Cum sa-mi aleg un sutien?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Dar sutiene cu efect de micsorare, ati mai vazut pe undeva ?
Am luat acum cativa ani de la Mag Obor - Bucuresti, dar nu am mai gasit. Sunt exact ce cautati fetelor

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

la acest capitol si eu am avut mereu probleme

circumferinta buna, dar la cupa mereu nu mi se potrivesc, chiar daca teoretic ar trebui sa fie B, eu avand sani mici mereu mi se ridica circumferinta si mereu trebuie sa imi asez bratelele ptr ca sunt incomode

pana la mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah85 spune:

Voi de unde va cumparati sutiene? Am batut mall-urile in lung si-n lat, dar pe aici se pare ca n-a auzit nimeni de cupe peste D sau benzi de 65-70. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sarah85 eu port marimea 70C si imi gasesc mereu la Jolidon. Triumph-ul n-are asa ceva.

Mergi la inceput

Din pacate daca as purta marimea corecta la spate, ar trebui sa port o cupa mai mare dupa cum merg masuratorile. Deci de la 75D pe care il port acum, ar trebui cam 70E, care nu prea exista la noi. Am gasit ceva asemanator doar la Marks and Spencer, dar la noi nu aduc gama intreaga de masuri.

Aici este un calculator care da rezultate destul de corecte pentru marimea de la sutien:

http://www.atlastravel.nazwa.pl/mini/
http://bfcidade.wordpress.com/2009/12/25/how-to-calculate-yo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Sarah, daca nu reusesti sa gasesti ce vrei la MS, in Romania in alte parti nici atat nu au sub 70, iar cupa mai mare de C la 70 nu am vazut , chiar si asta e rara.
Iti recomand calduros site-ul asta: http://www.brastop.com/ eu mi-am luat si costumele de baie si majoritatea sutienelor de la ei (65DD care in numere britanice este 30DD). Au numai cupe peste D si toate circumferintele incepand de la 28 (adica ceea ce in numere europene ar fi 60), iar preturile sunt bune, au foarte dese discounturi mari.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

o varianta pentru problema celor care au nevoie de sutiene cu cupa mica si circumferinta toracelui mare ar fi extensiile pentru sutiene; am vazut intr-un catalog, la bon prix
http://bonprix.ro/ro/offer.htm?cat=5.14.459.1.17.2.&pr=48155

off-topic, dar in legatura cu sutienele, poate va intereseaza:

o vanzatoare de la triumph mi-a dat cateva sfaturi folositoare in privinta ingrijirii sutienului : a spus ca niciodata sa nu-l spal cu detergent pentru masina de spalat automata sau detergent ce contine inalbitor, pentru ca substantele active ataca structura firului de elastan din compozitia materialului; la fel, m-a sfatuit sa nu folosesc balsam de rufe pentru sutien, din acelasi motiv. cea mai buna varianta pentru a mentine un sutien de calitate in buna stare este sa-l spalam manual cu detergent lichid (eventual din acela pentru copii, sau pentru piele sensibila/alergica, asadar cu continut redus de inalbitori si substante agresive), cu apa calduta, sa nu folosim inalbitor sau balsam de rufe.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Extensii de sutien am vazut la Kaufland din intamplare. Dar daca problema e taman invers, circumferinta prea mare sau cupa prea mica...

Multumesc de sugestie inaioana! Speram sa fie ceva si pe la noi, macar un magazin ratacit pe vreundeva. Din cate am citit in Polonia si Anglia exista mai multa informatie legata de purtarea unui sutien intr-o marime corecta. In Polonia au chiar multi producatori interni care produc o gama larga de marimi, de la AA pana la KK si de la 60 pana la 100 sau mai mult. La noi daca ceri peste cupa D in magazin se uita crucis la tine. Uff.

Mergi la inceput

Tot legat de ingrijirea sutienelor. Nu se recomanda produsele de curatat care contin alcool pentru ca in timp slabesc elasticul de la banda. Iar daca sutienul are o cupa cu burete formata, trebuie sa nu le sucesti, sa nu le intorci pe toate partile pentru ca isi vor pierde forma.

Visul meu este sa ajung la un magazin de lenjerie din Londra, Bravissimo sau Rigby and Peller :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Sarah - eu am aceeasi problema ca si tine. Eu mi-am cumparat de la Triumph 75 cupa G - nici nu stiam ca exista asa ceva. Nu toate modelele au cupe atat de mari insa sigur nu se uita stramb la tine daca ceri peste D. Este adevarat ca sunt cam scumpe insa merita toti banii (deoarece sunt si f rezistente - poate si datorita faptului ca nu le spal la masina)

Mergi la inceput