Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
eu ma simt rau..rau...rau...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
8+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
suzyca spune:
buna seara burticilor,vesti bune va aduc.am fost la dr si am vazut bebelu si ca o minune ce credeti?cand a bagat......intravaginal bebeul meu a miscat ,am crezut ca mor de fericire noroc ca mi a atras atentia dr ca eu eram turbata sa ma uit la inima sa vad ca bate .l am terorizat pe dr de trei ori l am intrebat ii bate inima?am avut mari emotii.eu nu am simtit ca a miscat pt ca este inca ff mic dar la ecograf sa vazut .mi a spus ca am 9 sapt si 2 zile de sarcina si bebe 7 sapt.acum urmeaza pe 30 aprilie ecografia morfologica.am ales 4d pt a vedea foarte bine .voi avea atunci 13 sapt .in rest sant k doar somnnic pe la gene dupa amiaza si o durere la rinichi .mi a spus sa consum cel putin 2 litri de apa ca am ceva nisip si trebuie eliminat.imi pare rau ca aveti starile astea proaste,incercati pe cat posibil sa iesiti di starea asta ca nu va face bine
pe toate.
vias spune:
Andreea, imi pare foarte rau...sper sa-ti revii si psihic repede 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
8+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
dymomo77 spune:
Fetelor ce sa zic... ma ingrozesc cand va citesc. Eu multumesc lui Dumnezeu nu stiu ce e aia greata iar de
nici nu poate fi vorba. Ma simt super bine(acu sa nu-mi fie de deochi). Ce e drept mananc si dorm mai mult si uneori ma jeneaza sanii dar in rest... Deci va compatimesc pentru starile de rau(desi mi-as dori si eu ca atunci nu m-ar mai tenta
). Insa tare cred ca atunci cand BB va veni pe lume isi va lua revansa pt linistea de acum cu varf si indesat.
9+
ofetita spune:
alunelsialbinutza in sfarsit mai este cineva care nu se poate lasa de fumat. tot asteptam sa vad daca scrie cineva despre asta sau numai eu sunt fara vointa. am redus intradevar da nu pot sa le las de tot. m/am linistit insa ca am fost sambata la eco si mazarica e bine. 6 sapt, ii bate inimioara si exista un mic hematom de 6mm ceea ce nu e de ingrijorat si tratament cu utrogestan si no spa care imi da o stare de ameteala urata. pana la pastile nu am avut simtome de sarcina. chestia cu fumatul insa ma roade rau. trebuie sa gasim vointa sa le lasam de tot nu? am intalnit mamici care au fumat pe sarcina si bb sunt ok. eu chiar fumez pe ascuns ca sotul daca ar sti ar face o criza. nu ar intelege cat e de greu.
Gia12 spune:
Suzyca, ce bine ca ai vazut cum se misca si inima batind, asa esti mult mai linistita si stii ca totul e bine.
Ofetita si eu mai fumez... dar am redus mult, cam 3-4 pe zi. Sper sa le las de tot!
6
A_driana spune:
seara buna fetele, mi-am facut si eu programare la gine in 17, de Paste voi fi si eu linistita (sper), asistenta mi-a spus (ca i-am cerut parerea oare cam cand se vede ceva la eco, si ii tare draguta si mi-a spus)ca aprox dupa 10 zile de cand trebuia sa vina rusii a doua oara, deci eu in 17 voi avea aproape 3 sapt de intarziere...abia astept...
fetelor imi pare tare rau ca va simtiti asa rau, dar va trece si perioada asta...nu cant nici eu inca victorie, ca poate ma ia si pe mine, pana acum ii fff bine...dar in cel mai scurt timp va veti gandi la starile astea la trecut, si vom povesti despre cat de frumos ne creste burticuta 
va pupic pe toate
somnic usor
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddia17 ADRIANA, SEU=sarcina extrauterina! nue nicio problema nici eu nu am stiut ce e.Din pacate eu prezint si simptomele pentru SEU.Si mie mi se pare mica acea concentratie de HCG, valoarea de referinta, respectiv ca as corespunde la saptamana 4-5 mi-a fost data de laborator (Medlife) Iata: < 5 mUI / ml Sarcina: 3-4 SAPT.: 9 - 130 mUI / ml 4-5 SAPT.: 75 - 2600 mUI / ml 5-6 SAPT.: 850 - 20800 mUI / ml 6-7 SAPT. : 4000 - 100200 mUI / ml 7-12 SAPT. : 11500 - 289000 mUI / ml 12-16 SAPT.: 18300 - 137000 mUI / ml 16-29 SAPT.: 1400 - 53000 m Deci eu cu 480,09 as fi cam pe la 4....insa dupa cum spuneam, deja am acceptat situatia si ma gandesc cu groaza la tratamentul acestei sarcini extrauterine, medicul meu zicea ca va fi medicamentos. C'est la vie!Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos! ![]() ![]() |
Dragutza mea, la 4 saptamani nici nu se vede embrionul de cele mai multe ori. Ori medul tau are globul de cristal ori bate campii. Iarta-ma daca sunt asa de directa, dar eu zic sa mai treci si pe la alt medic...Medicul ar trebui sa iti spuna ca embrionul se vede deobicei peste un bhcg de 900 si la un ecograf f performat...iar tu nu ai decat 1/2 din valoarea necesara.
Stiu aceste lucruri pentru ca ma facut FIV si si mi-am urmatit prima sarcina cu mult mai atent decat acum mai ales ca avem dureriu crunte pe ovare si eram suspecta pe langa sarcina din uter si de o SEU si eram stresata de fiecare lucru si am facut o groaza de ecografii in primele 2 luni si le puneam medicilor o groaza de intrebari, iar in plus am 2 medici care imi urmaresc sarcina si mi-au urmarit si sarcina precedenta...asa ca ma mai multe raspunsuri pe care le i-au in calcul
Deci eu zic sa mai astepti inca cateva zile, chiar 1 saptamana
Betty78
8+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Si inca ceva ddia17 pentru linistea ta repeta la 2 zile bhcg-ul si vezi exact care este situatia. Ar trebui cam sa se dubleze la 48 de ore, dar nu este o regula...eu la prima sarcina crestea cam de 2/3 in 2 zile iar acum se tripla chiar si mai mult la 2 zile...iar acum la eco s-a vazut bebe ok...imima ii bate, am si auzit-o deja. Eu chiar mi-am facut eco in saptamana a 5-z, deci cam la 20 zile dupa ovulatie, si se vedea doar sacul embrionar, fara embrion...deci nu ai nimic inca...mai ai putina rabdare doar
Betty78
8+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
menics spune:
buna seara burtici, subsriu si eu la grupul fumatoaarelor, mi-e ciuda pe mine dar uneori pofta este mai mare si ma pot abtine... ii voi spune si doctorului cand merg vineri, doamne da sa fie bb bine, va
pe toate fug la
ca maine iar la munca si azi am fost tare harnicuta am gatit, am facut si o salata orientala asa ca acum ma simt
cam obosita.
somn linistit va doresc, pe maine
camy, imi pare sincer rau ca o tot tii asa cu raul ala, dar merita, nu?
Manu
8+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png