***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***
Raspunsuri - Pagina 7
MadameBovary spune:
Mihaela, n-am citit ca e vb de 90 de lei / zi, am crezut ca e tot tratamentul 90 de lei (unde mi-o fi fost capul nu stiu). Aveti dreptate in legatura cu banii, chiar si pentru cineva care n-are astfel de probleme si tot inseamna destui bani... d-aia am si zis ca decizia voastra, noi putem doar sa ne dam cu parerea. Daca ai nevoie de ajutor, spune-ne si ne mobilizam... ne stii ca suntem fete saritoare!! 
Dodo, Isabella e o minune, cred si eu ca te-ai indragostit de ea la prima vedere!! Si noi am facut coada aici la pupat si la giugiulit cand am vazut poza!
Sanatate la pustoaica, sa se faca mare si frumoasa... la fratior sa aiba grija de ea si la parintii sa-i vada sanatosi crescand si indeplinindu-si visele!!
si fug pentru ca am un rendez-vous ![]()
Delphinas spune:
v-am promis poze, luati DE AICI si va delectati.
Dodo
bine ai venit acasa, sa treaca poponetu repede de la crosetat si sa te bucuri de bebelina. Interesante faze prin ce ai trecut, poate tb sa il asisti tu pe dr ![]()
vin si eu la campania pt sasha 
eu un gust tare amar in suflet sper sa treaca
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas v-am promis poze, luati DE AICI si va delectati. |
"Incondeietoarele de la Ciocanesti"????
Pai e clar ca numa' tu poti fi printre ele! 
Dodo
frumoasa printesica! E o dulceata de fata! Ca doar are cu cin' sa semene! {:D]marami da' cin' te-a suparat ashea de zici ca nu ne mai scrii? hai un
maaaaaaare de la mandea sa-ti treaca toate boalili 

Pisicutzo, ashea care va sa zica, iti facusi aparitia? sa vezi tu ce ti-o furi
daca mai dispari ca magarusul in ceata 
Tizo FA TRATAMENTUL Sashei! Merita! Si vorba Tantzicii: conteaza si pe noi!

sorana au trecut mucisorii?
veverita frumoasa si pe mamica ei superba!asa vio ne inseli cu amantele?

Soso-maimutzica si frumusetea de linga ea (la tine ma refer, Oana ****************************************************************
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui misha71 "Incondeietoarele de la Ciocanesti"???? Pai e clar ca numa' tu poti fi printre ele! ![]() |
www.turisminbucovina.ro/ro/asezari/ciocanesti.htm" target="_blank">sa stii unde sa ma cauti
poze, Just Me
ambitioasaEmma INVINGE cancerul
Delphinas spune:
www.youtube.com/watch?v=pDlgvPMFmpI&feature=related" target="_blank">Aviz doritoarelor de copii
ia sa vedem al cui face precum kupilu asta?
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
misha71 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Un subiect de luat cartonase http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135790 |
Pai puteam io sa lipsesc? Fac ce fac si o sa ma vedeti si pe mine ofitzereasa, da' io vreau trese mai colorate
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
misha71 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas www.turisminbucovina.ro/ro/asezari/ciocanesti.htm" target="_blank">sa stii unde sa ma cauti |
pai atunci ne vedem in septembrie, la boncanitul cerbului
(LadyJ)
sorana spune:
Misha merci de intrebare. I-a trecut demult raceala, a si uitat ![]()
Am facut si eu "cereri de prietenie"
Acu' ramane sa vad la ce foloseste chestia asta cu prietenia ca inca nu m-am prins 

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
MadameBovary spune:
va tzuc apasat si ma duc la somn. obositor, dom'ne, obositor
.
somn usor, mahala draga!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary va tzuc apasat si ma duc la somn. obositor, dom'ne, obositor somn usor, mahala draga! ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
noapte buna,tantza!
dragele mele,sunteti fantastice si va iubesc!
multumesc din suflet de sustinere!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA