Emma este iubire!
Raspunsuri - Pagina 96
hannen spune:
Chiar astazi ma gindeam la Aida si la Emma!
Aida,sper din suflet ca esti bine,atit cit se poate.Sper din suflet ca inca o visezi pe iubita ta Emma!Dumnezeu sa va aline sufletele si sa va intareasa sa invatati sa traiti cu durerea(caci de uitat nu se uita).De Emma sunt sigura ca a avut EL grija si ca este intr`un loc infinit mai bun.
Te imbratisez cu mare drag!
Whatever happens don`t let go of my hand!
szivarvany spune:
Aida, azi plang alaturi de tine
Somn lin, Inger frumos , Emma
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Ilinca_M. spune:
Cateodata mi se pare ca exista...macar un pic de paranormal. Dimineata citeam cu totul alt subiect (despre vopsea de par!) si sotului, trecand pe langa mine, i-a sarit in ochi o semnatura a cuiva care postase la acel subiect..."ramas bun, Emma". M-a intrebat la ce se refera si facandu-i un rezumat am inceput sa plang, amintindu-mi de Emma cea frumoasa si iubitoare de pisici si catei...Dar nici prin cap nu mi-a trecut ca azi e comemorarea ei, am vazut acum subiectul activat si m-a emotionat coincidenta, suna patetic dar mi-a trecut prin cap ca Emma nu vrea sa fie uitata
Qamar spune:
Aida, ne gandim la tine si la familia ta Sunt sigura ca Emma este mereu acolo, cu voi si se bucura sa va vada impreuna...
Somn lin licuriciului...nu o vom uita
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cateodata mi se pare ca exista...macar un pic de paranormal. Dimineata citeam cu totul alt subiect (despre vopsea de par!) si sotului, trecand pe langa mine, i-a sarit in ochi o semnatura a cuiva care postase la acel subiect..."ramas bun, Emma". M-a intrebat la ce se refera si facandu-i un rezumat am inceput sa plang, amintindu-mi de Emma cea frumoasa si iubitoare de pisici si catei...Dar nici prin cap nu mi-a trecut ca azi e comemorarea ei, am vazut acum subiectul activat si m-a emotionat coincidenta, suna patetic dar mi-a trecut prin cap ca Emma nu vrea sa fie uitata |
Nici eu nu am stiut!Este adevarat ca din cind in cind ma gindesc la Aida si la Emma dar astazi mi-a zburat gindul spre ele dis de dimineata si tot s-a intimplat de citeva ori .Si eu am vazut subiectul reactivat si a fost singura zi in care am simtit ca trebuie sa scriu ceva(prea m-am gindit insistent toata ziua la ele)
Aida,
Whatever happens don`t let go of my hand!
Mariaa spune:
Din campul meu de papadii azi am facut o coronita pentru un licurici frumos si pururi plin de Lumina!
Dumnezeu sa-ti mangaie aripile greu incercate si sa-ti faca zborul lin printre ingeri, scumpa Misha!
AlesBiz - touch by magic moments - mami, vrei sa te fac fericire?!
ymca spune:
Si euma gandesc la Emma deseori cu mult drag si aseara inainte de a adormi mi-a aparut iar in minte. Multa putere Aida
Cristina_OR spune:
eu ma gandesc de cateva zile numai la asta, insa tocmai azi nu am reusit sa intru pe forum.oricum, nu stiu ce as putea spune, cuvintele sunt de prisos, durerea cred ca e la fel de mare, daca eu o simt asa, caci sunt o straina practic, imi inchipui ce simt Aida si Laci.cred ca singura lor consolare e micul Erik.
Aida, Laci, o imbratisare mare pt voi, sa vi se mai aline durerea cu timpul.
Somn lin, Licuriciule drag!
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)