Inima Copiilor - Chirurgie cardio-vasculara !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

paypal nu exista, din pacate... donatiile sunt :

-transfer bancar sau online

-sms

-sponsorizare

fetelor, ma gandeam sa tiparim flyere si sa le impartim... asa, pe strada... trebuie sa vad ce si cum, unde le printez si sa vad cand si unde merg... o sa le dau si in parc, la mamici si mai vad unde !
daca vedeti o nebuna la Victoriei in intersectie cu flyere cu inimi desenate, sa stiti ca sunt eu !!!

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mmm done deal Oana! Gresisem data expirarii , imi pica ochii in gura de somn se pare Am donat si noi, o suma mica, dar vine din suflet!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

si ca mama de cardiopata, iti multumesc !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Eu iti multumesc tie! Daca o singura mama e scutita de cosmarul pe care l-ai trait tu, daca o singura viata e salvata de aceasta sectie, gestul meu e total neimportant si suma donata insuficienta...Sper din suflet ca toata diaspora de pe Dc sa reactioneze pozitiv la chemarea voastra si sa se stranga banutii cat mai repede!

Multa bafta in continuare!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am donat si eu, sper sa se stranga cat mai multi bani!
Felicitari tuturor pentru omenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am directionat si eu si sotul cei 2% pt "Inima copiilor".

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inima_C spune:

Va multumim tuturor foarte mult. Trebuie sa stiti ca in campania asta nimic nu ar fi fost posibil fara voi - care ati pus umarul la proiect impreuna cu noi, cei de la InimaCopiilor.

Si din partea noastra, Paste fericit!

Inima Copiilor
www.inimacopiilor.ro" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aminca spune:

Am pus si eu banner-ul de la Inima Copiilor pe pagina mea web.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aminca

Am pus si eu banner-ul de la Inima Copiilor pe pagina mea web.

Cum? Eu tot incerc si nu reusesc. In fereastra aia de widget, dupa ce copiez linkul, dau save si dupa aceea dispare tot codul. Lipseste ceva din el? Trebuie sa adaug eu ceva inainte?

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aminca spune:

Alexia, nu prea inteleg ce spui, ti-am trimis un PM. Codul se copiaza in pagina web, dar trebuie sa te pricepi putin la html. Imi scrii tu mai multe detalii, poate reusim in final.

Mergi la inceput