Cum sa-mi aleg un sutien?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Sarah, incearca si la Kiabi, eu port 90 cupa D si am gasit aceasta masura, am vazut in treacat, ca au cupa E dar nu m-am uitat si la numere.

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eimotto

Sarah - eu am aceeasi problema ca si tine. Eu mi-am cumparat de la Triumph 75 cupa G - nici nu stiam ca exista asa ceva. Nu toate modelele au cupe atat de mari insa sigur nu se uita stramb la tine daca ceri peste D. Este adevarat ca sunt cam scumpe insa merita toti banii (deoarece sunt si f rezistente - poate si datorita faptului ca nu le spal la masina)

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Super ca ai gasit asa! Eu as avea nevoie chiar de 70, dar pana fac rost cred ca imi mai modific banda la sutienele vechi. Aveam cateva de 75 care veneau ok, dar acum ca am mai slabit banda se ridica pe spate si nu ofera niciun suport.

Sutienele de pe brastop sunt superbe. As comanda vreo 10. Nu am vazut niciodata modele asa de frumoase pe toate marimile.
http://brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2622

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

Fetele, eu sunt f incantata de sutienul de matase naturala Dermasilk, arata mai mult ca o bustiera, dar ceva f finutz!
Nu mi se pare f scump, dar senzatia e diferita de orice altceva.
www.dermasilk.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eimotto

Sarah - eu am aceeasi problema ca si tine. Eu mi-am cumparat de la Triumph 75 cupa G - nici nu stiam ca exista asa ceva. Nu toate modelele au cupe atat de mari insa sigur nu se uita stramb la tine daca ceri peste D. Este adevarat ca sunt cam scumpe insa merita toti banii (deoarece sunt si f rezistente - poate si datorita faptului ca nu le spal la masina)

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Votez si eu cu Triumph. Si cu Debenhams, unde in unele cabine de proba sunt intructiuni pentru cum sa-ti cumperi un sutien. La debenhams exista si marimea DD, adica ceva mai mare decat D.
Si ar mai fi si M&S.

Corina, probabil ca ai dreptate cu instructiunile dar eu de exemplu spal absolut totul la masina. Si in ultimii zece ani am stricat doar un sutien, caruia i-a iesit o sarma si pe care n-am mai gasit-o - adica am gasit-o 2 ani mai tarziu.
Le spal intr-un saculet, la programul de fibre delicate, cu detergent normal.

De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah85 spune:

Da... am vazut instructiunile de la Debenhams din cabina de proba, doar ca din pacate nu sunt corecte. Plus ca pe figura lor nu existau decat cupe de la A la D, sau ceva de genul acesta.

Atunci cand banda scade aceeasi litera la cupa se micsoreaza. De exemplu un 70D are cupa mult mai mica decat un 80D. Eu acum port un 75D care are cupa putin cam mica, dar compenseaza pentru ca banda este mare. Ar trebui sa port un 70 sau chiar 65, dar cupa ar fi un 65F probabil, care din pacate la noi nu exista... Nu sunt chiar asa de slaba si nici sanii nu ii am foarte mari. Sunt sigura ca aceste marimi ar fi mai des intalnite si pe la noi daca lumea ar stii sa isi cumpere un sutien corect.

Ca sa va conving ca o cupa DD nu este chiar atat de mare, puteti gasi aici poze cu cupe G sau GG (cupele pe sistem englez: AA, A, B, C, D, DD, E, F, FF, G, GG, etc):
http://bfcidade.wordpress.com/2010/02/25/g-and-gg-cups-do-they-always-stand-for-get-a-reduction/

La spalat se pot strica si elasticele sau forma cupelor. Orice detergent care contine alcool slabeste elasticul. De asemenea, daca sutienul are cupa cu burete de o anumita forma trebuie sa fii atenta sa nu se deformeze la spalat. Daca le speli la masina macar sa le inchizi la spate ca sa nu se agate si sa le pui intr-un saculet special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

belobia,

multumesc de site, m-am uitat si eu, mi-am comandat deja, sunt f finute, doar e matase. si chilotii mi se par interesanti!

Mergi la inceput