Inima Copiilor - Chirurgie cardio-vasculara !!!
Raspunsuri - Pagina 10
Inima_C spune:
Draga Daniela,
brasovence suntem amandoua si mi-ar placea sa le pot lua chiar eu de la tine (mi-ar placea sa ne si cunoastem javascript:insertsmilie('') ).
Avem doua variante: sa le trimiti tu prin posta la noi si noi sa la trimitem mai departe la Administratii - daca reusesti sa ajungi la posta maine sau luni, ca sa reusim sa ne incadram in termen. (Iti trimit date de contact)
Noi am pus pe site si un www.anaf.ro/public/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gvY1PLEGczFzMP32ADAyMfPx93Z0sDQxMvY_2CbEdFALuIQrA!/" target="_blank">link cu adresele Administratiilor Financiare, pentru ca se pot trimite si prin posta la Administratie - e de asteptat sa nu aiba oamenii vreme de mers acolo.
Multumim tare tare mult
Enona Chiriac
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta_2laSuta.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
manucu spune:
Buna,
Am o nelamurire legata de formularele care trebuiesc trimise in alte localitati,credeam ca nu voi avea dar se pare ca sunt deja 6: am citit pe www.inimacopiilor.ro , ca trebuie trimise prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Nelamuririle mele sunt:
1. daca trebuie scrisoare recomandata la care nu am nici o asigurare ca ajunge sau scrisoare cu confirmare de primire sa am si eu siguranta ca a ajuns unde trebuie;
2. pe cine trec la expeditor, pe mine ca eu am trimis, sau adresa celui care a completat si semnat formularul, asta pt ca cei de la administratiile care le primesc nu vor sti legatura intre expeditor si cel ce a semnat formularul.
Va rog mult sa imi spuneti daca stiti sau ati fost in aceasta situatie, pt ca de luni vreau sa le pun la posta pe cele ce sunt din alte localitati.
Pana acum am 27 si mai am inca minim 8 de stans, 8 sigur, sigur, si mai sunt cateva promisiuni .
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Inima_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucu Buna, Am o nelamurire legata de formularele care trebuiesc trimise in alte localitati,credeam ca nu voi avea dar se pare ca sunt deja 6: am citit pe www.inimacopiilor.ro , ca trebuie trimise prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Nelamuririle mele sunt: 1. daca trebuie scrisoare recomandata la care nu am nici o asigurare ca ajunge sau scrisoare cu confirmare de primire sa am si eu siguranta ca a ajuns unde trebuie; 2. pe cine trec la expeditor, pe mine ca eu am trimis, sau adresa celui care a completat si semnat formularul, asta pt ca cei de la administratiile care le primesc nu vor sti legatura intre expeditor si cel ce a semnat formularul. Va rog mult sa imi spuneti daca stiti sau ati fost in aceasta situatie, pt ca de luni vreau sa le pun la posta pe cele ce sunt din alte localitati. Pana acum am 27 si mai am inca minim 8 de stans, 8 sigur, sigur, si mai sunt cateva promisiuni . Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) |
Draga Manucu, pe scurt
1. noi trimitem cu confirmare de primire ca sa fim siguri ca au ajuns unde trebuie
2. la expeditor trebuie trecut cel care trimite si catre care trebuie sa se intoarca confirmarea de primire - in cazul de fata tu. Nu conteaza legatura dintre expeditor si cei care au semnat formularul, poti trimite mai multe in acelasi plic. Important e sa ajunga la Administratia unde are domiciliul semnatarul. Noi asa am trimis anul trecut si cred ca a fost in regula.
Multumim mult mult de tot pentru ajutor. Crede-ma, ne bucura si ne impresioneaza ca ne esti mesager printre prietenii tai. Multumim inca o data.
Enona Chiriac
Asociatia Inima Copiilor
www.inimacopiilor.ro" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
echiriac@inimacopiilor.ro
danielac spune:
Enona, cred ca cel mai bine e sa ma uit pe site si sa trimitem in plic direct catre Administratia respectiva, e vorba de judetul Covasna... ca timpul e deja scurt... luni sigur vm trimite si pe cele din Brasov si plic cu cele din Covasna... Doamne ajuta sa fie de folos si in tara asta sa nu mai moara nici un copil din cauza problemelor cardiace, stiu doar ca prima mea fetita nu a avut nici o sansa din cauza unor amarate de prize de la terapie intensiva din Budimex...
p.s. Imi pare bine ca esti brasoveanca, vii des pe aici? eu sunt brasoveanca de 2 ani (sunt din Alexandria, TR de fel) dar imi place tare mult orasul. daca ai drum mi-ar face placere sa ne cunoastem si poate sa colaboram mai mult daca te pot ajuta la Asociatia Inima Copiilor!
Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"
Inima_C spune:
citat din mesajul lui danielac Enona, cred ca cel mai bine e sa ma uit pe site si sa trimitem in plic direct catre Administratia respectiva, e vorba de judetul Covasna... ca timpul e deja scurt... luni sigur vm trimite si pe cele din Brasov si plic cu cele din Covasna... Doamne ajuta sa fie de folos si in tara asta sa nu mai moara nici un copil din cauza problemelor cardiace, stiu doar ca prima mea fetita nu a avut nici o sansa din cauza unor amarate de prize de la terapie intensiva din Budimex... p.s. Imi pare bine ca esti brasoveanca, vii des pe aici? eu sunt brasoveanca de 2 ani (sunt din Alexandria, TR de fel) dar imi place tare mult orasul. daca ai drum mi-ar face placere sa ne cunoastem si poate sa colaboram mai mult daca te pot ajuta la Asociatia Inima Copiilor! Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor" |
E perfect daca reusesti sa le trimiti tu direct, ca atunci sigur ne incadram in termenul de 15 mai.
Iti multumim pentru efortul de a vorbi prietenilor tai si de a strange formularele. Intr-adevar persoanele angajate nu au timp sa se duca la Administratia Financiara noroc ca se pot trimite formularele prin posta. Iti multumim pentru ca ai lucrat cu noi, se vor strange bani pe care ii putem folosi pentru ceva bun.
Sper sa ne si cunoastem, cand terminam campania si am sa reusesc sa ajung la Brasov as vrea tare mult sa ne cunoastem. Numarul meu de telefon il gasesti pe site-ul nostru sau mi-l poti trimite pe al tau intr-un PM si vorbim sa ne intalnim. Mi-ar placea foarte mult.
Enona Chiriac
Asociatia Inima Copiilor
manucu spune:
Enona, multumesc de raspuns, este cel pe care il asteptam , e mai bine cu confirmare de primire decat recomnadat.
Nu ai de ce sa-mi multumesti, e ceva foarte frumos sa ajuti copilasii , si cum am si timp fiind in concediu de maternitate o fac din toata inima.
Manuela Manea
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
danielac spune:
Enona astazi am trimis in plic, 17 fise catre Brasov si cate 1 pentru Sfantu gheorghe si Covasna... Doamne ajuta!
Am citit pe site ca cel care se ocupa de proiectul sectiei de la Budimex este medicul Catalin Carstoveanu, un medic pe care l-am cunoscut personal si desi imi aduc aminte cu durere de vremea aia, ma bucur din suflet cand ma gandesc la dansul, un medic excelent si un om cu suflet minunat!
Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"
gudinde spune:
Enona,
Sa sti ca suntem multi care lucram in companii mari care am trimis mail intern catre colegi cu formularul de completat atasat. Si multi colegi au raspuns afirmativ solicitarii. Sper sa reusiti sa obtineti toti banii pe care noi i-am trimis catre Inima Copiilor si repede, caci din experientele anterioare, statul cam uita sa trimita acesti bani sau o face foarte tarziu.
Inima_C spune:
citat din mesajul lui gudinde Enona, Sa sti ca suntem multi care lucram in companii mari care am trimis mail intern catre colegi cu formularul de completat atasat. Si multi colegi au raspuns afirmativ solicitarii. Sper sa reusiti sa obtineti toti banii pe care noi i-am trimis catre Inima Copiilor si repede, caci din experientele anterioare, statul cam uita sa trimita acesti bani sau o face foarte tarziu. |
Va multumim tuturor foarte foarte mult. Ajutorul vostru e important si ne bucura foarte mult.
Banii vor ajunge negresit toti (din ce am vazut noi si anul trecut), cat de repede ajung... asta depinde de Administratiile locale, dar, important de mentionat este ca, indiferent cand vor ajunge, banii vor fi folositi pentru sectia de la Marie Curie.
Cum am spus peste tot, in spoturi si in toate comuniarile, ca sa incepem avem nevoie de 500.000 de Euro, dar pentru ca lucrurile sa mearga bine la Marie Curie e nevoie de destul de multi bani si mult efort. Incercam sa facem la Marie Curie si o sala pentru cateterism - numai aparatul acela costa 1.000.000, asa ca mai avem de lucru! Speram sa ajute si ministerul, si sa ne ajutati si voi in continuare.
Va multumim tare mult pentru tot!
Si va vom da vesti despre mersul proiectului pe site.
Multumim inca o data
Enona Chiriac
Asociatia Inima Copiilor
Inima_C spune:
citat din mesajul lui danielac Enona astazi am trimis in plic, 17 fise catre Brasov si cate 1 pentru Sfantu gheorghe si Covasna... Doamne ajuta! Am citit pe site ca cel care se ocupa de proiectul sectiei de la Budimex este medicul Catalin Carstoveanu, un medic pe care l-am cunoscut personal si desi imi aduc aminte cu durere de vremea aia, ma bucur din suflet cand ma gandesc la dansul, un medic excelent si un om cu suflet minunat! Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor" |
Multumesc mult pentru ca ai convins atatia oameni sa doneze 2% si te-ai si ocupat de formulare si de tot.
Da, Catalin Cirstoveanu e cel care coordoneaza actiunea, cu toata sustinerea din partea colegilor lui si din partea managementului spitalului. Si cred ca o sa iasa o treaba foarte buna de aici.
Cu tot ajutorul oamenilor ca tine sunt convinsa ca asa va fi!
Multumesc inca o data
Enona Chiriac
Asociatia Inima Copiilor