Aspirante optimiste peste,35 ani(17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

soricico, ai uitat*o pe nico, cu ciorbica cu leustean!!!!!
cafeluta, este destulaaaaaaaaaaaaa!!!
circul intre tigaie si voi, cred ca m-am stricat de cap!!!
sau la cap!!
menics,sper sa nu fi fost dura,vezi, sa nu se sperie, dragutul...
ca deh, ce ne facem noi fara si ??????????????!
aoleu, tocmai am vazut ca e poreclit GICA!!!!! mor de ras.......
doamne, iarta-ma, ca stiu ca nu sunt normala....
nico, vazut-ai torturile??? depinde unde pui accentul....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Super torturile facute de Mayan dar si torturile pe care mi le aplica sotul meu !

Galliciana, sper ca te zbati in bucatarie pt cina romantica de diseara !!!
Eu, personal, as vrea sa o las mai moale cu gatitul. Am trecut pragul de 50 cu vreo 2,5 kg, nu reusesc sa le dau jos si intru greu in haine. Ma enerveaza chestia asta. Aaaa, daca eram insarcinata, aveam o scuza dar asa ..... nu, nu. Desi, aici, in Turcia, le plac femeile plinute. Este semn de sanatate .

Mergi la inceput

o,nico, cina romantica, inca nu!!
intai vitamine, vreo saptamana, ca sa iasa gigeii la suprafata,
draga mea!!!
apoi.....restul....
e mancarica de zi cu zi, pachetelul de la servici, ca ma innebuneste.... aproape in fiecare zi altceva....
v-am spus ca sunt dusa cu capul....
haha, eu am trecut deja, in doi ani, pragul celor vreo 10 kg....... deci, no comment....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

galii si eu tot in pragul celor 10 sunt, acum beau ceaiuri multe si lichide, nu pot sa tin nici o dieta sau regim pentru ca sunt fff pofticioasa, iar soarecul meu e un mare gurmand, tocmai a trecut pragul celor 100 .

sper sa renunt la 5 kg, nu mai mult, pentru ca toata viata am fost 2 stiksuri ( aveam un coleg care imi zicea ca mare noroc am cu rucsacul ca altfel ma sufla vantul)si parca imi sta mai bine cu putina carnita. oricum soricica fara forme nu am vazut .

va pup pe toate

Mergi la inceput

soricico, mancati-as coada.......
hahaha, eu am fost 1 sticks, nu 2, deci, nu ma mai abtin de la nimic, mai ales ca organismul nu treb. privat de la nimic, zice-se....
deci, de la 40 kg, la un moment dat, asta e....
nu ma privez, inca, de la nimic........
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Pofticioaselor, haideti in Turcia, tara tentatiilor culinare!
Ma gandeam sa merg la targul saptamanal de fructe si legume proaspete si sa va tentez cu portocale dulci si zemoase, cu capsuni uriase si dulci, cu pepeni parfumati etc.
Dar cred ca mai bine va ofer niste ciorbita de linte, kebab-uri, sarmalute,iskender, baklavale etc.

Mergi la inceput

ahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa...............
am uitat sa va spun, ca,pe atunci pe knd umblam la servici, aveam o geanta cu o greutate intre 5-10 kg, fara gluma, ca sa nu ma sufle vantul.........
daca e sa o luam de la coada la capat, baklavaua, e prea dulce.... mananc una, si gata.
iskender, sincer, nu stiu ce e- dupa nume, pare prajitura, ceva dulce, oricum..... ma docomentez eu, chiar daca nu spui, oricum....
kebab, am mancat doar o singura data....
linte, nu am mancat, dar am o punguta in dulap, cred ca va ajunge ceva supa, sau ciorbica!!.....
banuiesc ca seamana la gust cu mazarea uscata...corect???
inainte, nu doream nimic de mancare!!!!!!!!
de cand sunt cu al meu, am innebunit!!
pls, dont shoot me!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salutare fatuci,
Nu am mult timp, dar asa in fuga...
Salutare celor noi....oricand dispusa sa incerc un tortuletz. poate mai invat si eu ceva .Multam.
Mor de foameeee. sunt la serv si azi e zi scurta ca diseara incepe ziua Independentei si tot poporul iese la gratare. O tinem din sarb in sarbatoare..cool
Out of topic, azi pana la 19:00 este ziua de comemorare a celor cazuti ( un fel de ziua eroilor ) si mai fete ,este aici obiceiul ca la ora 11:00 se opreste orice activitate, nu conteaza ca esti in camp, la restaurant in masina sau oriunde, se activeaza alarmele ( ca in caz de bombardemante ) si pentru doua minute toata lumea sta in picioare in pozitia de spasire si se mentine un moment de reculegere.
Fete, vreau sa va spun ca pur si simplu iti dau lacrimile de cat de constiinciosi sunt oamenii si cum intr-adevar toti, dar toti tin acest moment, chiar daca sunt in casa lor sau pe strada.
Sper sa dea Domnul si romanilor macar un sfert din dragostea celor de aici de tara . Numai cand suferi poti aprecia...asa ca de la mine maxima....
deci inca un pic plec acasa ca am cumparat vreo 5 kile de carnarie....sa vedeti voi dieta.
oricum, eu in loc de cafelutza m-am dat pe iaurt cu seminte de in pisate...beton...cica e f bogat in fibre...si ajuta la reglarea metabolismului.
va urez o zi buna, su sa fiti "torturate" de soriceii vostri sa vedeti doar "lampa" in aceasta seara, nu conteaza daca sunteti la ov sau nu...na , ca meritati....
Va puuuuuuuuuuuuup

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

guzelnico mie imi surad toate bunatatile pe care le-ai descris, nu cred ca as refuza ceva si sa stii ca turcia era pe lista noastra de vacanta anul asta, dar pentru moment am sistat orice plan pana nu stim cand ne apucam de bebe.

si gratarul monei suna bine .

acum incerc sa imi conving soarecul sa iesim si noi undeva de 1 mai daca tot e week-end-ul mai mare.

gallisi eu pofta de mancare tot alaturi de sot am descoperit-o.inainte uram orezul, il dadeam la o parte chiar si din sarmale, acum il iubesc.am mai descoperit alaturi de el vinetele, pepenele galben, mancarea chinezeasaca, arabeasca ...si multe altele.

va pup pe toate si nu uitati ...abia astept INTALNIREA NOASTRA din vara.

Mergi la inceput

Dragele mele pofticioase,

Baklavaua este lesinator de dulce daca o cumperi din locuri aiurea. Si aici in Ist exista anumite familii de traditie care fac baklava buna. Galli, te asigur ca aici poti manca juma` de kil din anumite tipuri de baklava si nu ai nimic.
Iti trimit intr-o zi reteta pt ciorba de linte rosie/ verde.
Iskender nu e dulce ci arata cam asa: pe un pat de painica subtire, pufoasa in interior dar cu coaja crocanta se aseaza un rand apetisant de kebab de vita (carnita de vita taiata fff subtire si preparata la rotisor), se toarna doua sosuri - unul din rosii coapte si unul din unt fierbinte, se serveste cu iaurt. Pofta buna!

Mergi la inceput