Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
dyanira spune:
Baby_boy multumesc mult!Si vreau sa iti multumesc si tie pentru sustinere!!Esti o persoana minunata!
Lumi multumesc pentru reprimire!!!
Asa am patit si noi cu papucei si am iesit doar in ciorapei.Ma bucur tare ca hunii papa asa bine solide.Bravo lor!!!
Noi am incercat sa introducem carnita de pui de casa dar nu vrea deloc!!!El papa destul de bine adica fructe: banana, mar , para, mango, piersica cu branzica legume: cartof dulce, morcov, pastarnac, patrunjel, telina, dovlecel dar carnita nu vrea deloc face urat cand ii simte gustul in gurita!
Ati mai patit careva asa ceva?
Anca mie mi se pare ca papa destul de bine Carla oricum nu arata deloc slaba!!
Ce legume mai putem introduce si ce tipuri de alimente acum la 7 luni?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
Anca, eu am trimis pe mailul comun niste documente despre diversificare si cartulii cu retete. Da' sa stii ca nu-s chiar ok... trebuie filtrat si luat numa' ce e bun...
Anamona, buna intrebare! Eu n-am cumparat nimic, dar fac lista, compar preturi si produse... in mare ma gandesc la:
- aparatori ptr prize;
- aparatori ptr colturi;
- aparatori ptr sertare si dulapuri;
- opritori ptr usi
- probabil o clanta cu cheie ptr usa de la baie, pe-acolo chiar nu prea as vrea sa misune
LE: si sigurante ptr butoanele de la aragaz si schimbat perdeaua in sufragerie, ca e pana la pamant....si or mai fi.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
sabinel spune:
fetili, mi-a dat bunica-mea un borcan de compot de zarzare (o caisa mai mica) si are si o frunza de menta in el. le-am desfacut ca sa scot samburii, le-am blenduit si mai sa linga castronul, asa le-a savurat strumfa... cred ca menta aia a facut toti banii sunt asa delicioase si racoritoare... ii mai dau si maine. pupici
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
dyanira spune:
Am pus si cateva poze noi
poze
asa sa ne mai vedeti si pe noi ca multe fete mi-au spus ca nu prea ne aratam la fata!!!
Nu vreau sa para un mesaj lacrimogen( ca stiti voi care) dar eu chiar vreau sa multumesc din suflet tuturor fetelor care mi-au trimis pm si mesaje si nu au fost putine se stiu ele care nu nominalizez ca sa nu creez conflicte oricum pot doar sa spun ca au fost pe putin 25 de persoane!!
Multumesc dragele mele si ma bucur ca suntem din nou alaturi de voi!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
Dyanira e un dulce Andrei
Si noi avem patutul identic cu al vostru
Multumesc pentru cuvintele frumoase
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
sabinel spune:
Anca, ai un mic duracell in casa!! absolut superba Carla
Diana, ai un baietel mumos foc. tare or sa mai suspine fetele dupa el... si mai ales, al doilea nume al lui e si numele meu de familie
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
andreutac spune:
Carla rullzzz. E super tare!!!! Eva deocamdat se straduieste sa mearga in 4 labe, insa se pare ca e cam greu posteriorul si vine in freza. Dupa care se supara si plange...logic.
Dya, felicitari campionului pt cei 8 dintosi!!
Laureta, aha...deci tu ne-ai inoculat microbul amanta...si eu dadusem vina pe Anamona...sorry
Noi am fost pe-afara unde pitica surprinzator a dormit si mai doarme inca. Ar fi trebuit sa pape la 15-15,30, dar vad ca mai amanam momentul. Apropos... mai nou, Eva a inceput sa manance ziua cam la 4 ore si nu prea ne ajunge timpul pt. cele 5 mese recomandate (prima si ultima de lapte si cele 3 diversificate).Mananca in schimb lapte o data noaptea. Cum sa fac sa-i dau totusi in timpul zilei si fructe si legume si cereale/iaurt,etc??? Sa consider masa de noapte prima masa din zi si dimineata sa-i dau fructe??
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
denisa.g spune:
Andy_garlo,Andy_p – pupici de la noi
300, babytza – pupici pt voi – ieri a adormit pe la 23 si azi s-a comportat normal – sper sa se fi finalizat faza “n-am chef de nimic”, “ma enerevezi orice ai face”…
Vazut blondin super simpatic cu ochi mari de Dyanira!!! Va pupam
Am vazut poze cu Mikul si Anda de la iarba verde …. Scumpi rau de tot amandoi.
Fara suparare dar voiam sa va intreb: nu le puneti nimic bebeilor pe cap? O sepcuta, palarioara (asa, ca protectie solara) … noi cat am stat ieri la gratar s-a inrosit bb asa de rau in obraji.. dar pe cap avea o caciulita ca pe malul marii bate vantul …
Noutati nu avem doar ca azi am introdus si broccoli si i-a placut mult vad ca a papat tot. Sper sa o tina tot asa.
Pupam mamici si pitici
musettepink spune:
Am revenit!
Incep cu vestea buna,mi-a venit rez la pap si e f bine,am avut emotii mari,sunt f fericita ca a iesit ok.
Bravo Carla,ce dulce esti!!!!!!!!!
Anamona de la ce farmacie ai luat crema de soare?eu am incercat la 3 sensiblu si nu am gasit deloc crema de soare pe motiv ca abia acum incep sa le bage.....dar am si aflat ca astia de la mustela au robleme cu importatorul....deci tu unde ai gasit?
Andy
Lumi
Gaia ,m-ai sprat cu gandul tau marsav
Mommymagda ai un Pm
Monica m-am bucurat mult cand am citit ca sunt si eu enumerata printre persoanele pe care le-ai simtit aproape,nu am crezut ca am reusit sa-ti fiu aproape dar acum te rog sa lasi gandurile negative deoparte si sa te bucuri de sarcina si sa stai linistita ca sa nu-l stresezi de Dragos!
de Luca
andy.p spune:
Gaza doarme,am vrut azi sa testez program de acasa si e mult mai linistita ..a papat,a dormit..cand plecam afara e tare agitata.Eu m-am apucat de curatenie,am sters o parte din geamuri si cred ca ma bag la bucatarie...fac curatenie sa aiba Alexia ce intoarce
Denisa ma bucur ca sunteti mai linistiti..noi avem o palarioara afara pe caputz,nu o tin cu capul gol in soare
Andy_g cum e Andrei??
Ramo..pe unde estI?Iar imi corupi ginerele..glumesc daaa?
Babytza deci nu sunt singura cu bb in brate si carucior gol?K ,atunci,m-am mai linistit..sper totusi sa se remedieze situatia ca altfel renuntz la carucior si-o pun pe jos
Dya ma bucur sa te citesc...cat de frumos e Andrei..o vizita ceva la Oradea???
Anca ce activa e Carla...nu ii e frig in piciorusele goale?Si chiar ca e curatenie la tine..la mine zici ca a cazut bomba
Laureta cred ca ar trebui sa ne intalnim...sa vedem cat de slabe suntem
Back to work!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei