Orgasmul la femeie lipseste
Raspunsuri - Pagina 3
sarrah spune:
buna noaptea....![]()
fetelor, prietena mea care are 2 copii si nu avea orgasm, a rezolvat problema....pe bune...si-a luat vibrator ! e tare fericita acum...chiar astazi am vorbit cu ea si mi-a dat vestea ...
problema se pune acum in felul urmator...cu vibratorul ai orgasme dar...nu ramai gravida![]()
cred ca primesc rosu![]()
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Mai era o vorba din batrani legata de sexul copilului,daca in timpul actului sexual stai cu gura deschisa iese fata,cu gura inchisa iese baiat ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
gata, acu' m-am prins de ce am facut fata! la FIV o sa stau cu gura cand deschisa, cand inchisa, ca poate se prind si fata si baiat

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui sarrah buna noaptea.... fetelor, prietena mea care are 2 copii si nu avea orgasm, a rezolvat problema....pe bune...si-a luat vibrator ! e tare fericita acum...chiar astazi am vorbit cu ea si mi-a dat vestea ... problema se pune acum in felul urmator...cu vibratorul ai orgasme dar...nu ramai gravida cred ca primesc rosu |
deci este metoda contraceptiva?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
kokiy spune:
| citat din mesajul lui sarrah buna noaptea.... fetelor, prietena mea care are 2 copii si nu avea orgasm, a rezolvat problema....pe bune...si-a luat vibrator ! e tare fericita acum...chiar astazi am vorbit cu ea si mi-a dat vestea ... problema se pune acum in felul urmator...cu vibratorul ai orgasme dar...nu ramai gravida cred ca primesc rosu |
Sa intelegem ca nu e frigida
...mie vibratorul mi se pare de domeniul necrofiliei **************************************
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
ancadragoman spune:
La asta nu ma gandisem si din cate imi dau seama subiectul trebuie studiat in profunzime sa vedem exact cum sta treaba ...mai asteptam detalii de lungime,grosime si tot ce mai trebuie la analiza![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
anamaria spune:
eu stiam asa...
ca daca are orgasm FOMEIA iese bebe baietzel iar daca are DOMNU' iese fatuca
asa ca ma gandesc daca fericitul viitor tata ar dori neaparat sa faci/ - etzi baiat (cum vor majoritatea taticilor
) ar trebui sa-i comunici ca are o oarecare problema... ![]()
despre ale carei dimensiuni (latime, grosime, gravitate samd) nu discutam ... ![]()
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
kokiy spune:
Off topic : la mine daca nu suna orgasmul asa ,inseamna ca nu e ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=5nNhOH4Y0bI
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
ancadragoman spune:
daaaaaaaa daaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
kay spune:
si daca au ogasm amandoi? cum iese???
la mine a iesit fara artera pulmonara, asa ca be aware of the big O !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kay si daca au ogasm amandoi? cum iese??? la mine a iesit fara artera pulmonara, asa ca be aware of the big O !!! ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
blond cu ochi albastri
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM