Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 12
soricica spune:
bebenovbine ai venit printre noi
si multa bafta de acum incolo
.
galli, iubita, ce cadou frumos

mi-a luminat ziua.
goldi, mona,lyly mar, simonia pe unde umblati?
va pup pe toate 

galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
haideti la
sau
!!
soricico, ma bucur, sincer, ca ti-au placut.
fetelor, pe unde sunteti??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Guten Mornig to Everybody.
Am luat o pauza de toate cele, dar ne intoarcem cu forte proaspete.
Bun venit noilor aspirante, si sa plecati repede la odisee ....noi va urmam cu drag.
Eu mi-s bine, am facut faimoasa colono...totul e bine si acum astept d-nul C pt a reincepe lupta.
Asa, out of the record, acest sf de sapt cred ca a fost cu ovulatie deci am incercat la greu![]()
![]()
E mult mai placut...a fost fara stres, ca stim ca e dor un bonus...
Guze,bine ai aparut.Cred ca a fost minunat sa petreci cu familia, si sunt sigura ca asta ti-a dat forte proaspete.
Ce delicatesuri mai pregatesti?
Vorbim,
pupici
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Buna ziua, fete dragi!
Se pare ca se ingroasa randurile aspirantelor, sa dea DD ca anul acesta sa plecam spre odisee en-gros sau "in grup" (fara a se intelege aici vreo fantezie[:D ]).
Ce mai face miresica noastra, cum merg pregatirile?
Ce vesti mai aveti, fetelor? Nu s-a mai apucat nimeni de treaba? Sau inca va refaceti dupa mesele copioase de sarbatori, din luna aceasta?
Eu m-am uitat, m-am uitat pana am vazut nenorocirea rosie (ziua 3CM). Ideea ca ai putea ramane insarcinata normal dupa un tratament de stimulare ovariana pt FIV este un mit, in cazul meu. Asadar, MYTH- BUSTED.
Momentan, nu mai pot urma niciun tratament de stimulare, trebuie sa fac pauza vreo 2-3 luni. Insa nu am de gand sa stau degeaba: o pun de un serial
. Voi incerca sa folosesc testul de ovulatie, cine stie, poate va functiona.Oricum, ma bate gandul sa renunt la un al treilea FIV. Nu prea mai am nervi pt asta. As incerca ceva mai "light", gen IUI.
Calde imbratisari tuturor!

guzelnico spune:
Aurel- Cris, te rog, cand ai timp, schimba-mi in prezentare: in loc de "FIV 1 nereusit, FIV 2 in derulare" sa apara "2 FIV-uri nereusite". Doar pt sinceritate, altfel, nu-mi face placere sa scriu despre asta.
Multumesc. 
guzelnico spune:
Soricica, sper sa te ajute informatiile:
http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=9&url=http%3A%2F%2Finfertilitateaesteoboala.wordpress.com%2Fafectiuni-frecvente%2Finfertilitatea-masculina%2Fvaricocelul%2F&ei=TYj1Say_GY-MsAb39fDWAg&usg=AFQjCNGQT0COBIV4G8sB7tdxVR66wupUIg&sig2=fGIj8V2VTGOY2L5IxZJ9kA
Mona40 spune:
Guze, dragutzo oate e bine sa iei o pauza ca vei capata forte noi.
Sa treaca vara, sa mergi la plaja si sa te relaxezi. Apoi mai vezi tu.
Eu la fel, daca ne e cu
luna asta ( desi cum zici si tu , slabe sperante ) eu cred ca fac o pauza si dupa ce ma intorc din concediu, adica dupa iulie, ma apuc pe treburi...
Am asteptat atat, ce mai conteaza o luna doua.
Daca d-na Iliescu a facut la 67 de ani, eu mai sper, chiar daca in cazul ei s-au folosit ovulele altei pers si cu sig sperma unui don juan ceva...
Cat despre " serial" de ce nu? si poti sa faci si cate doua episoade pe zi , ca se poarta.....
Ce parere aveti voi de a concepe cu ovule donate? Eu cred ca nu m-as impaca cu ideea. Asa mai bine adopt direct un copilas, astfel facand si o fapta buna.Sper sa nu fie cazul dar cu siguranta ca e usor sa vorbesti cand nu esti pus in fata acestei situatii destul de delicate.
Galiciana,pe unde esti scumpo, te-au furat Feti Frumosii?
Soricica, ce e cu tine?
Fetelor, va rog in mod oficial, treceti la raport. Hai, fiecare sa zica in ce stadiu este si ce si cum, si ce intentioneaza. Ce e asta? Ca ne trezim pe ultima pagina.

Incep eu: Mona, desteapta , grasa si frumoasa si optimista dupa
3 IUI nereusite cu stimulare de clomifene,
in pauza de chistuletz 26 mm.
Asteptam provincia cu bebe la purtator pe ciclu natural.
Daca nu Ne bagam pe 3 seturi cu stimulare de menopur tot cu IUI deocamdata.
Pupici tuturor

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Surioarele mele de forum, nu suntem singurele ce asteapta ingerasi sau se confrunta cu diverse probleme de infertilitate.
Probabil va amintiti de petitia initiata de "SOS Infertilitatea". Se pare ca lucrurile incep sa se miste si in Rom, haideti sa incercam si noi sa dam o mana de ajutor. Nu se cer bani, ci doar sprijin civic.
Navigand si pe site-ul lor (sper sa nu supar administratorii site-ului Desprecopii.com)am gasit povestirile multor cupluri aflate in situatii similare cu noi.
http://.infertilitatea-marturii-directe/
guzelnico spune:
Monicuta, cand rezerva de ovule personale s-a terminat, esti nevoita sa apelezi la o donatoare. Desigur, combinatia ideala este ovule donate fecundate cu sperma partenerului tau si apoi transferul in uter.
Am citit ca femeile se nasc cu o rezerva ovariana care insa pe parcursul vietii se diminueaza pana la epuizarea completa (moment in care se instaleaza menopauza). Asta e natura, necrutatoare!
In ceea ce priveste adoptia, nici noi nu am exclus-o, dar ramane "the final choice". La indicatiile dr., am inceput direct cu FIV (fara rezultate, insa). As vrea sa incerc si cu IUI, metoda mai putin invaziva.
Tie, personal, felicitari pentru perseverenta! Esti un etalon de optimism ... molipsitor!

galliciana spune:
bey, fetili!!
pey, e frumos sa intrebati de mine, knd eu va dau cafeluta de dimineata??? ia ziceti voi....
nico, bine ai revenit, si la mine e tot ziua 3 d cm, diseara iau pilule.... in rest, ce faceti, cum sunteti??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!