Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

petrean am vazut si eu pozele cu baietii bravoi sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa puteti sa ii cresteti..sunteti o familie foarte bogata

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Hai, Shasa, fruntea sus, mai ai asa putin pana vine bebe! Lasa astenia altora...sa stii ca si eu ma misc ca o ratusca beteaga, parca am si uitat cum e sa mergi normal sau cum e sa nu ai burta si nici kilograme garla in plus...dar asta e, sper sa revin la forme si stari mai bune cat de curand.
Ma tot uit la burtica...nici nu mi se pare foarte mare si nici coborata, ca tot ma intreba Olishka zilele trecute. E musai sa coboare inainte de nastere? Si pierderile de dop sunt de asemenea obligatorii? Sau ma pot trezi asa, din senin, ca nasc, fara niciun semn prevestitor?

Ana-Maria

37+
AMR 3 saptamani

Incer, incerc sa tin fruntea sus....cat de cat mai reusesc. Eu nici acum nu stiu daca mi-a coborat burta nici la celalate sarcini nu am stiut.......pur si simplu nu imi pot da seama...Cat despre pierderile de dop......iar este un aspect necunoscut de mine.....cred ca l-am pierdut in timpul travaliului la amandoua nasterile si asa prevad ca mi se va intampla si acum...... Deci nu-i o regula.

FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+

7 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

ELILOV am vazut pozici cu bebic frumos si grasunelsa va traiasca si sa fie sanatos
La buricut ce a patit? Cumva nitrat de argint?

7 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

ADIRYS am vazut pozici noi cu nora. Imi vine sa o mananc nu alta

DYANA frumosi cei mai frumosi ochi din lume. Sa va traiasca!

FLORINELA aveti un mutunel care chiar merita eforturile pe care le faci! Si la ce zanmbet am vazut eu acolo in carucior.......

7 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Of, Shasa, ce vesti triste imi dai...durerea asta e atat de puternica incat ma insoteste si noaptea in pat, amortesc des si sa vezi atunci distractie cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta Ma tine deja de o saptamana si ceva, acum n-oi muri eu inca 3-4 (in cel mai rau caz), nu? Oricum, la fel cum ai patit si tu, merg ca melcul...Ana-Maria 37+AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

seara buna
florinela iubita noi avem aproape 5 luni si tot atatea am de muls...crede.ma ca te vei obisnui si cu timpul ti se vor forma si sfarcuri nici eu nu am crezut dar iata ca acuma am sfarcuri il mai mint pe bb uneori si papa 30-50 ml e o mare satisfactie pt mine....stiu e dureros..dar eu ma simt implinita....si eu aveam canalele prin san aiurea tot asa vor ramane insa repet se vor forma sfarcuri..degeaba trage sotul tau..si al meu a facuto...bb-i au un alt stil de a suge si elierezi fara sa sti laptic..stai sa mai cresteti dupa 3 luni siguri va avea ce trage si evident putere....vb de calciu si vit d noi am luat aveam fontanele marite....am luat 10 zile intr-o luna si 5 in alta si am intrerupt deja se inchisesera fontanele ajunsesera la normal....
sanatate si putere...stai linistita obisnuinta e o a 2-a natura a omului si eu tot de 6 ori ma mulg..dar manual cu pompa isis avent f f buna ..electrica nu am suportat

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

William Shakespeare

Multumesc pentru incurajari eliov, parca e mai bine cand nu esti singur in situatia asta ...eu am luat un arsenal de pompe...o am, si pe cea manuala , la mine asta face fata si asa stau cate o ora la muls...

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Shasa, e grea asteptarea...cand imi aduc aminte...dar mai este un pic pic...si repede vine bebe

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata mamici si burtici
Azi am schimbat semntura

8+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor
Noi suntem bine si acasa de vineri dupa amiaza.
Nu pot sta inca in fund prea bine(acesta e motivul pentru care nu am intrat pana acum)
Isabella e ff bine,papa si doarme ceea ce-i displace luiDonu' (nu se joaca)

O duminica frumoasa si numai bine o sa revin si cu SURPRIZELE mai putin placute dar cu ajutorul lui DD au avut un final fericit.
Monica vineri nu a sosit sper ca luni[asi].

Va multumesc ca sunteti alaturi de noiu

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

NEATA FETELE
shasa da nitrat de argint..ne-am procopsit din maternitate cu stafilococul auriu...si nu-i mai trece.....cat priveste nasterea sunt convinsa ca va fi bine....fac galerie poate poate
simina-kim bravos la mai multe inainte ... a si am citit pe undeva....mama lor de tigari ..nana sa scapi de ele...
florinela cu placere...asa dura si la mine o ora...acuma in 15 min unt gata tzitzile imagineaza.ti ca am dimineti de scot si peste 400 ml din ambele tzitzi....cerc vicios cu mulsul...asta e

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

William Shakespeare

Mergi la inceput