***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Eu refiluz sa fac baieti !!! Daca tot e musai, tot o fetita asa baietoasa vreau . mi-e soooomn :(

Dodolina-bulina , mare de tot !!!

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

intre sedintele de terapie si dus copil(andreea) cu catel la doctor(in fiecare zi tratament perfuzabil),reusesc si eu acum sa bag nasul aici la voi..sa beau o de la delphi,azi nu o mai ratez!
va multumesc de sustinere,adica pt mihaitza..stiam ca sunteti alaturi de mine si tare bine este!
multi ,pt toata mahalaua!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Eu refiluz sa fac baieti !!! Daca tot e musai, tot o fetita asa baietoasa vreau . mi-e soooomn :(

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

oana,baiat,fata,gemeni...sanatosi sa fie....asta,daca e cu ochi bineinteles,poate este doar astenia de primavara....tu ce varianta preferi?ca eu pe aia care vrei tu ti-o urez!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Mihaela: Sper ca Sasha se face bine
Rhonea: merci de aprecieri. Si mie mi-e draga poza cu porcusorul ce mic care bea din biberon
Kay si mie mi-e somn non stop. Si eu sper ca de la primavara
Dodo - deci ai invatat deja de la Isabella cate ceva?
Si sa te invete Isabella tot ce vrea ea
Mishule si sper sa te apuci si tu de invatat ca Dodo

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

www.inimacopiilor.ro

S

Du-te si fa nani ca lu' bebe ii e somn

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

La mine somnul si oboseala vin de la lipsa ACUTA de . Orice as face, nu mai pot sa ma reglez sa dorm si eu ca un om normal si sa ma odihnesc cat trebuie ca sa nu ma mai simt ca si cum trag dupa mine niste bolovani toata ziua . Nu ma vedeam asa de activa . Eu nu vreau "ochi", ii dau cui ii vrea, cine liciteaza mai mult ii primeste... si ii dau din aia frumosi, din generatii in generatii, albastri-gri . Oferta speciala acum ca vine Pastele .

toata mahalaua si ma duc sa bag mancare, poate asta ma mai trezeste . mai nou am si accese de tuse care ma trezesc pe la ore obscene, tusesc de zic ca-mi dau duhul (si lacrimile) si apoi adorm la loc. e fun sa fii racit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Oana poate e ochisori in burtica ce vrea sa faca nani cu mami lor

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

olaaaaaaaaaaaaaaaa
aim not ded iet!dar sunt pe drum!
raportam cochil mofturos din cauza de dintosi, sper. prin urmare, nopti lalaite si par smuls, ochi crapati etc.imi vine sa il scociorasc eu ca sa ii iasa mai repede, saracutzul!!!

DODOLINA va pupic
prntru bebele cel mic!

Izabella sa va creasca
viata sa va veseleasca!

am citit de OOLELE lu DELPH /(apropo, obsedateloooor!!!1

heeei, nepoatra lu'Vlad Tepes!!!! cu accent pe numele de familie.mai iegzishti? iti pare rau? mai faci? ca sa stiu daca te iert

ce aud????SHOSHO o sa aiba un surior? sau o fratioara???

VIOpreventiv

am uitat cui am vrut sa ii mai scriu...da va pup pe toaaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeeee!!!!!!!!

si acum....za fani part.

deci, despre VECIIIIIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAA

am ras[andit vb in bloc ca cinevaaaa, nu spui cine, persoana importantaaa, si-o trage in dementa. si vestea a circulat, de acu face toata lumea investigatiuni.
da io nu stiam, doar am zis asa...intr-o doara...
si ma duc la o vecina care sta usa in usa cu cea de deasupra mea.
si aia, dementa, se duce la asta si ii zice ce am zis io. aia...nuuuuuuuuu, da mie nu mi-a zis ca se aude asa...mie mi-a zis ca se aud batai.
concluzia unanima, nu are cum sa fie cea de deasupra ca are cupil si ca barbacsu vine tarziu acasa sau deloc seara.(de parca eu de barbacsu vorbeam....).si deci acu se pun pariuri ca e aia de dedesubt, ca aia din perete de la scara ailalta nu poate fi ca se aude la mine cu surround, adik in toata casa, de jur imprejur. deci acu.,..asteapta toti bip ul meu cand se mai aude ca sa vina buluc sa vada cum e.It's gonna be a partyyyyyyyyyyyy!!!

saraca aia de dedesubt nu stie ce o asteapta!ar fdi mishto sa nu fie ea.

Ideea e ca de vreo sapt si mai bine nu se aude nic. o fi la un ciclu lung????

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

aho, aho copii si frati

mie-mi doarme odorul si pot sa ma destrabalez la maxim ma duc sa ma culc

moolta ubire shi poopici la f3t3l3 mele prepherate

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

KAY messengerito!!!!noroc de tine ca ai aparut, io am crezut ca m-au abandonat toate si au fugit la alt topic...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput