Inima Copiilor - Chirurgie cardio-vasculara !!!
Raspunsuri - Pagina 13
adlemi spune:
Alina,cum intri in expo, o iei la dreapta inspre sectoarele F,G...Intri pe culoar si exact in capat este standul Inima Copiilor, pe partea dreapta.
Sper ca am fost coerenta.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
Inima_C spune:
Va multumim tuturor pentru ajutorul vostru zilele astea. Ne-am bucurat nu doar pentru ca am lucrat impreuna (mult si bine!), ci si pentru ca ne-am cunoscut, ne-am povestit (putin, ce-i drept, ca n-am avut vreme).
Suntem impresionati de tot ajutorul primit si tare bucurosi ca suntem tot mai multi :)
Saptamana viitoare, sambata, suntem participanti la un party de 1 iunie la CityMall, va invitam pe toate (si toti) sa ne cunoastem si sa ne jucam impreuna. Am sa revin cu detalii la inceputul saptamanii.
Multumim mult inca o data
Enona
alina.clau spune:
Buna,fetelor!
Sunt si eu mamica,multumesc lui Dumnezeu am un copil sanatos,dar am cunoscut cateva povesti aici pe forum si nu numai,care m-au impresionat profund si am suferit pt acesti copilasi cu probleme.
Acum mi s-a oferit sansa sa ajut si eu cumva!sunt farmacist manager in SENSIBLU si ne-am implicat si noi in aceasta campanie.Cum?In afara de pliantele cu numerele de telefon cu donatii,am scos la vanzare si niste inimioare,inimi care simbolizeaza aceasta campanie,iar banii rezulati din vanzarea lor vor fi donati intengral sectiei de cardilogie se doreste sa se faca.
O inimioara costa 4,90 lei ,iar noi ne-am propus sa vindem pana la sfarsitul lunii iunie 100.000(vorbesc de tot lantul,adica in toata tara).Sper sa reusim!Campania a inceput pe 7mai,iar pana acum s-au vandut peste 25000 de inimi.
Pt.cei interesati pot intra in orice farmacie SSB si sa afle mai multe detalii.Eu conduc farmacia de la Universitate,iar pt cei ce cred ca putem face ceva impreuna pt aceasta campanie va stau la dispozitie.
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
alegrutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucu Buna dimineata, In final sunt 56 , iar ultima face cat alte 10 . Sanatate la toti micutii! Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) |
Manucu, sa intelegem ca ultimul convins a fost seful?
Super, ma bucur mult ca ai reusit sa convingi atata lume!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
Inima_C spune:
Inima Copiilor va invita la joaca de ziua copilului!
Noi, si prietenii nostri de la City Mall va invitam sambata sa sarbatorim impreuna ziua copilului.
De la 10 dimineata pana seara la 6, noi si Liana Stanciu va asteptam pe toti la joaca!
“E bine sa fii copil!” va fi un adevarat maraton de cantece si dansuri special pregatite de cei mici pentru cei mari. De buna dispozitie se va ocupa trupa Petrecerea din Cutie: zanele vor picta obrajii celor mici, mascotele vor modela baloane in forme nastrusnice si binenteles Marcelino, cel mai iubit si plin de ghidusii clovn, va fi responsabil cu distractia. Vom desena, colora si modela inimioare si nu numai.
Si vom incerca sa strangem banii necesari pentru pentru ca, la anul, mai multi copii sanatosi sa vina la joaca alaturi de noi.
Mai multe detalii www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?p=1079" target="_blank">aici
PS: avem si de data asta mare nevoie de ajutoare voluntare, daca va face placere si aveti timp.
Va imbratisam cu drag
Enona Chiriac
www.inimacopiilor.ro" target="_blank">Asociatia Inima Copiilor
alina.clau spune:
http://www.youtube.com/watch?v=agP4cGUxxZI
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
vias spune:
Doamne Ajuta sa se stranga banutii cat mai repede
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Irinusha spune:
Am incercat sa ajut "donand" si fotografii cu inimioare ... unele inventate de noi (cu multa dragoste), altele gasite (si suntem in continuare in cautare). Din pacate nu au fost "admise", nu le-am vazut la albumul inimioarelor si nici pe site-ul inimacopiilor.ro. Nu doresc vreun premiu ptr. fotografiat, nu vreau sa mi se publice numele, doresc doar sa ajut si asa putin ... si vad ca nu prea pot, mai bine spus, nu mi se da voie.
De ce? Mi se poate da o explicatie?
Multumes!
Si succes in continuare!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
Gaseste inimioare si ajuta! Informeaza-te www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?cat=43" target="_blank">aici
Inima_C spune:
Draga Irina, iti multumim inca o data foarte mult pentru imagini.
Imi e putin greu sa-mi dau seama care dintre Irinele noastre donatoare esti tu :), dar banuiesc, cumva, ca degetelele tale le poti vedea in galerie, deja povestite www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?p=1189" target="_blank">aici. Si mai avem de la voi o imagine pe care o vei vedea curand intr-un post.
Din pacate celelalte inimioare - inventate sau facute, nefiind tocmai "gasite" nu prea intra in definitie, desi noua ne sunt tare simpatice pentru ca sunt facute cu dragoste si ne bucuram de ele.
Indiferent ca le aratam mai curand sau mai tarziu pe site (uneori mai tarziu pentru ca ne place sa si scriem despre ele, nu doar sa le afisam), inimioarele gasite chiar conteaza!
Multumim mult inca o data!
Enona
Citat: |
citat din mesajul lui Irinusha Am incercat sa ajut "donand" si fotografii cu inimioare ... unele inventate de noi (cu multa dragoste), altele gasite (si suntem in continuare in cautare). Din pacate nu au fost "admise", nu le-am vazut la albumul inimioarelor si nici pe site-ul inimacopiilor.ro. Nu doresc vreun premiu ptr. fotografiat, nu vreau sa mi se publice numele, doresc doar sa ajut si asa putin ... si vad ca nu prea pot, mai bine spus, nu mi se da voie. De ce? Mi se poate da o explicatie? Multumes! Si succes in continuare! Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie --------------------------------------------- www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor! Gaseste inimioare si ajuta! Informeaza-te www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?cat=43" target="_blank">aici |
Irinusha spune:
Mii de multumiri ptr. raspuns ... si "inimioarele" publicate! :)
Am mai trimis, sper sa fie si astea bune de primit 2 euro de inimioara ...
Succes in continuare si mult respect ptr. proiect!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
Gaseste inimioare si ajuta! Informeaza-te www.inimacopiilor.ro/campanie/jurnal/?cat=43" target="_blank">aici