Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
CD27 spune:
neata si de la noi, luam si cafea si pepsi, dar sa fie cu lamaie lumi
La multe lunite micilor sarbatoriti
Bianca Nicole,Chris Anthony,Eliza
andy_g dar de la ce ii creste febra, dintzoci? hai ca de astazi trebuie sa fie mai bine
baby_boy nu nu, Andutza a initiat discutia
uff nikiloci zici fara AC in masina cu bb , o sa murim, nu stiu cum se face ca e cuptor de fiecare data cand ne urcam (de fapt stiu, masina sta in soare, nu e nici pic de umbra), oricum nu merge AC asa bine (again) dar ziceam macar sa mai adie un pic cand ne urcam
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andy_galro spune:
CD eu asa cred ca de la dinti si asa a zis si doctorita...si il si mananca tare-tare gingiile ca ma musca de numa' atunci cand suge ca nu prea vrea sa suga si nici alta mancare nu prea vrea...of, of...doar ca nu stiu ce sa mai fac... creste-scade, creste-scade...si tot asa....cum creste incepe sa se maraie si tot asa pana scade...cum scade temperatura cum e iar vesel, rade si se joaca.
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andy_galro spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi:
Bianca Nicole
Chris Anthony
Eliza
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
nikolici spune:
cd voi faceti cum credeti...eu deocamdata nu as baga AC.
Copil transpirat + AC = fight nu love.
Dar e tare tare greu la drum lung in caldura, o sa ma interesez si eu mai mult cum e mai bine cu AC sau un picutz geam deschis.
AAA si am uitat sa zic , de ieri am trecut oficial la rochitze si funditze.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
andreutac spune:
Neata dragelor si sa avem o saptamana cat mai frumoasa si insorita!
Lumi, multumim pt. carticelele cu retete. Am aruncat un ochi, nu sunt toate ok dupa parerea mea, insa luam ce e mai bun.
Andy_g, cuscra, am mamica si flacaul frumos si poate se0ndura dintisorul ala sa iasa, sa nu va mai chinuie cu dureri si febra.
In week-end noi am profitat de vremea frumoasa, ne-am plimbat, am facut si curatenie(asa, cat de cat, ca generala nu stiu cand o sa mai apuc) si vad ca si voi v-ati distrat.
Am tot zis ca venim si noi in Tineretului, insa dupa Paste cred, intr-un week-end, cand o convocam neaparat si pe Ada sa mai depene amintiri din liceu cu tati al nostru si poate asa reusesc sa va vad si eu live .
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
claudinna spune:
azi s-ar putea sa mergem la vaccin, ca ne-a sunat dr de cand eram plecati...si eu aveam in plan sa fac curatenie in forta...cred ca dupa 12 ma apuc
acum astept sa se trezeasca Razva, care daduse semne pe la 7.30 si eu i-am facut laptele iar el doarme bustean!
l-am culcat in patut, ca de doua seri de cand am venit acasa a dormit f prost noaptea...se agita, mai bazaia in somn, se sucea pe toate partile...vad ca in patut e ceva mai linistit, s-a trezit decat la 3 si i-am dat laptic.
mor de ciuda ca sunt zilele astea frumoase si eu am treaba, in loc sa ies cu Razvi la plimbare...dar sper sa termin in 2-3 zile
LE: mesajul asta il scrisesm pe la 8...dar am uitat sa-l trimit
nu mergem azi la vaccin, ne suna dr cand sa mergem..
andy_galro, imi pare rau! ce zice medicul??
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Lumi ma bucur ca sunteti bine..pai si ce facem cu ei..ii luam in brate si impingem caruciorul gol???
Andy_g daca nu are alte simptome,tuse ,muculetzi...atunci poate fi de la dintisori sa treca cat mai repede.
Roxana si mie mi-e frica de combinatia AC + bb...si noi murim de cald in masina
Baby boy
Claudinnace vaccin mai aveti??Tin pumnii
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
Andreutac, dap, si eu am observat, dar tocmai de asta le-am trimis, ca sa luam ce e mai ok din ele.
Laura, mda, cam da.... eu cu Robi am stat aproape numai in brate si sambata si duminica.... am facut febra musculara la brate.... o sa il pun in marsupiu, dar nush daca ma va tine spatele... wrap nu vreau ca-s prea calduroasa si nu suport, sling poate, dar astept indemnizatia.... om trai si-om vedea, poate totusi vor reveni la ganduri mai bune.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
andy_galro, de cate zile are febra? Sa nu fie vreo boala a copilariei... Cu Teo am avut asa cand a avut rubeola. Temperatura spre 40, 3 zile la rand, rosu in gat si ceva mucutzi, cum ii dadeam antitermicele era ca nou... si dupa 3 zile, a disparut febra si pac bubitze!
sa se faca bine repede-repede!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
Nocom spune:
Buna dimineata
Simt nevoia sa trimit niste pupici mici pt mamici si bebici
giulianna si eu ma bucur de cate ori va citesc. L-a, vazut pe dragul de Edi papacios si jucaus, sa-l tina DD asa!!! E un scum si ne e taaaaaare drag!!!
dya esti o draguta ca intotdeauna. Se va face dreptate!! puup 8 DINTI?!?! Daca nu te cunosteam credeam ca ai gemeni si ai uitat sa mentionezi!!! A fost vrednicutz Tudor nu gluma... cel putin ia o mare pauza caci urmatorii ar trebui sa iasa dupa 1 an!!! sper!!
andy_galro si eu va urmaresc tot timpul....inca de vremea burtici.....offf ce vremuri.... Pupici pentru micul Andrei mare
300 pupam si noi Anduta draga!!! si pe mami ei!!
andy.p mamica draga cu 2 pui minunati!!! Va mai citesc eu...asa... din cand in cand...
lumi sigur ca mai intram, avem si noi zile mai libere si zile mai pline....nu prea apuc sa citesc.... cred ca am citit 2 din ultimele 5 capitole....dar n-am ce face. Pupam flacaii pretiosi!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA