariel ,sa-ti traiasca kupii ...mai ales ca azi e ziua lor ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
multumesc iulia, m-a luat misha de manutza si mi-a aratat "casutza"...eu am lipsit o perioada de pe forum, caci am avut de lucru la un alt "bebeloi", aricel, virtual de data asta
hai ca sunt offtopic si mi-o fur
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Amina_Marina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarrah fetelor, sunteti de belea!!! rad de nu mai pot!!! ryncyu -eu, am o prietena care nu a avut NICIODATA orgasm, e frigida si are 2 copii, o fata si un baiat ! bafta la BB- si la orgasme multiple !!! |
Nu. Nu, Mami, nu e frigida , nu stie Omul ei cum sa umble cu sculele.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

de
SOSONICA (6.06.2007)

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)