Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 10
soricica spune:
goldi, saru mana mult.

as vrea un numar de telefon pentru o programare si ce poti sa imi zici despre FIV.am citit ca e o intreaga procedura... analize... nici nu stiu acum ce anume sa te intreb ca e un domeniu nou pentru mine.
si eu apreciez sinceritatea doctorului,mai ales ca nu e timp de pierdut cum a spus , dar credeam ca nu va fi nevoie de FIV...
va pup pe toate 
goldi spune:
Soricica, in primul rand, dezbracat de tabu-ul subiectului, FIV-ul nu confera mai multe sanse decat acuplarea normala a unui cuplu fertil, adica cca 25-35% la un ciclu menstrual.
In al doilea rand, nimeni nu are o reteta infailibila, depinde f mult de organism, de sansa si de Doamne-Doamne, bineinteles ca nu in ordinea asta ![]()
Pe scurt, femeia este stimulata pt obtinerea de mai multe ovocite - prin jocul unor substante stimulante sau inhibitoare ale cresterii ovocitelor, apoi se forteaza expulzia ovocitului printr-o injectie facuta cam in a 12-14 zi a ciclului de stimulare, ovocitele sunt lasate intr-un mediu de cultura impreuna cu spermatozoizii sotului - el trebuie sa doneze in ziua in care se recolteaza ovocitele, si de aici incepe marea loterie: cati embrioni se formeaza, cati sunt viabili , cati rezista cateva zile pana la embrio-transfer, de ce categorie sunt, etc
Peste 35 de ani se considera un raspuns bun 6-8 ovocite din care sa rezulte 2-3 blastocisti, adica embrioni de 5-6 zile, care se nideaza mai bine decat unii de 2-3-4 zile - dar nu obligatoriu.
Dupa cca 10 zile de la ET (embriotransfer) se face un test de sange .
Dup-aia urmeaza ori sampanie, ori plans si depresie, dupa sansa fiecareia.
Off topic: soarecele este un simbol al fertilitatii, stiai ? ![]()
![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
soricica spune:
nu , nu stiam ca este simbolul fertilitatii
.
multumesc
pentru documentatie
.
o rugaminte mai am daca ai putea sa imi dai un nr de tel, site sau o adresa unde o pot gasi pe d-na dr.
multumesc din suflet
.
va pup ca de obicei pe toate
galliciana spune:
Hristos a inviat!!!!!
Sper ca sunteti muuuuuuuuuult mai optimiste si
sa va dea DD tot ce va doriti!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Salutare la fete,
Vad ca ati inceput sa reapareti pe metereze.
Eu sunt in "minunata pauza". Sunt in ziua 12 de CM asa ca ....fara nici o stimulare , fara nimic...o punem si nou de ghighi ghighi .
Parca poti sa stii???![]()
Maine sunt acasa pt ca sunt in regim de ...supa strecurata , toata ziua.
Poimane dim fac colonoscopia...sa mai probez si alte "gaurici" ca m-am saturat de inseminari si ecografe vaginale..
Va propun sa ne "shoricim " cu toatele daca ziceti ca soricelul este simbolul fertilitatii....VREM SI NOI SA NE MANANCE PISICILE![]()
![]()
![]()
HAI CA BAT CAMPII CA SUNT ANEMICA. AZI SUPA CU NICA SI PAINE CU MARGARINA + MIERE DE ALBINE.
Vedeti si tastatura imi joaca feste..
Pupici
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
goldi spune:
Da mai, stiu ca in feng shui, soarecele este simbolul fertilitatii - soriceii se inmultesc repede-repede
- si cica e de bun augur sa ai in casa un soricel . ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Soricica, ai PM
galliciana spune:
hello,hello!!
Doamne, mona!!!.....
ai PM, si email, plus de asta.....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
soricica spune:
goldi esti o dulce
.
dragelor, eu sunt SORICICA, SORICELU, SORI ... de cand ma stiu.ai mei tot timpul mi-au zis ca am zambetul unui soricel( nu bag mana in foc, ca n-am vazut niciodata un soarec, mai ales unul zambitor
).casa mea e intr-adevar plina de soricei sub diverse forme: de plus, ceramica cu sau fara lumanarele, soarec gradinar, bucatar, pusculita tot sub forma de soaricel este.sotul a devenit si el soarec cu acte in regula, iar cand o sa apara
va fi tot din categoria soricel
.am o prietena care ma prezinta cioricica...
acum , pentru ca goldi ne-a impartasit semnificatia lui, va invit pe toate la o " transformare" de aspirante soricute norocoase, iar ca sa o citez si pe mona sa asteptam motaneii sa ne pape...
va pup pe toate. 

maine nu o sa intru pentru ca o sa plec la o inmormantare, dar vineri o sa fiu la cafeluta.
goldi spune:
Mona, esti curajoasa !
Daca ai trecut tu de inseminari, care nici ele nu sunt prea placute, restul e floare la ureche.
Bafta !!!!
Si poate ghighi ghighi ... si apare un soricel grasunel si mancacios![]()