Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor, va ofer un ceiut si ceva dulce.
voi aveti pofte deja? eu n-am pofta de mancare prea mare, nici greturi n-am. nu prea am simptome in general.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici
mie nicicum nu mi bine...daca simt ceva intepaturi sau dureri usoare prin burtica, ,,oare ii ceva bai de ma doare?''...daca nu simt nimic, ,,da de ce nu simt nimic, ceva nu-i in regula?''...si tot asa...

asa si cu sarcina, acuma ca suntem -dute, si ne simtim ffff rau (unele dintre noi), nu-i bine ca ni prea rau...daca nu am fi ramas , tot nu era bine, ca de ce nu suntem ...of of...

cine sa le mai inteleaga pe femeile astea?
o sa trecem peste toate si asa de bine va fi atunci
-ici la mamici pe burtici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddia17 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Si inca ceva ddia17 pentru linistea ta repeta la 2 zile bhcg-ul si vezi exact care este situatia. Ar trebui cam sa se dubleze la 48 de ore, dar nu este o regula...eu la prima sarcina crestea cam de 2/3 in 2 zile iar acum se tripla chiar si mai mult la 2 zile...iar acum la eco s-a vazut bebe ok...imima ii bate, am si auzit-o deja. Eu chiar mi-am facut eco in saptamana a 5-z, deci cam la 20 zile dupa ovulatie, si se vedea doar sacul embrionar, fara embrion...deci nu ai nimic inca...mai ai putina rabdare doar

Betty78 8+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Merci BETTY! Tare mult as vrea sa fie asa, desi nu stiu ce sa mai cred, maine fac din nou analiza.
S-a pus problema nu doar fiindca ar fi mic hcg-ul ci si fiindca se vede ceva formatiune prezenta pe trompa stanga! Asta plus un sac embrionar in uter.Insa repet, mi s-a zis ca apare frecvent un pseudo sac embrionar in caz de SEU...
As vrea sa se fi inselat medicul...Doamne cat as vrea, insa sunt pregatita pt orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata la fete!!!
Hehe..eu parca ma simt mai bine! nici aseara nu mi-a mai fost asa rau, astanoapte am dormit..pare pare ca se mai imbunatateste oarecum starea mea!
Eladeea, imi pare tare rau..Sper sa fie totul bine si sa iti revii repede!
O zi buna si fara greturi va urez!

Laura, 8+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata,
hop si eu la munca si la cafeluta cine vrea?
laurairina - ma bucur ca esti mai bine,
fetelor cum stati cu kg? au azi am o infatisare de , mi s-a ingrtosat talia vizibil. maine ma voi cantari sa vedem ce inseamna ...am observat ca eu am zile cand am burta si parca alteori nici nu se mai vede... cred ca sunt dusa un pic...

eu nu-mi pot da seama de pofte, eu sunt pofticioasa din fire, si cu toate dietele mele cand mi se punea pata pe ceva ma apucam si-mi faceam, dar acum parca mananc mai mult, cantitativ vorbesc

Manu 8+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele, ieri am avut si eu ceva stari de greata dar au trecut cu papa , fetele cu tigarile, parere mea este ca trebuie lasate de tot, desi am mai auzit cazuri cu mame fumatoare pe parcursil sarcinii care au nascut bebei sanatosi, dar s-a urmarit copilil ala pana la 30 de ani ? fumatul pe sarcina nu cauzeaza capilului neaparat doar in primii ani de viata....eu zic sa va mai ganditi. Eu sunt fumatoare de multi ani, cand mi-am propus sa fac bebe am zis ca ma las de fumat, dar nu mi-am pus toata ambitia insa de cand am vazut II pe test tigarile nu mai au ce cauta. Am mai spus, am mai tras de la sot cate un fum, dar in nici un caz mai mult, oricum organismul a strans suficienta nicotina e atat amar de vreme :(.

va pup

6+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Of..tigarile astea..lasati-le fetelor! Hai vointa!
Nu vreau sa va ingrozesc, da stiu chiar eu un caz de graviduta-fosta colega de a mea, care a fumat bine toata sarcina, ca de..doctoru i-a zis cu masura..ca se poate..cat de cat..Acu ea..cred ca a fumat ca si inainte, si? A nascut bb cu plamani insuficienti dezvoltati-desi era la termen, care a si murit imediat la cateva minute!
Acu medicii nu i-au zis de la ce si cum s-a intamplat..dar colegii nostri asa vorbeau pe la colturi, ca ar fi fost din cauza tigarilor!Stiu ca eu o cam vedeam tot timpu la pauza la tigara! E posibil sa fi fumat ea muult, si sa fie de asta, nu ca voi 3 tigari..
Nu vreau sa va sperii..da mai bine nu va riscati!Eu sunt contra fumatului, am fumat cand eram adolescenta vreo 3 sapt si gata!
Hai , vointa!!MAi bine va sacrificati cateva luni, sa fie bb sanatos!! Va rog eu din inimioara!!

Laura, 8+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sunt de acord. trebuie sa va lasati de fumat. nu ar fi pacat sa se intample ceva? trebuie multa vointa, dar aveti motivatia cea mai buna, copilasul mult dorit si care trebuie sa iasa sanatos.

imi inchipui ca e enervant cand te piseaza cineva la cap cu tigarile insa aici nu e de joaca, nu mai e vorba doar de viata voatra, ci de a bebeilor mici care depind in totalitate de voi.
nu am fumat niciodata, bine ca nu a trebuit sa ma confrunt si cu asta.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Menics, vis-a vis de ingrasat..eu stau cu ochii ca pe butelie pe cantaru ala...Dar am noroc, ca eu am avut mereu burtica, nici nu stiu ce e ala abdomen platAsa ca acu nu prea se vede ca e bb in burtica!E burtica mea dintotdeauna!
Asa ca acum..deocamdata ma mentin..ba pun 500gr, ba le dau jos..Sper sa ma mentin cat de mult asa..Dar asta se intampla si pt ca nu pot manca mare lucru..de cand cu greturile..Poate-poate o sa ma incapa rochita mea de mireasa peste 2 luni..

Laura, 8+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

O zi buna tuturor burticilor!

Da, ar fi bine sa renuntam de tot la cafea si tigari si cine are vointa poate sa faca asta. Eu inca sunt printre norocoasele care nu simt starile de greata, voma, respingerea mirosurilor, etc. si sper sa trec peste primul trimestru fara a le simti.
Dar mananc peste masura, nu ma pot opri. Imediat ce am terminat un fruct vreau ceva de mancare, termin de mancat pranzul si vreau ceva de rontait. Am ajuns deja la 5 mese/zi. Sa vedem mai incolo ce o sa fie.

Viitoare mamica in culmea fericirii

Mergi la inceput