Din acela naturel, cu mot in cap.
Am cumparat unu, o fo delicios, am cumparat altul, era stricat... nu mirosea, dar era borsit
La ce sa ma uit? La frunze, sa-l miros, cum sa fac?
Mie mi-a zis cumnata mea sa ii suces codita aia, daca nu se invarte deloc inseamna ca e verde.
Cand e copt e un pic moale la apasare si codita se suceste putin( nu tare, se misca un pic cand vrei sa o rotesti).
Cel putin, asa verific eu si parca pana acuma am nimerit ok.
Eu in general dupa culoare adica sa fie verzui-maroniu deschis si galbui dar sa nu fie maro sau cu tente de maro inchis, sa nu aiba inceput de mucegai(pete albicioase), in niciun caz sa nu fie moale nicaieri, frunzele sa fie lucioase sa nu fie moi sau lasce, mirosul (izul) trebuie sa fie de ananas si dupa ce este achizitionat sa fie consumat relativ repede sau sa fie tinut la rece. Daca este desfacut doar in frigider la 5 grade.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
eu tot trucul cu codita il stiu
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!