Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
flowerbee spune:
Bebelusi, ti-am zis ca esti experta!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Fetelor, anul trecut pe vremea asta hotaram cu sotul meu sa facem un bebe...iar acum Doamne Doamne ni l-a dat! Ii multumesc din suflet ca mi-a ascultat ruga!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bebelusi spune:
Bee voia asa ati luat decizia in aprilie si in mai hop top s-a prins copilul????????????Super tare. Felicitari! Inseamna ca ai pile mari la Doamne Doamne
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
si noi tot asa...anul trecut pe vremea asta visam la david
puiutzul meu are 13 saptamani!
CADIA spune:
delia, flosi noi la fel, anul trecut tot pe vremea asta il puneam la cale (verbal) pe bebe.In mai am trecut la actiune astfel ca la sf lunii , cu 2 zile inainte de nunta, am aflat marea veste.Si acum cineva gangureste din camera cealalta
Sa ne traiasca tuturor!!!!
Muuuulti pupici
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
crisspy spune:
Neata,
Noi anul trecut pe vremea asta eram in pregatiri de nunta si mici nu ma gandeam ca Razvanica o sa vina asa curand. Dar in luna de miere piticul s-a gandit sa ne faca o surpriza si a aparut in burtica la mami.
Acum suntem un pic maraiti, me doare un pic burtica. Astept sa se linisteasca sa mergem la mami la servici in vizita sa dam invitatiile la botez.
Zicea cineva de plimbarica in Herastrau? Ne bagam si noi pe miercuri ca joi vine iare mami al meu in vizita . Daca hotarati o ora si un loc dati de veste.
O zi usoara va doresc
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
DarkBendis spune:
'neata la toata lumea
Si noi pe aici... iar la facut bagaje, de data asta pentru plecatul acasa. Ma bucur ca ati avut un week-end frumos, nici noi nu ne-am plictisit Detalii probabil maine, ca acum nu prea e vreme de povesti...am vrea sa o stergem cat de repede putem.
Si pentru ca e vorba de REMEMBER 2008...6 aprilie...prima zi "fara pilule" ...si pe 5 mai aveam testul cu 2 liniute... iar acum, de 2 luni si un pic iau pilule compatibile cu alaptatul
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
asparagus spune:
buna dimimineata fetelor!
Am si eu o intrebare: am tot citit cum Cami e suparata ca cea mica are inca temp. intre 37,1 si 37,5. Se considera temp. ridicata? Caci brotacelul meu are de cand s-a nascut mereu intre 37,o si 37,3. Trebuie sa-mi fac griji? Mai devreme i-am luat iat temp. si avea 37,5 Ce ar trebui sa fac? Sau e inca in limitele normale? Parca stiam ca pana la 37,5 e normal la bebei.
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
IRINA.C spune:
nu e asparagus...si bb are 37.2aseara l-am simtit eu incalzit si avea 37.5 si nici asta nu se considera.pup
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
ariya spune:
Salutare!
Ma intreb de ce Dumnezeu ne mai batem gura cu sfaturi in legatura cu cresterea bebelui cand,oricum, nu le citeste nimeni!!!
TTENZIKA CHIAR NU ITI PASA CA NU E BINE PT STOMACELUL COPILULUI SA II BAGI DIVERSIFICAREA LA VARSTA ASTA?
am crescut 2 copii si sunt la al3 -lea,dar nu mi-a treecut prin cap ca ,o mama,poate sa-si bata joc de sanatatea copilului asa!!!!da,sunt dura si nu ma intereseaza ,daca asa reusesc sa te fac sa intelegi ca nu e bine ce faci!!!!daca ii dai laptepraf - incepi si-i dai altceva la 4-5 luni!
Pediatra mea este d-na dr . Palicari Gina - o gasesti pe net.E in varsta de tot,dar mi-a spus exect lucrurile pe care le stiam - nimic in afara de laptic,nu apa,nu ceai - eu alaptez exclusiv...
Asculta ce iti spunem ,o facem pt a proteja copilul,n-o spunem asa ca n-avem ce face!
va mai scriu ,dar s-a trezit piercingul de fi-miu!puuuup!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!