Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

da laura, amandoua asteptam ziua de 17, dar tu ti-ai mai vazut puiutul...eu nu ...sper doar sa-mi spuna ca totul ii bine si sta cuminte acolo....

fetelor sa va intreb ceva...voi aveti ceva scurgeri? sunt normale? eu am, trebuie tot timpul sa port absorbante zilnici, sunt asa mai transparente-albicioase, lichide si miroase asa putin acrisor (cam cum miroase iaurtul natural, scuzati comparatia, dar asta mi-a venit)
ii adevarat ca eu am avut scurgeri de cand ma stiu...spuneti-mi ce stiti despre asta...

-ici la toate

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Ramonika, sint ca un lichid care se da pe par, dar e vopsea "metalica" progresiva... contine plumb. Aici farmaciile sint pline de vopsele fara amoniac, dar iti zic, mi-a zis de toate vopselele in general. Si eu o cred.

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Asa e, Adriana, eu mi-am mai vazut puiutul. :) Scurgerile sunt normale, dar ca si cu orice altceva, e bine sa-i spui medicului si sa vezi ce zice si el. Si eu am scurgeri mai multe in ultima vreme si am citit ca e normal in sarcina.

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna din nou ..dupa un somn bine meritatmarturisesc ca si eu am parul saten mediu si suvitata blond si mie mi se vede fffff urat,dar pt.puiul meu fac orice,am hotarat doar ma tund si atat.apropo de kg(oricum is mai plinuta de felul meu...si nu stiu ce`i ala abdomen plat),dar am mai pus pe mine bine...nu-mi mai vin doar cateva perechi de pantaloni....musai sa merg la cumparaturi de haine.va pe toate

delia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Buna fetelor. Cine se ocupa de listutza va rog sa ma adaugati si pe mine:

DN: 17.07.1976
Punctia: 25.02.2009
DPN: 19.11.2009

Ramonika - se gasesc vopsele fara amoniac si in RO - pe mine la coafor ma vopseste de mai bine de un an cu o astfel de vopsea. Se gasesc si la supermarket - de la Loreal este una sigur (nu-i mai retin exact numele). Si eu intentionez sa ma vopsesc cu o astfel de vopsea- am prea multe fire de par alb, dar chiar si asa astept totusi sa ies din primul trimestru.

Multa sanatate va doresc tuturor!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetelor, sper sa nu va suparati pe mine, dar aduc aici un subiect, care cred ca va inchipuiti cat de important este pentru mine. Daca doriti sa donati 2euro/sms la nr 858...valabil din retelele cosmote, orange, vodafone.

Este vb despre www.inimacopiilor.ro
Stiti ca Dariusica al meu s-a alaturat ingerasilor din ceruri din cauza unei malformatii congenitale la inimioara. Nu vreau sa mai treaca nici un parinte prin ceea ce am trecut...prin ceea ce trec si voi trece toata viata.
Azi am fost sa vad crucea lui Darius...nu va pot spune durerea pe care o simt!

Sper ca nu am suparat pe nimeni cu acest mesaj...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

sustin si eu, va ziceam de saptamana trecuta

6+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Buna la toate burticutele,nu ne-am mai vazut de vreo saptamana,dar acum gata am ajuns acasa in Romania,si azi am fost la primul ecografBEBELASUL MEU ESTE ATAT DE MARE SI DE FRUMOSAm fost atat de impresionata de tot ceea ce am vazut in burtica mea,si nu va spun ce reactie a avut viitorul tatic,cred ca atunci cand veti vedea bebeii din burtici veti uita de tate greturile si de toate necazurile provocate de sarcina,eu de exemplu acum ma simt perfect,adica fara greturi,fara stari de rau,doar cu mici pofte dar totul este minunattttttttttt!!!!
Va pup pe toate, Kreliasper sa fie totul ok de acum incolo,Camy inca vreo cateva saptamani si vei vedea ca starile de rau se vor diminua

Aveti grija de voi si de bebei si bucurati-va de vremea asta frumoasa!

Vicky 10+

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bine ai venit, Miramar :)
Pe mine m-a lasat starea de somn :), in sfarsit, a fost groaznic, sa nu poti tine capul drept
Cum m-a lasat somnul mi s-a facut foame :((
Pana acum nu am luat un gram in plus!! Dar si am grija sa nu pap prostioare. Sunt obezuta grad 1. Ma abtin cu greu de la gogosi si strudelute :)
A, vreau sa va intreb daca stiti de urmatoarea pb: am facut panaritiu (unghie de la picior incarnata si cu coptura). Am tot pus betadina sa iasa uratenia de acolo.
Oare are efecte adverse pt bebe??
Sunt cam ingrijorata si totusi nu am ce face!

Dienutze 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Miramar, bun venit! Sarcina usoara, la termen si bebel sanatos!

Vicky, felicitari pt bebe! Abia astept sa fac si eu urmatoarea eco! Pe 17 mergem doar sa ascultam inimioara cu dopplerul, iar ecografia nu stiu cand va fi. Cum arata bebe? Ai facut 3D sau normala? Mai povesteste-ne!

Dienutze, am o prietena care are aceeasi problema cu picioarele. Ea face un tratament naturist, desi i s-a recomandat operatie, dar ii e frica. O intreb si-ti spun exact ce face - ceva cu branza, dar nu stiu exact ce si cum.

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Si eu merg la medic peste 4 ore de acum. Sunt cam emotionata,nu stiu cum decurge aici o consultatie...Sper sa fie totul bine.

Mie mi-e somn de mor ziua,noaptea nu pot sa dorm de 2 notpi,am greturi seara pe la 9-10, cateodata mai si vomit. Azi dimineata ma luase cu vomitat dar ar reusit sa rezist eroic, am strans din dinti. In rest,sunt umflata rau, asa e senzatia, sanii ma dor si ma mananca,dejaa trebuit sa imi cumpar alt sutien special,Wonder Bra ca ale mele ma strangeau ca naiba...la mine se vede burta si nu-mi place...sunt de nerecunoscut, schimbata..ori sunt doar inchipuirile mele? ca ma ingrash si ma fac urata:)

Si eu abia astept sa ma vopsesc...dar mai astept sa treaca primul trimiestru..si eu inca fumez, nu beau cafea sau altele, decat fumez ( ha, ce scuza!)...si...nu mai stiu.

Aaaa, nu pot sa mananc carne, sa n-o vad/aud/simt...dar am mancat in weekend mici( Krelia, de ce esti fricoasaaa:P:P:P, sunt asa buuuni, sa ii faca mai crocanti, sa iti piara frica)

Credendo vides!
+6

Mergi la inceput