Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 9
Mona40 spune:
Iubita Gali,
M-ai umplut de melancolie. Frumosul Targ al Iesilor......Mi-e asa de dor.
Saluta Iasul din partea mea, si Sarbatori Senine Tuturor.
Pupici la urzici![]()
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
goldi spune:
Hristos a inviat!
Lumina Sfanta sa ne incalzeasca sufletele , sa ne aduca sanatate si pace si sa ne implineasca dorintele !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Mona40 spune:
Paste fericit tuturor.
Cred ca voi sunteti pline de cozonaceii.
Eu sunt la munca 
Oricum sunt alaturi de voi.
Ganduri bune si liniste in suflete.
pup
Mona
ramayanaa spune:
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!! Fie ca Dumnezeu sa-si indrepte privirea asupra noastra si sa ne binecuvanteze cu bebeii mult doriti si asteptati!
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/FVwOp2.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
bubulina1 spune:
Hristos a inviat!
Am sa va rog sa ma treceti pe lista de mamici, eu am nascut in 11.04 pe baietelul meu Radu Stefan si de marti suntem acasa.
Nu incetati sa va rugati, pentru mine este si va fi mereu o minune acest copilas, daruit de Dumnezeu cand nu mai credeam sa avem vreo sansa.
Va imbratisez cu drag si va rog sa nu va suparati ca scriu asa de rar.
Bubulina mamica fericita de Radu Stefan
soricica spune:
HRISTOS A INVIAT!,
pup toate fetele mele dragi
.sunt convinsa ca ati petrecut minunat alaturi de familie si prieteni.
abia acum am ajuns acasa. sambata seara am fost la biserica la socru, duminica am fost la mama, apoi la soacra, iar luni am fost la finul nostru de 3 anisori.deci nu am stat o secunda si a trebuit sa mancam non stop
.
am gatit o pasca, mini eclere...un dezastru
, drobul a fost bun, dar tarta cu spanac a ocupat locul I.
acum incepem o saptamana noua si pe 22 avem programarea la operatia soarecului.sper sa fie bine.
va pup pe toate
PS:cine a spart cele mai multe oua ?![]()
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubulina1 Hristos a inviat! Am sa va rog sa ma treceti pe lista de mamici, eu am nascut in 11.04 pe baietelul meu Radu Stefan si de marti suntem acasa. Nu incetati sa va rugati, pentru mine este si va fi mereu o minune acest copilas, daruit de Dumnezeu cand nu mai credeam sa avem vreo sansa. Va imbratisez cu drag si va rog sa nu va suparati ca scriu asa de rar. Bubulina mamica fericita de Radu Stefan |
Draga Bubulina mamica fericita de Radu Stefan, sa va dea Domnul multa fericire , sanatate si liniste sufleteasc. Gandul bun sa va insoteasca in tot ceea ce faceti.
Ai grija de tine sa te refaci si sa poti sa ingrijesti cu drag sumburelul tau de aur.
Cu siguranta ca primele saptamani si mai ales zile sunt dificile si obositoare, dar te rog atunci cand vei avea un pic de inspiratie si mai ales un pic de timp, reaminteste-ne si noua povestea ta minunata.
Odata ce scrii pe acest topic, intzeleg ca esti trecut de 35 de ani, ceea ce face si mai minunata reusita voastra.
Ca si mic sfat, iti recomand ca sa iei deciziile fata de puiutul tau, izvorate din instinctul tau de mama care este cel mai corect si puternic. Vei fi pusa adesea in gura "unora" ca , fa asa sau nu fa asa...sau vai dar nu e bine asa....
Tu analizeaza situatia si ceea ce gandesti tu cu, cunostintele tale si cu instinclul tau....asta sa faci.
te pup si sper sa te auzim cat mai curand ca bebe a facut pipica in sus pe nasul lui tati
Soricica, am inteles, nu le ai cu bucatele. credeam ca sunt singura
....cred ca v-a trebui sa mergem la un curs de gastronomie la galiciana si la guzelnico. Acolo sunt cele mai bune bucate din lume, ciorbitze, sarmalutze, etc.Multa bafta soricelului pentru maine, si spune-i ca daca nu face cum ii spui tu, il papa PISICA
Sper pentru toate closcutzele ca nu ati mancat peste masura in aceasta perioada, si ca sunteti bune de " prasila"
pupici

Mona
soricica spune:
neata dragelor,
am vesti... a fost soarecul azi la dr pentru a stabilii detaliile legate de operatia de varicocel si dr i-a zis ca, cu operatie sau nu sansa noastra pentru a avea un bb este FIV.a zis ca daca se opera acum 10 ani era foarte bine, dar ca la 30 si la spermograma pe care o are nu o sa se vada nici un rezultat.iar IA sau pe cale naturala pentru noi ar fi o pierdere de timp.
daca ati facut FIV si daca imi puteti recomanda pe cineva va multumesc frumos.
va pup pe toate 
goldi spune:
Eu fac cu dr Dracea, pe care o recomand cu caldura, la Gynera.
Acolo stiu ca este si dr Damian (cred) specializat pe infertilitate masculina.
Daca ai nevoie de informatii, iti stau la dispozitie.
Partea buna este ca medicul a fost sincer si sotul tau nu s-a mai operat de pomana. 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

sa fii o mamica fericita si fara probleme!