Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

gaia lasa copilul in pace cu mancarea. Nu exista copil sanatos, care sa aiba mancare la dispozitie si sa moara de foame. Nu prea am timp acum sa iti povestesc despre Alexei si obiceiurile noastre culinare dar iti spun sa nu mai insisti de nici un fel. Lasa-l ca e suficient de mare sa manance cat sa nu moara de foame. Iar tu relaxeaza-te total cand vine vorba de subiectul mancare.

Moni eu am vazut ca ai cazut in butoi, am citit la Odisee cand ai zis ca te retragi, ma gandeam ca ai nevoie de putin timp pentru tine. Noi suntem aici, sfaturile pe care le dam acum le dam si peste 1 an asa ca ia linistita o pauza, bucura-te de starea ta si ai grija de tine. Nu mai citi 1001 porcarii pe net, odihneste-te si relaxeaza-te. Eu as pune pariu ca mai cumpara fetele si de pe bimbomarket pana nasti tu.

Nerantula lapte de vaca lui Gruia dupa 1 an sa ii dati. Pana atunci exista riscul de anemie la copii. Este ce ne-a povestit babymom, poate de microsangerari care treptat duc la anemie.

CD esti libera sa scrii despre ce vrei tu pe subiectul asta. Haideti sa nu sarim in partea ailalata. Cine e deranjat sau plictisit sa sara peste anumite posturi si gata. E un forum public, fiecare isi zice off-ul, bucuria etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

iei, si io dupa o zi plina de stat pe-afara. am reusit sa oripilez toate babutele, ca amalia nu avea nici dres, nici caciula, doar un body cu maneca scurta si-un trening haios subtire. le-am plans de mila bebelacilor in cosmonauti si caciuli de iarna.
am vazut-o pe bianca, tare simpatica-i, pe mik si anduta, foarte dragalasi picii.
salut cucuvelele, revin...

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Nerantula lapte de vaca lui Gruia dupa 1 an sa ii dati. Pana atunci exista riscul de anemie la copii. Este ce ne-a povestit babymom, poate de microsangerari care treptat duc la anemie.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Miruna, nu ma gandeam sa-i dau lapte de vaca lui Gruia, ci sa-i fac branzica, nu merge nici asa? Atunci din ce sa-i fac branzica, cand o sa incep sa-i dau? Adica dupa 7 luni?

Oricum, am baut din laptele de la fermadelapte, marturisesc ca a fost sub asteptari, adica eu speram sa recunosc acel gust al laptelui de la tara, gras, care face caimac gros si galben la fiert .. ei bine, daca nu stiam ca l-am cumparat de acolo, nu-mi dadeam seama ca beau altceva decat gasesc pe rafturi ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxana, Laura sunteti totale:))) Lau, tzuki de la melodia Loredanei? Baga si la mine un pm cu linkul de poze si filmulete, pliiiz sa nu mai stau miine sa caut pag respective.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Sabinel, bine ai facut ca n-ai infofolit mandruta! Ce mai face scumpetea, mai pune un filmulet aici!

Copilul meu doare acum cu geamul deschis ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Miruna, daca mai esti in zona, mi-ai zis ca ai o cutie de cereale, te-am intrebat de care, dar cred ca nu ai vazut ...

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Sabinel, bine ai facut ca n-ai infofolit mandruta! Ce mai face scumpetea, mai pune un filmulet aici!

Hypnotic Parade

n-am mai filmat-o de mult, dar am unul putin mai vechi. pupici!

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

cd o sa trimit si eu poze pe mess maine. acum sunt pe mobilul fara t9 ca noi dormim acu.

pup toate mamicile.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Sabinel ce dulce eee, cum repeta tata

Andy cu greutatea nu stau deloc, tu?

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Sabinel, e bestiala cum vorbeste ea acolo cu tine si spune da-da-da! Gruia chiuie mult, dar nu spune nici o silaba, nici nghe, nghi, nimic! Mai, si are niste ochisori dulci papusica!
Si poze?

Hypnotic Parade

Mergi la inceput