Cum recunoasteti un ananas bun?

Cum recunoasteti un ananas bun? | Autor: Macrina

Link direct la acest mesaj

Din acela naturel, cu mot in cap.
Am cumparat unu, o fo delicios, am cumparat altul, era stricat... nu mirosea, dar era borsit
La ce sa ma uit? La frunze, sa-l miros, cum sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mie mi-a zis cumnata mea sa ii suces codita aia, daca nu se invarte deloc inseamna ca e verde.
Cand e copt e un pic moale la apasare si codita se suceste putin( nu tare, se misca un pic cand vrei sa o rotesti).
Cel putin, asa verific eu si parca pana acuma am nimerit ok.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu in general dupa culoare adica sa fie verzui-maroniu deschis si galbui dar sa nu fie maro sau cu tente de maro inchis, sa nu aiba inceput de mucegai(pete albicioase), in niciun caz sa nu fie moale nicaieri, frunzele sa fie lucioase sa nu fie moi sau lasce, mirosul (izul) trebuie sa fie de ananas si dupa ce este achizitionat sa fie consumat relativ repede sau sa fie tinut la rece. Daca este desfacut doar in frigider la 5 grade.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu tot trucul cu codita il stiu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Multumesc

Mergi la inceput