Inima Copiilor - Chirurgie cardio-vasculara !!!
Raspunsuri - Pagina 11
didi spune:
Si eu mi-am convins azi cateva colege (vreo 5) sa-si directioneze cei 2% catre 'inima copiilor'. Sa dea Domnul sa se stranga banii necesari...
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Inima_C
Multumesc mult pentru ca ai convins atatia oameni sa doneze 2% si te-ai si ocupat de formulare si de tot. Da, Catalin Cirstoveanu e cel care coordoneaza actiunea, cu toata sustinerea din partea colegilor lui si din partea managementului spitalului. Si cred ca o sa iasa o treaba foarte buna de aici. Cu tot ajutorul oamenilor ca tine sunt convinsa ca asa va fi! Multumesc inca o data Enona Chiriac Asociatia Inima Copiilor www.inimacopiilor.ro" target="_blank">www.inimacopiilor.ro |
nu ai pentru ce sa imi multumesti! am scris aici pentru ca ai spus ca se ar fi bine, nu pentr a ma lauda...am facut doar ce mi-a dictat sufletul!
Doamne ajuta sa reusiti!
Salutari d-lui Dr. Catalin Cirstoveanu, daca toti medicii ar avea macar jumatate din sufletul dansului, nu s-ar mai plange nimeni de tagma medicala!
Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"
ancadragoman spune:
Si eu am strns vreo 10 adeverinte pe care trebuie sa le depunsi vreau sa va intreb daca le pot pune pe toate in acelasi plic ca le trimit la aceasi adresa.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
anymony spune:
am donat si eu cred chiar la inceputul campaniei...si m-am gindit la Soso, cit de mult ar fi ajutat-o daca asa ceva ar fi existat de muuuuuuult...
2+2+2+2+....face mult....
sanatate...
Inima_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Si eu am strns vreo 10 adeverinte pe care trebuie sa le depunsi vreau sa va intreb daca le pot pune pe toate in acelasi plic ca le trimit la aceasi adresa. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Draga Anca,
iti multumim pentru ajutor.
Poti trimite oricate formulare in acelasi plic, atata timp cat toate sunt pentru aceeasi Administratie Financiara (de domiciliu/sector).
Iarasi important e ca data postei sa fie cel tarziu 15 MAI 2009.
Multumim tare mult
Enona Chiriac
Asociatia Inima Copiilor
www.inimacopiilor.ro" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
ancadragoman spune:
MULTUMESC PENTRU RASPUNS,MAINE LE PUN LA POSTA
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
vias spune:
am strans si eu cateva...maine le pun la posta..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
manucu spune:
Buna,
Imi pare rau ca maine e in 15, pt ca mi-au placut zilele acestea in care convingeam lumea sa doneze cei 2%, simteam ca fac ceva frumos pentru toti copilasii bolnaviori, si trebuie sa recunosc ca imi e si un dor de activitatea de la serviciu .
In final am strans 55 de declaratii , 42 pt iasi si restul de 13 pt alte judete.
Sper sa fie ajutati cati mai multi dragalasi si sa aibe o viata lunga si frumoasa.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
manucu spune:
Buna dimineata,
In final sunt 56 , iar ultima face cat alte 10 .
Sanatate la toti micutii!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Inima_C spune:
Multumim tare mult pentru ca munciti cu noi in campanie, in special in perioada asta cu 2%.
Lui Manucu i-am multumit si pe mail, va multumim tuturor si aici pentru tot ajutorul si contam pe voi, desigur si in continuare.
Am reusit pana acum sa strangem si cu ajutorul vostru aproximativ 370.00 Euro, dar mai e mult pana departe.
Multumim inca o data si va invitam pentru vesti si noutati si pe site-ul nostru.
Enona Chiriac
Asociatia Inima Copiilor
www.inimacopiilor.ro" target="_blank">www.inimacopiilor.ro