Inima Copiilor - Chirurgie cardio-vasculara !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inima_C spune:

Va multumim mult pentru pentru ca ne ajutati in campania www.inimacopiilor.ro/campanie/" target="_blank">Inima Copiilor pentru Marie Curie. Mai sunt 2 zile in care puteti dona 2 Euro prin SMS la 858 pentru infiintarea departamentului de cardiochirurgie de la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti.

In aprilie am inceput proiectul cu speranta ca vom putea strange 500.000 de Euro pentru a amenaja o sala de operatii si un salon de terapie intensiva.

Intre timp am adunat peste 650.000 de Euro. Mai mult decat am sperat, nu prea mult pentru o sectie de cardiochirurgie, dar suficient cat sa incepem. Pentru ca voi si multi alti prieteni ati pus umarul impreuna cu noi, Ministerul Sanatatii a decis sa se implice activ: proiectul nostru a devenit prioritar, vor fi accelerate formalitatile si va fi oferita o parte din aparatura.
Proiectul initial s-a extins: vom construi un departament complet, de peste 500 m² si dotat cu un laborator de cateterism. In acest moment, proiectul este in faza de avizare si lucrarile de amenajare vor incepe in curand.

Campania noastra continua pana cand departamentul de cardiochirurgie de la Marie Curie va fi functional. Asa ca nu uitati: pana pe 15 iulie mai puteti dona 2 Euro prin SMS la 858 (in retelele Cosmote, Orange si Vodafone - nu se percepe TVA). Dupa acesta data ne puteti ajuta www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">donand online sau puteti face un transfer intr-unul din www.inimacopiilor.ro/campanie/contact.php" target="_blank">conturile noastre.

Ca si pana acum, noi vom continua sa va dam vesti pe www.inimacopiilor.ro/campanie/departament.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro. Pentru ca ne-ati ajutat, este important sa stiti ce se intampla.

Va multumim din inima!

www.inimacopiilor.ro/" target="_blank">Asociatia "Inima Copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

abia acum am zarit acest topic!
ma bucura enorm faptul ca s-au adunat ceva banuti si astfel copii cu probleme sa fie vindecati. am contribuit cu putin, f putin, dar din inima mea, pt ca mi s-a parut ca, asa, putin cate putin, se va aduna o suma. felicit pe cei care au inceput acest proiect, este o munca imensa, sunt convinsa. dar vom incerca sa ajutam si noi in continuare.voi incerca sa donez si cei 2¨/¨ din profit tot pt acest scop. sunt impresionata,marturisesc, de munca depusa de voi!
Doamne ajuta!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am primit pe mail asa ceva,IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA..DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD TRIMITETI -LE ACEST EMAIL .EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!

Site-ul fundatiei este www.saveachildsheart.org <http://www.saveachildsheart.org/>, sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii. Se asigura

costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de a vion dus-intors!! Aceasta stire am auzit-o astazi 28 .05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00 STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!! (redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache )

TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI DEPARTE SAU SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !!! SPER SA AJUTE PE CINEVA !!! SALVATI COPIII DIN TARA !!!

daca poate ajuta pe cineva..............

Mergi la inceput