Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

legat de kg in plus..maine intru in luna a 3a de sarcina...am pus 1kg si putin ...la naiba!
...ma mai uit cateodata la hainutele mele de vara..o sa tot plang dupa ele...ca vara asta o sa am burtoi...asa ca...adio toate sandalutele mele cu toc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor, sper sa nu va suparati pe mine, dar aduc aici un subiect, care cred ca va inchipuiti cat de important este pentru mine. Daca doriti sa donati 2euro/sms la nr 858...valabil din retelele cosmote, orange, vodafone.

Este vb despre www.inimacopiilor.ro
Stiti ca Dariusica al meu s-a alaturat ingerasilor din ceruri din cauza unei malformatii congenitale la inimioara. Nu vreau sa mai treaca nici un parinte prin ceea ce am trecut...prin ceea ce trec si voi trece toata viata.
Azi am fost sa vad crucea lui Darius...nu va pot spune durerea pe care o simt!

Sper ca nu am suparat pe nimeni cu acest mesaj...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

smaranditza, ce bine de tine ca-ti vezi azi samburelul, succes si sa fie totul bine...

ramonika, asa-i ce repede trec saptamanile? imediat o sa vina luna a noua si nici nu o sa stim cand a trecut

camy_pus, ma bucur ca esti mai bine, vezi incet incet te vei simti bine...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dupa vreo 4 zile lipsa...cred...nici nu mai stiu, de fapt..
am avut un week-end tare nasol...ameteli, greturi...etc, etc..asa ca am stat mai mult in casa...si totusi, am mai reusit sa fac cat de cat ceva de papa, niste legume cu fripturica de curcan, la cuptor....
in rest, ieri am zis pas la o cinste cu mici ..mi-a fost frica, ce-i drept, asa ca m-am rezumat numai la pateuri....azi iar mi-e rau...da' rau rau...ca iar am de la un simplu pahar cu apa..

v-am citit pe toate, de la ultima intrare, asa ca sunt la zi cu stirile...si alea bune ..si alea rele ..si va pup pe fiecare in parte, de bucurie...si de incurajare ca totul va fi bine!

pe scurt, ce am reusit sa tin minte..
laura, imi pare tare rau de patania ta si de rautatea sefei. Tind sa cred ca femeile sef nu au pic sunt mai ale'dracu decat barbatii sefi...am avut sefa..iubi meu are sefa...si crede-ma ca as povesti despre ele...o zi intreaga si nu as termina...pacat, parca nu ar fi trecut si sefa ta printr-o asa experienta frumoasa. Nuami tu nu te mai intrista si nu mai pune la suflet!
raluci, ma bucur ca ti-au placut pozele si ca samburelul este la locul lui

Adriana, ai incredere in liniuta aia anemica si nu te mai simti vinovata cu postul, ca nu ai de ce! Parerea mea, esti dusa! ....sau iti imaginezi ca DD sta geana pe noi cu calendaru' sa vada cand postim au ba?

myrella, cum a fost la dr, ce ti-a zis despre durerile tale?

sinziana, ai reusit sa vezi buburuzelul la eco?

betty, tu ai dovedit raceala?

smarandita, ref. la oscillococcinum, dr. mea mi-a zis mai bine nu..si mai bine cu vitamina C si ceaiuri de lamaie (exact cum a spus si raluci, asa il beau si eu ), iar daca nasucul curge, Nasomer.

Camy, ma bucur ca e totul ok la tine...ca mi-ai dat niste palpitatii...Doamne ajuta!

cam sunt in pana de inspiratie....si am observat de la o vreme ca am devenit tare tavnoasa, cel putin la serviciu, am impresia ca toata lumea ma exploateaza....unu' vrea ceva, altu' vrea altceva....si de fapt, fiecare ar putea sa-si rezolve treaba singur....adica, da-o in ma-sa de treaba....eu trebuie sa-i formez numarul de fax, ca sa trimita un fax? pai inainte sa vin eu de ce si le facea singur? ca doar nu sunt eu secretara lui...la naiba!..sau altu' ca vien si-mi tranteste maldaru' de acte, sa le pun eu in dosare...frate, da' ce-s eu, bibliotecara? of....calm, calm...
azi, m-am trezit cu o pata maro-deschis...sper ca o fi tot de la hematom....

ma duc sa incerc sa pap ceva, ca sa pot lua si vitaminele..si utrogestanul...

va pup pe toate si sa ma iertati daca nu v-am amintit pe fiecare in parte, dar...ma gandesc la voi..si in plus, vreau sa evit placintareala!

ps. oare imi poate inregistra si mie tzutzupida, cand o sa ma duc data viitoare la eco, pe 22 aprilie?

krelia 8+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna fetelor!eu mai inainte am venit de la dr.la eco a vazut ca bb e dezvolta bine,dar aseara i`am spus ca mi`a fost rau(stari de greata obisnuite... am ,insa aeara am )si ma bagat la o tura de perfuzii cu metoclopramid i inca ceva in care a adaugat vit B1,B6,C...maine din nou la perfuzii,analize i joi iar la o tura de perfuzii si gata.acum umblu ca o curca beata....si mi somn de numa

delia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

scuze pt lipsa literei "S" ,trebuie sa apas mai tare pe ea ...de tastatura muncitala toate

delia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ma framant chestia cu vopsitul

eu is saten deschis la origini, iar acum is vopsita blond. chestia e ca deja mi se vad bine radacinile si n-o sa pot sta inca 2-3 luni asa ca se vede urat.

m-am hotarat sa ma vopsesc cu Henna. ce parere aveti? sper sa ma pot face saten deschis ca parul meu natural, sa nu se mai vada diferenta de nunante.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codite2 spune:

Dragi mamici de noiembrie-decembrie, m-as alatura si eu voua, dar mi-e si teama sa spun 'sunt insarcinata!'. De o saptamana am tot avut emotii cu bebe in sensul ca desi testele ies pozitive (a doua linie mai stearsa), la ecograf nu se vede nimic (ultimul joia trecuta, transvaginal; ba mai mult, tot de o saptamana am niste pete maro pe lenjeria intima. Medicul ginecolog nu le-a acordat atentie din moment ce la eco nu s-a vazut nimic, mi-a spus doar sa iau no-spa daca ma dor spatele sau burtica, iar joi dupa ce imi fac alt test sa merg la eco. Asteptare, asteptare... Nu mai suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codite2 spune:

Mentionez ca teoretic am 6 saptamani si 2 zile, astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, eu moooor de somn, e cumpliit! Ieri a fost o urgenta la munca, am plecat la 11.30 noaptea, am dormit ca tancul dupa, dar tot dorm pe mine acum. Am bagat cafelute, 2 :(
Vroiam sa va intreb, la semnatura nu se updateaza automat saptamanile, nu? Sau nu am vazut eu cum...
Serviciu usoor!!

Dienutze 6+

Mergi la inceput