Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 30
xenocid spune:
Ti'am mai explicat odata: Imi pare rau de tine
Si nu sint fan basescu. Caut doar batul cel mai lung.
iileana spune:
Wow, toate spumele astea le faci ca-ti pare rau de mine?
Ma voi uita in oglinda cu mult mai mult respect pentru mine insami.
Desi, daca ma gindesc cit de stupida trebuie sa ma consideri daca crezi ca "pun botul" la manip.ulari de-astea tendentioase si ieftine ... imi mai trece.
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Desi, daca ma gindesc cit de stupida trebuie sa ma consideri daca crezi ca "pun botul" la manip.ulari de-astea tendentioase si ieftine ... imi mai trece. |
Eh...daca as fi vrut sa'ti scriu numai tie iti trimiteam un PM.
iileana spune:
OK, am inteles.
Ai de bifat in fisa postului discreditarea cu orice pret a lui Antonescu pe DC si convingerea ratzushtelor care, eventual, citesc topicul.
Iar eu iti sint de folos ca-s mai incapatinata si (inca) imi mai pun mintea cu tine.
Astept o cutie de bomboane pe chestia asta.
Rufus spune:
iileana, cu sanse sau fara sanse, Antonescu e penibil. Pe bune, scheauna ca un catel lovit de masina. Omul asta nu are nimic de zis despre el, numai despre altii. Intr-unul din discursuri s-a autodenumit "liderul opozitiei" (ei, uite ca a zis si ceva despre el!), cine naiba l-a pus pe el lider, doar ca e presedintele partidului mai mare din opozitie?
Zau, nu te supara, cum zici ca nu-ti tremure mana cand o sa-l votezi pe asta, ce fata va avea Romania daca trece de la Basescu la Antonescu, chiar suntem blestemati noi, romanii?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ingrid S spune:
Uite ca mie n-o sa-mi tremure mana cand o sa-l votez pe Crin Antonescu, intamplarea face sa-l cunosc personal (desi pentru mine acesta nu-i un criteriu) si e un om rafinat si de mult bun-simt. Ah, am uitat sa mentionez cat e de cult?
Dar ce fatza avem noi cu Basescu in frunte? Un demagog perfect si un om avid de putere, doar Caragiale ce putea sa descrie un astfel de personaj.
Ca sa nu mai zic de scarba ce am trait-o cand s-a refacut voios FSN-ul sub ochii galesi ai presedintelui. Bine ca am votat cu liberalii atunci, am constiinta impacata.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
citat din mesajul lui Rufus Antonescu e penibil. |
Chestie de perceptie. . N-am de gind sa comentez asa ceva, ca tine de gusturi :).
Daca bine-mi amintesc, eu m-am multumit la topicul asta sa demontez niste acuze false. Dar false la modul evident!!!
De exemplu, ieri s-a fortat apropierea Antonescu - Iliescu '90. Acuza nu numai falsa ci si tendentioasa.
In conditiile in care oricine, chiar fara a-l aprecia, ci doar informindu-se, stie ca Antonescu e singurul dintre "prezidentiabili" - care nu are un trecut comunist, - asupra caruia nu planeaza suspiciuni de colaborare cu securitatea, - in care mai pilpiie un strop din spiritul Pietii Universitatii, - si care nu are mentalitate comunista.
Cit despre includerea lui Crin Antonescu in categoria Vanghelie, nici nu ma ostenesc sa comentez, ca-i deja culmea grotescului.
Ca-mi va tremura sau nu mie mina.... Rufus, in '89 ne-am cistigat dreptul la optiune personala in ceea ce priveste politica, se numeste libertate de opinie. Tine de democratie. Ma gindesc sa profit de chestia asta :).
P.S. Pai sigur ca e liderul opozitiei, ti-ai dat sigur seama de ce. Cita vreme e, cu acte ;))), presedintele PNL, iar PNL reprezinta singura opozitie in tara asta, ca alta nu ne-am invrednicit sa avem, felul in care s-a autodefinit Crin Antonescu e nici mai mult nici mai putin decit adevarat. Ca ti-o placea tie sau nu, asta e problema ta. Omul chiar e ce a zis ca e....
Io m-as ingrijora mai degraba de felul in care Macovei&Preda&TRU s-au autodefinit ca "grupul societatii civile" in PD-L. Zau? Da' pe societatea civila a intrebat-o careva? Da' cine-i societatea asta civila si ce vrea ea?
P.P.S. Nu ma supar .
iileana spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Crin Antonescu, ....e un om rafinat si de mult bun-simt. Ah, am uitat sa mentionez cat e de cult? |
Ingrid, welcome pe topicul unde se incearca acreditarea ideii ca ce ti-e Antonescu, ce ti-e Vanghelie, cam tot p'acolo....
Asta ca sa vezi cam la ce nivel discutam si noi pe-aicea .
xenocid spune:
Trebuie sa fie un om extrem de cult altfel nu s'ar fi tras de sirete cu Liiceanu de exemplu.
Bine ca si'a demonstrat anvergura de politician atunci cand si'a fixat un adversar conform propriei putirintze: pipitza.
In rest zboara puiule! zboara spre 21% si onli meil fah madame.
Rufus spune:
Ingrid, probabil ca ai dreptate (rafinat, cult), mai ales ca-l cunosti pe Antonescu.
Eu cred, insa, ca e slab ca om politic si n-are nici un viitor ca presedinte si, mai ales, n-avem nevoie, noi romanii, de inca o loaza (politica). Si mai ales nu pricep de ce atunci cand vine vorba de Antonescu, si el si cei care-l sustin imediat vorbesc de Basescu. Oare chiar nu intelege (si el si lumea) ca vrem un presedinte bun, nu unul mai rasarit ca Basescu? Ca sa nu mai spun ca nu prea mi-e clar cu ce e mai rasarit ca Basescu...
iileana, nu cred ca ti-am sugerat sa nu-ti exerciti libertatea de opinie...pur si simplu nu stiu de ce l-ai vedea bun ca presedinte pe Antonescu. Dar, cum spui, e chestie de perceptie. De gust, nu cred, ca eu chiar nu-i gust pe barbati...
Voiam, insa, sa te intreb ceva: ai spus de mai multe ori de "spiritul Pietei Universitatii", legat de Antonescu. De altfel, chiar el s-a plasat (in vorbe) in acel loc, in acele zile. Despre ce e vorba?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008