Emma este iubire!
Raspunsuri - Pagina 28
michaelle spune:
Doamne, fie-ti mila de ingerul tau Emma!
Ai grija de sufletul ei, da putere parintilor si celor apropiati in marea lor suferinta! Dumnezeu sa o ierte si sa o aiba in grija!
Va doresc ceea ce imi doresc si mie si copilului meu, multa putere si liniste sufleteasca dragi parinti ai ingerului Emma.
chimere spune:
Ma tot uit la pozele ei de cand era bebitz mic si pana acum, si nu-mi vine sa cred ca nu mai e... Doamne, Dumnezeule!
Drum bun, ingeras!
daphnyie spune:
Dumnezeu sa te odihneasca si sa te faca fericita acolo la El, ingeras mic.
Aida, sa aveti putere mai mult ca oricand ...
vias spune:
...simt o durere atat de mare in sufletul meu...Aida, pe lumea asta nu exista cuvinte sau vreo mangaiere care sa-ti aline suferinta..incet ai sa inveti sa supravietuiesti, zilnic trebuie sa te gandesti ca Emma acum nu mai sufera, acum nu o mai doare nimic, nu mai plange, nu mai geme si nu mai suspina.
Azi l-a cunoscut pe insusi Dumnezeu, a cunoscut viata vesnica, dragostea nemarginita..ingerii si pe Maicuta Domnului...
..aici in scurta sa viata Emma ne-a aratat atata dragoste, dar ea a suferit atat de mult...acum trebuie sa o lasam sa plece...
Dormi in pace, ingeras mic!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
sirimie spune:
Eu pling de cind am citit. Imi pare foarte rau. Durerea parintilor e imensa. Condoleante, Emma a avut parinti minunati si sint o multime de oameni care sufera si care am sperat pina in ultima clipa.
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
madau spune:
Sincere condoleante!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
simonacip spune:
Of DOamne,parca nu-mi vine sa cred, nu vreau sa cred...Cita durere in sufeletele parintilor acum la despartire...
Doamne, ai grija de ingerasul drag care a suferit enorm aici, ai grija de ea acolo si odihneste-o Doamne !!!!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bujo spune:
Condoleante mamica draga, Ma rog sa-ti dea Domnul putere sa treci peste aceasta incercare si sa te impaci cu gandul. Puiutul nu mai sufera.
bujo mami de Filip