Poate calatori cu avionul?
Buna!
Am o fetita de 18 luni,si la sfarsitul lunii vrem sa mergem in Romania cu avionul.Eu stiam ca la varsta asta nu sunt probleme pt. ea sa calatoreasca, cu avionul...dar mi-au zis mai multe persoane sa ma interesez mai bine...
Este cineva care a calatorit cu avionul,cu copii asa mici?
Ar trebui sa am ceva scaun pt. Ambra?
Biletele le-am rezervat pe internet,si nu scria nimic despre asta...
Va multumesc anticipat!
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Raspunsuri
abramburika spune:
Nu, nu e nici o problema. Pana la 2 ani nu ii trebuie nici un scaun special, mai ales ca zborul e scurt (aprox. 2h), va sta pe picioarele tale.
In rest ... daca e linistita, nu plange, nu sunt contra-indicatii la zborul cu avionul.
Eu am calatorit si fata cand avea 8-9 luni si s-a comportat ff bine, adica a dormit tot drumul.
Calatorie placuta!
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
beshter spune:
Nu stiu sa fie vreo problema. Vara-mea a venit din Carolina de Nord cu trei copii, dintre care cel mai mic avea la momentul respectiv un an si patru luni.
You cannot both dance and not pay the piper.
Happiness_4_us spune:
Prima calatorie a fluturasului nostru catre Ro a fost cand nu implinise inca 3 luni. Este ok si nu au nici o interdictie.
Nu trebuie nici un scaun ptr ca o vei tine tu in brate si ti se va da o centura speciala ptr ea pe care o vei prinde de centura ta ca sa fie in siguranta.
Drum bun!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Berarpiri spune:
Va multumesc pt. raspunsuri!
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
nrl spune:
Si noi am calatorit fara probleme, de 2 ori pana acuma, la 3 luni si la 1 an si 3 luni, a fost foarte ok. Sa ai la tine tot felul de jucarii, carticele... ce ii place lui sa nu se plictiseasca si ceva de rontait.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
kay spune:
pana la 22 luni S a zburat de... dus intors I mean, adica si dus si intors
22 de ori in Europa si de 4 ori in SUA...
adica 11 zboruri dus intors Europa si 2 zboruri dus-intors SUA...
Si e si cardiopata d`aia serioas, nu se incurca
Chiar nu exista nici o problema la un copil sanatos...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/apel - orice retea de telefonie mobila
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."