***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

LA MULTI ANI! Daphne
LA MULTI ANI! Lara Georgia
LA MULTI ANI! Ramona7
LA MULTI ANI! Miniuta
Aproape ca nu-mi vine sa cred ca deja capsuneii nostri au implinit doi ani. Ce repede trece vremea si parca nu mai avem timp nici sa ne bucuram.
Am vazut si poze de Livia si Andreea de Betty, adevarate printese (imi cer scuze daca am mai uitat pe cineva, dar am vazut cu Andrei calare pe mine si rupta de somn).
Aseara am ajuns acasa dupa o saptamana si Andrei m-a asteptat cu flori. Si apoi s-a indreptat spre bagajele mele zicand "ta bad te mi-ai adut" (sa vad ce mi-ai adus). Am inventariat tot, Andrei nu mai avea rabdare, "ta bad te am aici, ti aici" si tot asa pana a terminat tot. Apoi a putut sa adoarma linistit. Mi-a fost mai dor ca niciodata de el de data aceasta. Si cred ca deja incepe sa constientizeze si el mai bine cum e cu plecarile.
Sanatate multa capsuneilor si parintilor bolnavi.
Andrei are o eruptie pe corp, mai mult pe picioare si pe abdomen,sper sa fie muscaturi. Am fost azi cu el la infectioase si mi-au zis ca e ori muscatura de insecta, ori varicela. Dupa aspectul de azi al leziunilor nu se puteau pronunta. Si eu tocmai de asta ma dusesem, sa-mi spuna care din doua este. Trebuie sa-l mai urmaresc si daca apare ceva in plus e varicela. Sper sa nu fie totusi si sa nu fim consemnati in casa de sarbatorile care vin.
Chiquitita am vazut ca ati fost in parc si in centru zilele trecute. Daca nu suntem izolati la domiciliu zilele astea, poate reusim sa ne intalnim pe undeva.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Un Paste fericit alaturi de copii si sotii vostri! Armonie in familie si multa liniste!

Nu am mai intrat saptamana asta ca de joi tot ma lupt cu cozonaci, pasca si alte bunatati! Acum am terminat si trecem la curatenie- cat ne mai tine!

Drum bun fetelor care pleaca!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

alynta vroiam sa te intreb (am vazut pozele cu burtica si David-frumoase foc ), D al tau pe ce post foloseste cadoul de Pasti. io am o problema cu miscare si m-am saturat de lucruri care de fapt nu-s eficiente. io am avut la nr 1 al meu un bobby car, foarte bun, David nu prea s-a dat in vant dupa el.

Didi multumesc!
Daca te referi la calutul- balansoar nu se joaca tot timpul cu el! Se suie si se leagana! Ii mai place sa-l scot din "talpa" si "merge "
cu el prin casa! Acum sper sa se joace mai mult cu el! I l-am cumparat in ideia ca unde mergeam si vedea unul numai cu el se juca! Eu cred ca copii lasa unele jucarii- de plictiseala si apoi revin la ele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumim de urari si va dorim Paste fericit!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI cu mica intarziere Lara Georgia! Sa cresti mare si frumoasa!
LA MULTI ANI! Miniuta
LA MULTI ANI! Arthurana
Va doresc bucurii alaturi de puii vostri si o viata plina de fericire!
Iar tuturor va doresc Paste fericit!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

VA DORESC UN PASTE FERCIT ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI,DEASEMENI VA DORESC SA VA INDEPLINEASCA IEPURASUL VISELE PE CARE NU ATI REUSIT SA VI LE INDEPLINITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi voua!!!

Sanatate plantatie!

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Miniuta
Sa fii bucuroasa tare-tare, sa ai ocazia sa razi des de tot si sa zambesti tot timpul, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca cea mai mare dorinta, aia, una...stii tu...

Am venit de la 200 km in goana sa te urez

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

Cherry Blossom la Washington

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Arthurana
La multi ani! Multe bucurii alaturi de cei dragi din Romania!

Essea
La multi ani pentru printesa ta!

An@
Am ras cand am citit. Imi aduci aminte de un citat, parca din Sf Augustin...zicea ca lumea este o carte, si cine nu calatoreste, nu citeste decat o pagina..

Asa si cu Didi, ea pe DC nu e decat o "pagina", dar in realitate e si mai calda, si mai eficienta, si mai organizata, si mai haioasa, si o mamica grozava Plus ca e frumoasa! Robertzel de la ea a preluat ochii aia albastri

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

Cherry Blossom la Washington

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

Multumesc de urari, dragele mele. ma gandesc din cand in cand ca eu am avut mare noroc in viata sa cunosc cativa oameni deosebiti. nu toti mi-au fost prieteni, nu toti m-au facut fericita, dar de la toti am avut de invatat lucruri deosebite, iar printre ei va numarati si voi. sunt o norocoasa ca am nimerit in comunitatea asta (virtuala) si nu in alta!

elteka, m-ai facut sa zambesc. iti multumesc mult ca existi si ca ne scrii!

va urez si eu tuturor UN PASTE FERICIT SI LINISTIT alaturi de cei dragi.

LA MULTI ANI! arthurana, sa ai parte de multe bucurii alaturi de familia ta.

LA MULTI ANI! lara georgia.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput