***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ckristina, si eu ma gandesc ca e o perioada cu intratul in casa la altii si cu plansul asta. Asa era pe la 7-8 luni si i-a trecut. Noi mai inchidem usile la dormitor, camere, chiar se inchide singura, adica impinge usa sa nu o vedem cand face prostii.

Chiquitita, poate dupa ce ii trec de tot mucii o sa doarma mai bine. Sa o spun pe Andreea, a dormit ieri de la 6 dupa masa la 7 dimineata, tot mai des face asa ca sare peste somnul de amiaza.

Fetelor, voi cred ca aveti de lucru cu pregatirile de Paste, eu nimic nu am de gand sa fac, il trimit pe sot dupa cumparaturi sa nu raman fara ceva zilele astea. Dar vine mama si imi aduce cozonac, pasca,oua si mancare gata facuta.

Va urez ca poate nu mai intru zilele astea:

PASTE FERICIT ALATURI DE FAMILII, MULTA IUBIRE SI INTELEGERE!

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hai ca intru si azi un pic, tot am ajuns la 7:30 la birou. In loc sa imi citesc cursurile, ma uit sa vad ce scrieti...

La Multi Ani Lara de Essea!
Miniuta, La Multi Ani pt maine! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Urez La Multi Ani in avans si pentru
Ioana Adriana (Cristalina)
David Andreas Alyna24
Rares (Cristinamaria)
Multa sanatate casuneilor, petrecere frumoasa, sa fiti sanatosi si voiosi!

Didi, sper ca nu te-am incurcat ieri, aseara am fost cu copiii la biserica dar am aflat ca abia azi se da pe sub masa.
BettyR, Miniuta, eu cred ca majoritatea copiilor urla pt ca asta e perioada, intram in cei 2 ani teribili. Trebuie sa-i intelegem si pe ei, incep sa-si manifeste personalitatea mai acut si dorinta de a fi independenti. Eu ma uit la al meu: nu mai vrea cu liftul si doar singur sa urce/coboare scarile, el sa fie primul la usa, nu frate-sau, vrea afara cat mai mult, daca vede ceva interesant vrea sa fie lasat sa studieze cata vreme isi doreste, daca are un obiect in mana fie el si interzis nu suporta sa-i fie luat, daca Matei tipa si eu il cert, vine si B sa-i articuleze o manutza, vrea sa participe activ la tot ce se intampla in jutul lui, comenteza pe limba lui tot ce vede, spune Da/Nu atunci cand il intreb ceva etc. Deci pe scurt, crizele sunt normale. Si inca ceva, daca va ajuta: B al meu tipa si se impotriveste cand e vorba de schimbat, imbracat/dezbracat. Nu reuseste nimeni sa-l faca sa taca decat eu. Secretul? Vorbesc cu el, ii repet cum fac animalele, ii spun poezii scurte, cantecele etc, deci ii captez atentia cu altceva! Daca suntem pe strada si nu vrea sa se desprinda de un colt anume sau daca o ia in directie inversa, ii spun "hai sa vedem catelul" etc. Chestia asta cu distrasul atentiei se preteaza mult la varsta lor.

An@, ce planuri aveti pt vacanta din vara? Ieri am vb cu d-na Iordan de la Ef Nord si mi-a zis ca pastreaza preturile de anul trecut, a deschis si hotelul, etc. Noi ne gandim sa mergem tot acolo sau daca reusesc sa-l trec pe B pe pasaportul meu, poate ajungem la bulgari la Rusalka - am inteles ca e f frumos.
Arcadia, da, Adela Dinu este medic ecografist. Wow! S-a "implementat" nasterea in apa la cmu? Nu stiam.
Elteka, ce rau imi pare sa aud ca ati fost bolnaviori! Multa sanatate! Daca te referi la rezultatele de la prima TV, NU, nu ne-a sunat nimeni (deocamdata). Poze cu piticii nu reusesc sa mai fac, acum suntem in verva cu casa si doar acolo mai pozam cate ceva. Incerc sa revin cu poze dupa Pasti.
Da, ELLA, de acord cu Elteka, mi-a placut si mie mobilierul de la Ofe. Au camere f spatioase, nu?
chiquitita, eu nu imi fac probleme apropo de lingurita pt impartasit. In general la noi parintele o sterge cand e vorba de copii si chiar daca nu o face, eu am incredere in puterea lui D-zeu si in faptul ca nu va permite sa se imbolnaveasca taman atunci, doar e momentul de iubire cu D-zeu.E ca si la botez cand se spune ca nu raceste nici un copil. Ce frumoase sunt ornamentele de Pasti de la voi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Revin pt a posta un anunt primit pe email, poate intereseaza pe cineva:
Gradinita Open Mind ofera spre vânzare 10 ansambluri de paturi supraetajate din pal laminat multicolor la pretul de 400 de lei bucata (un ansamblu = doua paturi suprapuse, doua saltele tip relaxa si doua cearceafuri).

Paturile sunt in stare excelenta, 4 dintre ele nefiind folosite niciodata, iar scarile de acces sunt sertare ce pot fi folosite pentru depozitare. Aceste paturi sunt potrivite pentru a mobila dormitorul unei gradinite dar si pentru familiile cu doi copii.
http://www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/171-gradinita-particulara-open-mind.html

telefon 0745.146.307

Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, sa stii ca si eu tot acolo m-am gandit sa merg, la ef nord. E cam departe de plaja, dar sunt alte avantaje: curat, conditii sa pregatesti ceva la bucatarie, noi (incl Ana) am mancat la o terasa/restaurant acolo aproape de vila si mi-a placut, n-am patit nimic,era mereu proaspata,luam mancare in camera pt Ana fiind aproape...deci multe avantaje. Si tot in iunie vreau, ca a fost ideal: nici aglomerat, nici canicula,...poate ne intalnim iar . Si in aug vreau in Turcia. Acum de Pasti trebuia sa mergem la Moeciu, dar pt ca abea ne revenim dupa viroza si parca nici prognoza meteo nu parea buna, am amanat pe we viitor si vreau sa raman o sapt cu Ana acolo, daca imi place.
Mi-a placut ce ai zis de Sf Impartasanie. Si eu gandesc la fel si de aceea o impartasesc pe Ana destul de des si nu a patit nimic pana acum. Si tocmai pt ca o duc des, ii si place ff mult: casca gura de la jumatatea bisericii si isi repeta numele; daca e coada incepe:"pardon, pardon, Ana prima papa". Este adevarat ca in timpul epidemiilor ma mai apuca si pe mine frica de boli, dar tot eu imi fac morla: ca daca atat inteleg eu din sf ipartasanie, ca se da cu lingurita din gura in gura, inseamna ca degeaba ma mai duc. Sf Impartasanie e o Taina si e "spre sanatatea trupului si sufletului" cum zice preotul in rugaciunea dinainte de impartasire. iar daca e sa te imbolnavesti, "ocazii" se gasesc mai multe in afara bisericii

Chiquitita, sa stii ca si Ana a facut asta-vara boala aia cu afte, e o chestie virala. Sigur nu de la lingurita pt ca in peiroada aia nu mai fusesem de mult la impartasit si nici acum nu stiu de unde...dr a zis ca si din parc poti sa iei asa ceva, ca e virala, se transmite prin saliva...cum copiii pun mana pe jucariile altora, pe leagane si apoi mai baga mana si in gura...De dormit dormim iar prost, ca tocmai a avut viroza o sapt de febra, a dormit mai mult pe mine si eu in fund rezemata de perne, treziri dese de verif temperatura, schimbat haine, ...acum de 2 zile doarme toata noaptea dar se trezeste la 5 si nu se mai culca...azi a adormit iar la 8:30 si inca doarme. La 5 dim ne uitam la baby einstein cu un dvd mic portabil in pat, ca vroia sa plece in sufragerie la jucarii si acolo era frig....si intuneric (pt mine, ca io vroiam sa mai dorm ).

Ckristina, acum suntem (mai) bine, ca am bolit toti pe rand saptamana asta. Sper ca si tu esti bine si ca te-ai mai linistit cu problemele.

Ma duc sa fc pachetul de mancare pt parc, ca, cum se trezeste cum o impachetez si o scot afara. Aaaaa, si Ana e in crize rau in ultima perioada...intr-adevar, asa cu a spus si Liviana, merg distragerile, daca te tin nervii, imaginatia, energia...cand nu....ma duc in alta camera si urlu si io (in gand ). In fiecare zi citesc paginile "despre crize" din "Totul se intampla inainte de 6 ani"..chiar simt nevoia sa le citesc zilnic si sa-mi spun ca e normala faza. Si va trece (dupa aprox 1 an, e adevarat).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, crede-ma ca si eu spun poezii, incerc sa ii distrag atentia, dar nu merge. Eu cu imbracatul am rezolvat ca o pun sus pe comoda si ii place acolo si sta. Am mai spus ca toti fac crize, dar a mea se manisfesta zgomotos f tare si mai des, si nu mai reusesc sa o duc cu presul.

Iar referitor la lingurita si imbolnavit, mai ales la botez, mi se pare ca majoritatea se racesc. Acum fiecare cu credinta, obiceiurile lui.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Lara Georgia bb de Eseea, sa cresti mare si frumoasa

LA MULTI ANI pentru maine miniuta si arthurana

SARBATORI FERICITE tuturor, sa va aduca iepurasul tot ce va doriti .

Noi plecam maine la Pitesti la parintii mei si cateva zile nu vom avea net.

Va pupam.

Pantofi Primigi de vanzare

Mergi la inceput

An@, super, ma bucur apropo de CO - si noi tot la iunie ne gandim. Tinem legatura. Imi pare rau pt viroza voastra, multa sanatate fetei si tie putere sa rezisti!

Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sarbatori fericite capsunici & mamici de capsunici (bineinteles, si frati/surori/etc de capsunici)!
mult soare!
c

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

http://www.gandul.info/actualitatea/de-ce-nu-mai-aude-sonia-cand-ii-bate-inima.html?3927;4220320

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

DidiAlexde ce intebi?

Mergi la inceput