Salajence la apelll!!![89]
Raspunsuri - Pagina 3
olim spune:
o duminica excelenta tuturor

si o saptamana asa cum va doriti
la noi e SEMANA SANTA, si de miercuri sunt libera pana luni
abia astept sa stau cu puiu
piticutz spune:
Mihaela, poate intr-o zi o sa ma apuc si eu de prajituri si cred ca atunci primul tort pe care o sa il fac o sa fie asta al tau cu visine.I-am aratat colegului poza cu el si a zis "IHI, acela sigur e bun, mai ales cu visine si ciocolata!"
Oti, m-ai dat gata cu folia aia, nici nu am stiut ca exista asa ceva.
Olim, ce trai pe vatrai la voi, in Spania! Aici daca nu ar trebui sa dormim, ca si orice fiinta umana, cred ca am lucra non stop.Poate ne-ar fi pus si niste lanterne pe crestetul capului, ca si la mineri, sa putem vedea si pe intuneric tot timpul.
Mi-am luat liber duminica, in ziua de Paste adica. Probabil o sa mergem la ziua unui prieten si o sa sarbatorim de toate atunci.Dar lucrez inainte joi, vineri, simbata, si dupa aceea luni, marti si miercuri.E ok si asa, ca oricum, o sa fiu acasa pe la 2,30 la amiaza, zilnic.Unul din motivele pentru care-s incintata de noul job: pot dormi de amiaza cind ajung acasa.
Ieri am fost la bai, dupa cum v-am spus, ne-am inmuiat bine in apa; am stat si afara in jacuzzi,a fost soare frumos, desi batea un vint rece ca gheata.Dupa aia am mers spre casa si ne-am adunat la noi toti, am facut aripioare de pui si carne de porc la barbecue, colegu a facut spanac (din acela cu lapte) si am mincat, cu castraveti murati, toti ca lupii.
Pe seara, dupa ce a plecat toata lumea de la noi, am facut budinca de vanilie si ciocolata si am pus in mai multe pahare mari, de unica folosinta, in ordine: intii budinca de vanilie, dupa aia capsuni taiate bucatele, apoi budinca de ciocolata, dupa aia banane taiate feliute.Cind mincam din ele punem frisca pe deasupra din tub.Ne place tare mult, mai nou.
voiam sa va doresc sa aveti o duminica placuta, dar pe vremea asta la voi e spre seara deja...
oricum, stau si imi beau cafeluta aici.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
piticutz spune:
Da chiar asa e de frumos pe-afara la voi, ca nu sinteti niciuna aci ?
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutzOti, m-ai dat gata cu folia aia, nici nu am stiut ca exista asa ceva. |

Dulciuri
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui piticutz Da chiar asa e de frumos pe-afara la voi, ca nu sinteti niciuna aci ?Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
mihaela_s spune:
Ah, pai cred si eu ca expodeza natura...imi zicea mama ca se simteau 26 de grade in Zalau...aici merge catinel, catinel...10-12 grade, mai avem pana infloresc pomii. Dar imi place ca e primavara adevarata, ii duceam dorul...
Sper numai sa nu se raceasca vremea iar in Ro, ca de multe ori s-a intamplat...
Cami, ce fain ca ati fost la baie...si noi ne pregatisem pe azi, dar Ovi a fost de garda. Poate mergem intr-o seara saptamana care vine. Tu de ce paste vb? De cele catolico-protestante sau ortodoxe?
, o saptamana frumoasa!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Cami, ce fain ca ati fost la baie...si noi ne pregatisem pe azi, dar Ovi a fost de garda. Poate mergem intr-o seara saptamana care vine. Tu de ce paste vb? De cele catolico-protestante sau ortodoxe? , o saptamana frumoasa!vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
ziceam de Pastele ortodox, ca sint libera.Cu o saptamina inaintea lui, adica de celalalt Paste, lucrez.
- Dr. Seuss