Copii din 2002 *58* Dormi in pace, ingeras Emma !
Raspunsuri - Pagina 16
katty spune:
Neata
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Gheorghe, George, Georgeta, Geta, si tuturor numelor derivate din acestea care-si serbeaza astazi onomastica!!!!
Daca aveti sarbatoriti in familii, sa va traiasca, sa fie sanatosi!
Noi nu prea avem nume aniversate astazi, asa ca suntem cuminti, n-avem pe cine suna!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
noah, revin, ca am scris un msj si s-a dus nu stiu unde
Tuturor cu nume de GHEORGHE
Nina-am vazut pozicile.Muscatura a fost atat de aproape de ochisor!!
Uff, m-am speriat cand am citit de voi, insa azi-dimineata mi-a venit rau cand am vazut la tv baietelul de 9 ani muscat de caine.Ziceau medicii ca daca traieste, va ramane paralizat pe viata...
Io am un fix:in caine nu poti avea incredere, mai ales cand nu e al tau!
Katty- lui Andrei ii place cu atv-ul?
Andreiul meu a fost incantat cand atv-ul a fost premiera, apoi a lasat-o mai moale.Acum nu mai vrea sa conduca nimic in viata lui, nici masina, nici motocicleta.Nimic.A vazut el la tv ceva accident, care tare l-a impresionat.
Cristina-uraaaa!!!sa-l stapaniti sanatosi!! Vei pune poze, nu-i asa...?!!
La noi e noros...Katty-puteai sa dai o cafea
cristina si Andrei
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Katty- lui Andrei ii place cu atv-ul? Andreiul meu a fost incantat cand atv-ul a fost premiera, apoi a lasat-o mai moale.Acum nu mai vrea sa conduca nimic in viata lui, nici masina, nici motocicleta.Nimic.A vazut el la tv ceva accident, care tare l-a impresionat. La noi e noros...Katty-puteai sa dai o cafea |
Da, Cristina, i-a placut! A mai fost pe ATV, intotdeauna insotit, ca si acum de fapt, dar de data asta cumnatul l-a lasat pe el sa il manevreze, sa accelereze, si s-a descurcat! Dupa asta e super-incantat!
Nu stiu cum va fi data viitoare!
Cat despre , nu am facut invitatia caci sunt cu ea pe terminate, nici nu mai sunt zombie ca ieri, dar te/va pot invita cu drag la o felie de pasca sau cozonac si un !!!
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Vreti nu vreti, eu pun niste pozici cu noi
Tratatia lui Katty, cu pasca si cozonac, probabil, a adus soarele si la noi!!
cristina si Andrei
katty spune:
Cristina22, ce poze frumoase, pline de optimism, mai ales cele in care sunteti in maneca scurta! Am remarcat ca Andrei seamana tare bine cu tine! Si poza cu toti trei e foarte frumoasa!
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
katty,
cristina22 si mie imi plac cainii, dar mai de la distanta, ca nu se stie niciodata ce e in capul lor.
Sotu' tare vinovat s-a mai simtit, ca i-am zis ca eu n-as fi lasat-o sa stea cu el in brate si bot in bot. Dar apoi, mi-a povestit sefu' ca la fel a patit fiul lui, cand era mai mititel, in casa, cu cainele lor de casa, care tot in joaca l-a muscat pe baiat de fata.
Intr-o secunda se intampla, n-ai cum sa fii pe faza, doar evitand apropierea prea mare dinte caine si copil.
Insa, daca iubeste cainii, greu ti copilul la distanta.
Am vazut pozele, foarte faine ! Sunteti niste frumosi !!!!
Nicoleta, m-ai innebunit cu lalelele acelea atat de elegante si mandre ! De ochii albastri ai lui matei, ce sa mai zic....n-am cuvinte ! Iar Stefan arata tare fericit ca are un asemena fratior, iar tu, radiezi de fericire, alaturi de ei.
Sinzi, ce distractie ati avut si voi, in natura si la piscina, deja.
Chiar ca numai unditele le mai lipseau baietilor.
katty, pe Picasa nu ma lasa sa vad pozele, nici de acasa. Se pare ca avem ceva probleme cu PC-ul fetelor.
Fetelor, Francisca va saluta si va transmite numai bine, voua si copilasilor vostri !
E foarte ocupata la serviciu, ca ii lipseste o colega si are si munca ei pe cap.
O zi faina in continuare ! La noi, inca e senin, dar noaptea si dimineata e frig rau....- 7 grade C.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Nina, multumesc pentru comentariile la poze, esti o draguta . Am vazut si eu o parte din pozele voastre, super dragute toate verisoarele, si mari, si mici.
Cristina, am vazut si pozele voastre! Atmosfera de vacanta si relaxare! Super-dragute!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
andy.p spune:
Noi nu suntem asa bine,gaza mica a facut bronsita asa ca ne chinuim cu muculetzi,cu tuse,tot tacamul:nu doarme ziua,nu mananca sper sa treaca cat mai repede.Andy e bine ,pe afara pe la bunici
Nicoleta,Katty,Sanzi
Nina fff frumoase pozele,saracutza cat de aproape de ochisor a sarit catzelul,bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav...aveti o famile tare frumoasa si numeroasa
Cris vazut locurile bine stiute..in pensiune n-am fost,da imi spunea cumnata-mea ca arata super...se vede ca v-ati distrat..am frumosul leit mami.
Lucia ce face burticutza??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
light spune:
Salutare tuturor!Am reusit sa il impartasim pe Liviu sambata Pastelui, dar la Inviere nu a fost decat sotul. A doua zi am petrecut-o la verii nostri.Nicoleta ma bucur ca sunteti bine. Am admirat si eu orasul vostru plin de lalele. Foarte frumos.Ca vorbeai de dintisori, ce bine ca ai vostri copii stau cuminti la dentist. Banuiesc insa ca dintele se misca f tare si l-a scos dentistul f usor fara interventii speciale. Noi avem o problema serioasa cu un dinte. Cei de lapte care cad, si-i scoate singur, fara probleme, tocmai l-a scos pe al 7 lea. Insa avem o problema cu un dinte care a fost cariat si plombat si a facut abcess de vreo cateva ori si am incercat sa il scoatem la dentist. E un premolar care din pacate se va schimba abia in jurul varstei de 11 ani asa ca nu avem cum sa asteptam sa cada. La inceput am crezut ca e simplu si il vor scoate cu anestezie locala dar cand l-au vazut asa speriat au zis ca nu se poate fara anestezie generala. Noi nu i-am luat in serios si am consultat alt medic, si alt medic si tot asa, au incercat mai multi dar toti au tras aceeasi concluzie - anestezie generala. La un moment dat ne hotarasem sa facem extractia la un dentist privat, ca merge mai repede, dar cand am vazut planul de tratament ni s-a facut rau. Facusera ei o schema acolo cu nush ce alte interventii pe langa extractie, si toate impreuna cu anestezia si cu distantierul ce trebuia montat ajungeau la vreo 2200 dolari la care din spusele cunoscutilor s-ar mai fi adaugat sala de operatie si spitalizarea si s-ar fi ajuns pe la vreo 5000. Asa ca am renuntat la idee si in final am trimis formulare la un spital public unde avem de asteptat, iata ca au trecut deja vreo 2 luni de cand am trimis actele si nu am primit nici macar data programarii pentru extractie. Ca sa nu mai spun ca si acolo se plateste dar mai putin, in jur de 1500 de dolari pentru extractie + anestezie + distantier. Hai ca m-am lungit cu dintele asta buclucas. Ce sa zic, nu a mai avut dureri sau abcese dar e clar ca dintele trebuie scos. Cand? Nu stim inca...Cristina C felicitari pentru apartament!Nina, pe mine m-a impresionat gandirea matura a Cristinei, care nu s-a suparat pe Bobita si nici nu a ramas cu traume. E interesant ca a realizat ca nu a vrut sa ii faca rau, de fapt cam asta e stilul de joaca - afectiune al cainilor, din cate am mai vazut si eu pe ici pe colo. Liviu al meu dupa o astfel de experienta cred ca ar fi avut nopti in sir de cosmare.Cristina22 am vazut si eu pozele voastre, vad ca va distrati, a venit caldura... foarte frumos.Laura, sanatate multa Alexiei, sa ii treaca repede boala!Burtica e bine, creste, am inceput deja sa pregatesc bagajul de spital. Mai am 2 luni e adevarat dar nu se stie, am niste prietene care tocmai au nascut prematur. Eh dar sper io ca bb sa stea acolo cat de mult si sa se nasca la termen, dealtfel nu are niciun motiv sa nu stea, totul e bine cu sarcina. Ba chiar si neuronul meu, singurul care a mai ramas, nu ma mai ajuta deloc. Acum cateva zile ma uitam pe calendarul bisericesc si am constatat ca intre Pasti si sf Gheorghe mai e o singura zi in care nu e sarbatoare, cand as putea baga rufele la spalat si as putea calca cate ceva. Apoi urmeaza alta sarbatoare, asa ca saptamana asta e cam plina de sarbatori cu cruce rosie. Intre timp mi-am fixat in cap ideea ca miercuri, e sf Gheorghe, e data de 23 aprilie cand am programare la spital la moasa. Ba chiar am vorbit cu ai mei la telefon si le spuneam si lor ca miercuri e sf Gheorghe si ca o sa merg la doctor. Si m -am dus eu miercuri la doctor si la receptie mi s-a spus ca am programare joi pe 23 aprilie. Io ma gandeam ca au incurcat aia zilele si zic, bine inteleg ca e miercuri, dar azi stiu ca e 23. Tipa cica nu, azi e 22, daca nu locuiesti prea departe vino maine, nu te necaji ca nu esti prima care pateste asta. Oooo sunt convinsa de asta. Asa ca am fost ieri la doctor, adica joi, toate bune si frumoase ca de obicei, acelasi ritual, povestit un pic daca sunt sau nu probleme, masurat tensiune, masurat burtzi, verificat urina, si ascultat inimioara bebelusului. In plus i-am zis ca sunt curioasa in ce pozitie se afla bb, chiar daca stiu ca pana la nastere isi va tot modifica pozitia respectiva. Cica e asezat chiar bine momentan, cu capul in jos si spatele usor spre stanga. Mi-a mai spus ca sunt sanse, dar f slabe sa se intoarca inapoi, cu capul in sus. Interesant, eu as zice ca mi se pare destul de dificil sa se mai intoarca invers, dar nu poti sti niciodata. Si gata si cu consultatia asta, alta la rand peste doua saptamani, cu un medic.Hai ca m-am intins cat pomana tiganeasca.Dodo voi cum mai sunteti? Toate bune? Cum va descurcati?
my deviantArt Gallery