Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Micky, Laura si multumesc mult pentru raspunsuri!!!
Cate o pt fiecare burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ANA Pma crezi sau nu,azi ma uitam pe prima pagina,si primul lucru care l-am avut in minte cand ti-am vazut numele ,a fost ce o fi cu tine de nu ai mai intrat,si vroiam sa intru pe seara sa intreb,si cand deschid pagina,surpriza vad ca ai intrat,ce chestie,ma bucur ca esti bine. Micki e frumos caruciorul l-am vazut si eu,daca l-ai comandat pe cel pe portocaliu,sa ne arati si noua poze ,ca vreau sa vad si eu,parca am vazut ca este de la 0 luni,deci se intinde bine,l-ai comandat on line? Elenadati-ai luat carutul si acum te aprovizionezi si cu patuturile,super,am uitat carutul este de la 0 luni? CE PARERE AVETI DESPRE PATUTURILE -TARC(PLIANTE),AM VAZUT LA GRACO SUNT DRAGUTE SI APOI SE POT FOLOSI CA TARCURI,VOI VA LUATI NUMAI DIN LEMN? SI ink o intrebare: voi cand stiti ca se depune dosarul pt indemnizatie,imediat dupa ce nasti,sau trebuie sa astepti sa termini prenatalul,eu am auzit ca poti depune dosarul imediat dupa nastere si ca ar dura vre-o 3 luni pana vin banii,ca nu conteaza ca mai esti in prenatal,voi ce stiti? Bine mai avem pana atunci dar este bine sa stim ,va pup pe toate.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

KINETA dosarul pentru indemnizatie se depune la terminarea celor 42 de zile concediu dupa nastere.Da dureaza mult pentru ca vin banii foarte greu
Nu e vina functionarilor sa stiti ei gestioneaza doar dosarele sunt putini si munca e imensa..
Eu de acolo vin adica am lucrat trei ani
acum sunt tot la ministerul muncii,dar in alta parte.E vina sistemului ca si concepere.Si pe mine m-a luat un coleg la misto si nu s-a spalat cu Dunarea.
ca sa va fac sa radeti de dimineatza ieri am fost la epilat.Bineinteles ca sunt cat vitelusul..cel putin asa MA VAD EU.
De obicei era mult mai simplu
dar in patru saptamani...deja a muncit femeia aia la mine ca de ,grasul e greu de manevrat.Deja nu mai pot folosi aparatul ca oglinda nu functioneaza si am ajuns acasa si l-am intrebat pe barbat daca e bine..
Saracu`...dupa ce are interdictie de la doctor....mi-a trantit-o
"stii ca nu ma interesaza aspectele astea banale...etc etc
Ce sa zica si el...Voua nu va e greu?
Ca eu am deja vreo 10 in plus de a tratament si ma simt ca o balena casalot,rechin,ba nu ca astia-s sprinteni,elefantel,sau vitelus de primavara...

va pup

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, dragi gravidute!
Ieri, am fost la eco si mi-am vazut micile comori. Un bebe are 2,1 mm si avea activitate cardiaca , iar celalalt, este mai micut are doar 1,8 mm, abia a putut sa-l masoare, dar nu a vazut activ cardiaca.
Colul este inchis si are 3,88 cm. De acum voi merge saptamanal la eco, pana voi trece de trim I. Urmatoarea intalnire o voi avea pe 16 aprilie, abia astept.

Vreau sa va intreb, daca pot continua sa beau ceai de cretisoara?
burticile si va doresc sarcini usoare si la termen!

5+

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Urmeaza sa fac si eu FIV luna aceasta (am inceput diphe) si sper sa vin aici, cu voi, la odisee.
Intrebarea mea este urmatoarea: cati embrionasi v-ati pus?
In cazul in care reusesc sa obtin minim 3 viabili nu stiu, sa-mi pun 2, sa-mi pun 3?
Mai am o fetita (natural), am mai ramas insarcinata de 2 ori natural dar am pierdut sarcinile in sapt mica (5-6).
De gemenutzi + Maya sunt pregatita, dar daca se prind tripleti, in cazul in care imi pun 3 si se prind toti...cu 4 copii chiar nu m-as descurca.
Hotaraste dr cati, in fc de cum se divid?

multumesc frumos si sarcini usoare!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

ingeras26a, multa bafta la fiv! Sa fie cu reusita din prima! Unde faci fiv-ul? Referitor la cati embrioni sa transferi, este greu de decis. De obicei, hotarati impreuna cati embrioni transferati. In cazul meu, am avut 7 blastocisti si am transferat 2 desi, in ziua transferului, as fi vrut 3 ca sa-mi creasca sansele, dar apoi, m-am gandit, ca daca se prind toti 3 si risc sa-i pierd pe parcurs, si orice sarcina cu 2 sau mai multi bebeii este riscanta. Iar eu nu am decat 1,60 si 47 de kg si am si uter polifibromatos cu cativa noduli , iar dr Dracea a spus ca 2 sunt suficienti. Multumesc lui DD ca s-au prins amandoi, iar acum ne rugam sa ajungem la termen.

5+

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Hepilica ma bucur ca fetita e ok. Cam peste o saptamana ar putea incepe sa transmita semnale. Mai ales seara cand te ralaxezi!
ingeras26a bafta la fiv!
dear_bambie mai ai rabdare o saptamana. apoi poti repeta eco, si se va vedea sigur!
Mada- eu ma descurc inca singura, mai folosesc oglinda dar nu-ti zic ce obosita sunt dupa...
Pupici tuturor!

Bq 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

hope, si eu am facut prima echo la 4 saptamani si 5 zile si de asemenea nu s-a putut vedea decat sacul gestational.

Pe raportul echografic scrie: " imagine hipoecogena intrauterin ce poate semnifica o sarcina intrauterina, semnal doppler in zona de implantare"

Tot in aceeasi zi am facut si Beta hCG, iar valoarea a fost 2075.

Urmatoarea echo, cand s-a si constatat ca puiutul avea activitate cardiaca, a fost 2 saptamani mai tarziu (6 saptamani si 1 zi). In aceeasi zi valoarea BhCG a fost 44103.

si ai grija de puiutul tau.

h.

16+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kineta caruciorul meu poate fi folosit si pt nou nascuti. Desi pe site-ul producatorului scrie ca se rabateaza spatarul pana la 150 grade ceea ce e foarte putin pt un nou nascut in realitate spatarul se rabateaza pana la 170 de grade si poti pune si un nou nascut in el. Inconvenientul e ca nu are bara di fata dar acum mi-a mai traznit o idee. Am vazut ca la unele carucioare barele de protectie din fata sunt detasabile si ma gandeam oare nu se gasesc separat de cumparat. Am sa caut sa vad daca gasesc ceva. Poate din alea cu tot felul de jucarii pe ele.

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Vin si eu la raport dupa echo. de ieri. Bebe este bine are 2,52 cm si 170 batai/min. si era tare activ. Eu ii multumesc Domnului ca nu am mai sangerat dar greata este in continuare prezenta. Am facut si analizele de trim.1 si ca sa-mi puna capac am si infectie urinara pe care o tratez si apoi o sa repet analiza.
In rest nimic, sunt la pat si astept cu emotii sapt.11-12 sa fac bitestul.
Va pupic

Mergi la inceput