Salajence la apelll!!![89]
Raspunsuri - Pagina 2
dianaiulie2009 spune:
Cami, distractie placuta !
Fetelor, dati un accept la messenger k nu stiu ce bai am facut de am sters o gramada de nume de pe acolo.
Fug sa mai strang prin casa si poate mai trec pe la voi 
mihaela_s spune:
Asa...daca tot v-am facut pofta, poftiti si o feliutza de tort. 
Noi acum ne-am adunat de afara...am fost la plimbare 2 ore cu Ovi prin parc si pe malul marii, e atat de frumos! Ce dor mi-a fost sa vad iar marea asa calma si cu soare...Azi am avut vreo 12 grade si lumea era deja in tricou sau jachete subtiri. Eu inca cu jacheta de primavara, nu am putut sa ma dezbrac mai mult. Apoi am fost si am luat rasaduri de panselute, le-am pus in afata casei, am luat radacini de lacrimioare si le-am pus in pamant, am pus si bulbii de frezii(in ghiveci in casa si afara in pamant) si daliile. Am semanat mai zilele trecute si portulace...Ovi a tuns tufele si copaceii, eu vreau sa tund maine trandafirii...si sa stau la soare...
Am facut si podoabe pentru Paste...am aranjat frumos in geam un bol cu iarba si pene colorate, cu oua colorate, am schimbat de Paste si aranjamentul din suportul de lumanari...acum vrem sa facem si påskris-ul www.coolabah.com/ausblog/marie/uploaded_images/pask0406b-764908.jpg" target="_blank">ornamentul suedez de Paste. Saptamana viitoare mai cumpar ceva ornamente, sunt atat de multe si frumoase!
adriana, n-ai mai zis de ce nu ti-ar placea iarna la casa...? 
cami, ma bucur ca iti place la munca. 
si o seara faina!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Mihaela, nu ai mila deloc de noi ...
pe tastatura ... musai tre sa prestez si yo acest tort. E simplu si ma leg sa-l fac !
De ce nu mi-ar placea iarna la casa ??? Pai , nu imi place momentul cand se topeste zapada si e plin de noroi peste tot. Asa si primavara si toamna. In casa nu le-as putea tine pe fete si ar fi un dezastru totul in acele perioade. Poate daca ar fi asfalt peste tot si nu ar fi de unde sa iasa noroiul , ar fi altceva. Raman la preferinta mea de a locui la casa doar vara. Sau daca ar fi zona super buna, cu vecini civilizati ![]()
mihaela_s spune:
Ah, am inteles adriana...aici nu e noroi insa. De asta mi-a iesit din minte faza cu noroiul. Aici e strada asfaltata, trotuar, dale de ciment si iarba. Nu stiu cum e la casele nou construite, dar am vazut ca acolo pun gazon peste tot, cei care construiesc casa. Si pietris...iar drumul si trotuarul e obligatoriu.
Eu am facut tortul in vreo 30 de minute...blat din magazin, crema la rece...amestecata cu visinele din compot si cu frisca batuta. putina cioco topita cu unt pentru glazura. Super gustos! Acum ma uit prin reviste ce tort sa fac de Paste...am gasit ceva delicios, cred ca acela o sa-l fac. Dar tebuie sa fac blatul acasa...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Cami, nu despre folie alimentara era vorba, ci despre asta:http://www.sugarcraft.com/catalog/gumpaste/impression-mats/z-apply/howto2.htmAm ajuns si noi pe la 10 din Zalau, rupti. Vad ca e mai greu sa fii musafir decat gazda.
Alex o supt cate 5 min azi, nu s-o simtit in elementul lui, asa ca amu pe seara o fost cam marait. Cum am ajuns acasa o mancat ca nehalitul.
Va
si va doresc 

buna.Dulciuri
Bimilit spune:
'neata la amiaz!!!
multam de cafei.is lenesa si fara chef de scris.poate revin in forta mai pe seara.sa va inebunesc cu neste retete dementiale
.rapide si usoare foc.
mihaela, am
la tortul tau .mvai ce nebunie .
va pupez si salutez.duminica placutaaaaaaaaaaaaa
Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianalaura spune:
Buna dimineata la amiaza!
Ne-am trezit si noi toti 3 de vreo ora...acum ne bem cafeluta..si o tulim cat de curand un pic afara cu Stefan si la mama la masa. Ieri dupa cum ziceam am fost la tara...atat de bine s-a simtit iar Stefan..mi-a fost un pic frica sa nu se zgarie prin vie de vre-o vita ceva...dar atat de repede s=-a adaptat...sa vedeti cum se apleca pe sub crengi...apoi si-a gasit un damb, si si-a facut tobogan...s tagea p cur pe jos..s-a distrat la greu.
Miha, imi cer scuze, eu cu siguranta m-am gandit la tine cand am zis de flori. Am mai vazut pozele, sunt super florile.
Oti, ce bine o fi de tine! Poate fac si eu rost de coloranti si martipan, zicea vara--mea care e in Anglia ca o sa imi trimita cand vine unchiu in tara, cica sunt tare ieftine chestii de genul asta acolo.
Bia, tu u mai zici nika?
Adriana, la ce sa fac calcule? Iti faci casa?
Cum va mai simtiti?
Elvira, tot la munca?
Olimpia, hai mai des pe aici.
Cami, distractie placuta weekendul asta.
Giulia, mai intra pe la noi.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
mihaela_s spune:
Multzam de cafea! 
Va salutez si va doresc o duminica placuta! 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie