***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***
Raspunsuri - Pagina 17
misha71 spune:
Iotiti ca aparura fiicele risipitoare! ![]()
Pupa baba pe vio, ruxulina si rhoneea (trimit poza
). Sa nu mai dispareti asa ca-mi dati palpitatii si moare vecina lu' Diarux de oftica ![]()
Oano, cred ca mai asistam la o nastere in direct ca la Dodo
Deci respira adinc, numara pina la 100 si calmeaza-te ca tat'su sigur n-are cum sa-l faca
Ce mai zice Stephan? 
Dodo
printesa frumoasa!
Mihaela, la cum zici, Sasha are sanse sa se faca bine.
iubitul meu.
Tantzico te bat la fundul gol daca mai vorbesti asa. Tu chiar nu-ti doresti copii? Uite la fetele de la capitolul "Asteptand un ingeras in viata noastra !" cit de mult se chinuie sa aiba un copil. Daca te-ar auzi cum vorbesti, cred ca te-ar linsa. Un copil e o binecuvintare si e mare pacat sa spui ca nu-l doresti, chiar si in gluma.
toata mahalaua fara exceptii, ca am dat si io in boala porcului
![]()
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
MadameBovary spune:
Mishoooo, stai mama, ca nu-i dracul asa de negru! Iubesc copiii, imi doresc copii, dar nu vreau sa-i fac doar ca n-am ce face, nu vreau sa-i fac si sa n-am cu ce sa-l cresc si asa mai departe. Doar pentru ca pot (asta presupun, nu stiu nimic sigur) ar trebui sa-l fac pentru ca altele nu pot sau cum?
va tzuc, mai bag un email la persoane importante si trag si eu pe dreapta, poate azi nu ma mai loveste tusea peste cap si pot sa dorm si eu mai linistita!
si somn usor!
rhoneea spune:
Am trimis pozici catre mailul comun
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
kokiy spune:
you all ...sunt rupta'n doua ...dar tot mai pot ranji![]()
Alo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunii? - Esti la piata? - Nu, in farmacie
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux KAY messengerito!!!!noroc de tine ca ai aparut, io am crezut ca m-au abandonat toate si au fugit la alt topic...mami Ruxandra, in plina forma pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan![]() poezici pentru mamici si pepenasi![]() www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ![]() Andrei Tudor- minunea noastra -The Story ![]() ...inseamna ca infinitul si-a gasit limite ii zarisem grimasa zvarcolindu-se-n catuse de fier aripile sunt inutile acum chiar si cenusa... |
unde sa fugim maica, ca nu ne mai primeste nimeni
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui kokiy you all ...sunt rupta'n doua ...dar tot mai pot ranjiAlo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunii? - Esti la piata? - Nu, in farmacie ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
capsuni

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
kay spune:
bananeeeee

deci tot ce pot sa spun in dimineata asta, si ceea ce nu credeam in veci ca o sa spun : I LOVE AMERICA
e ceva de vis, nu pot sa va iegzplic cat de bine ma simt, cat de mult apartin acestei tari... pacat ca nu mi-s de acolo... e mediul in care ma simt linisita, e singurul loc in care am fost calma in ultimii 2 ani... dar calma, asa, nesimtit de calma
.
va pup si I love u, my plesnite !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
Oano asa simt eu ca apartin de Spania
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
kokiy spune:
Diarux ,nu te-am parasit ...eu plec la 07.30 si vin la 22.30 -23.00 ...apuc doar sa citesc sau sa mai bag o duda ![]()
azi ma duc din nou la scarbici de la 14.30,au nevoie de mine ,dar si eu de bani lor
...fac curat ,dar sunt cu ochii pe voi ![]()
www.youtube.com/watch?v=qG9PLbx8GYY&eurl=" target="_blank">DHL :)
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
si eu prin zona....cu
la purtator sa ma dezmeticesc mai bine.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa